lucid Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Hrozně mě baví s tou černou lunetou je to ještě lepší. Málem jsem se při výměně podřezal, ale co už DSC_0071.JPGBez toho černého kroužku ta modifikace podle mne není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Moje Seika to se mnou nemaj jednoduchý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 sarg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 mantana tvoje Prim sport automat - a co je víc? - platí All you need is Seiko, jak tady i po půlnoci na ruce dokazuješ. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Primky nenosím, ty jsou ve sbírce ...Seiko a jiné nosím a otloukám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 sarg sarg001_2.jpgDlouho jsem te tu nevidel. Objevis se jednou za cas, mrsknes sem podobnou bombu a zase zmizis. Ale mas krasnej rukopis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 na novém hadru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Primky nenosím, ty jsou ve sbírce ...Seiko a jiné nosím a otloukám ...ok, to je gut, Seiko.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Bez toho černého kroužku ta modifikace podle mne není ono. Já Ti nevím. Celá ta modifikace by měla být u titanových a ještě s jinýma ručkama, takhle mi to naživo příjde celkem v pohodě. Titan ovšem nějak nemám rád a ručky měnit nebudu, tady je celková : Edit: vím, že uvádíš jinou, ale ta mě moc nebere. Mám celkem pragmatický důvod měnit tu vložku, mám nějak talent na to jí vždycky nějak dojeb*t a originál je tím pádem v bezpečí Upraveno 12. května 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 sargsarg001_2.jpg tak toto je hodně nebezpečně povedená fotka, to zase jo, až by si jeden ty hodinky koupil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Kdyz mam doma 6x Seiko jsem uz ten Seikokot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Posledni dobou jsem je zanedbaval, tak jsem je vzal dnes na sushi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 sargsarg001_2.jpgSuper fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 na novém hadru IMG_0068res.jpgPěkný. Já jsem si před pěti dny objednal dva strapy. Ten tvůj tam byl v nabídce taky. Teď koukám na tu tvoji fotku a říkám si, že si jej musím objednat taky, že si ho pamatuju, že tam taky byl...už jsem skoro klikal na Buy It Now, když mě napadlo podívat se do mailu, co jsem si to vlastně objednával...a ukázalo se, že tenhle už je na cestě .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Posledni dobou jsem je zanedbaval, tak jsem je vzal dnes na sushi IMG_20160512_180352.jpgtak-tak už mi tu chýbali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Deska dorazily krásné oblekovky Seikomaticy. Na 60.léta super. Zajímavé, po obvodu fazetové sklíčko (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Pěkný. Já jsem si před pěti dny objednal dva strapy. Ten tvůj tam byl v nabídce taky. Teď koukám na tu tvoji fotku a říkám si, že si jej musím objednat taky, že si ho pamatuju, že tam taky byl...už jsem skoro klikal na Buy It Now, když mě napadlo podívat se do mailu, co jsem si to vlastně objednával...a ukázalo se, že tenhle už je na cestě .-)kupoval jsem z číny levný natostrapy pro amfibie a ze srandy jsem k nim přibral tenhle - původně k pětkám military, které už jsem ale mezitím prodal..jak teda moc nevyhledávám vícebarevný strapy, tak tahle barevná kombinace je povedená a dobře ladí i k 007 Deska dorazily krásné oblekovky Seikomaticy. Na 60.léta super. Zajímavé, po obvodu fazetové sklíčko (-:parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Dal jsem sarxy na nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se