tano Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Aby ne, máš je pěkný, mám sice jen "otloukánky" ale třeba to přijde....Ja Ti dam otloukanky, mas je pekny voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Ja Ti dam otloukanky, mas je pekny voe Příště si je porovnáme :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Leštěnky, víkendovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 ..no ja si prave myslim,ze guma u MM je dost na pitchu ..Neřekl bych, že je na pit.hu, ale dle mýho mi k nim sedne víc ten zde některými zatracovaný tah. U toho tahu mě baví, že si můžu okamžitě upravit, díky systému spony, délku tahu, aniž sundám hodinky z ruky. Mám je teprve 2.měsíce, a stále se jich nemůžu nabažit. Dá se říct, že nosím jenom MM, mám i další Seiko divery, a až mi je jich líto, že je nedám kvůli MM na ruku. Když je srovnám třeba s LM, tak mi případnou, že mají takový vymazlenější a jemnější design oproti těm LM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Můžu se zeptat na obvod tvého zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Bych to tipnul tak na 17cm, ale sedí parádně. Já už se na ten náramek těším, prubnu ho a MMka tak za cca 14 dnů pošlu dále a zkusím asi pro změnu quartzové "tuňáčky". Nicméně to pouzdro těch MM300 je exkluzivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 stosi: Přesně to uhodl Sphinxx, je to kolem 17cm.Sphinxx: nechceš si to rozmyslet s tím prodejem, já bych je neprodával. Časem ti to bude líto, žes je pustil dál. Je to opravdu velmi povedený kousek pohybujícího železa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Díky. Na to, že máš 17, ti padnou skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Fotka včerejší, na ruce stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 stosi: dík, taky mám ten pocit, že ty MM mi na moji hubenou ruku perfektně sednou, jak kdyby mi je dělali na míru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Nějak se mi usadily na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 stosi: Přesně to uhodl Sphinxx, je to kolem 17cm.Sphinxx: nechceš si to rozmyslet s tím prodejem, já bych je neprodával. Časem ti to bude líto, žes je pustil dál. Je to opravdu velmi povedený kousek pohybujícího železa.Uvidím, já je nekupoval, jako definitivky, je to jen přestupní stanice a tohle jsem ještě neměl. Ale uvidím, třebas mě to na náramku chytne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Fotka včerejší, na ruce stále Nádhera....přesně něco takového by se mi líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Dnes toto. Už som aj zabudol, aké sú príjemne ľahké na ruke. Ideálne do horúceho leta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 SEIKOSKX399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Dnes toto. Už som aj zabudol, aké sú príjemne ľahké na ruke. Ideálne do horúceho leta.To vypadá skvěle! Škoda, že jdou tak těžko sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Sagarmathy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Uzasny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Sagarmathy prostě nádhera taky titanofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Moje zatial jediné Seiko a jediné diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se