Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Aby ne, máš je pěkný, mám sice jen "otloukánky" ale třeba to přijde....

Ja Ti dam otloukanky, mas je pekny voe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

..no ja si prave myslim,ze guma u MM je dost na pitchu ;) ..

Neřekl bych, že je na pit.hu, ale dle mýho mi k nim sedne víc ten zde některými zatracovaný tah. U toho tahu mě baví, že si můžu okamžitě upravit, díky systému spony, délku tahu, aniž sundám hodinky z ruky. Mám je teprve 2.měsíce, a stále se jich nemůžu nabažit. Dá se říct, že nosím jenom MM, mám i další Seiko divery, a až mi je jich líto, že je nedám kvůli MM na ruku. Když je srovnám třeba s LM, tak mi případnou, že mají takový vymazlenější a jemnější design oproti těm LM. 3ef8a5f88173c4943aaf82ea55abd39d.jpg332c77d08eeed3f5c52491f3b270c1ab.jpg
Odkaz ke komentáři

Bych to tipnul tak na 17cm, ale sedí parádně. 

Já už se na ten náramek těším, prubnu ho a MMka tak za cca 14 dnů pošlu dále a zkusím asi pro změnu quartzové "tuňáčky".  Nicméně to pouzdro těch MM300 je exkluzivní.  

Odkaz ke komentáři

stosi: Přesně to uhodl Sphinxx, je to kolem 17cm.

Sphinxx: nechceš si to rozmyslet s tím prodejem, já bych je neprodával. Časem ti to bude líto, žes je pustil dál. Je to opravdu velmi povedený kousek pohybujícího železa.

Odkaz ke komentáři

stosi: Přesně to uhodl Sphinxx, je to kolem 17cm.

Sphinxx: nechceš si to rozmyslet s tím prodejem, já bych je neprodával. Časem ti to bude líto, žes je pustil dál. Je to opravdu velmi povedený kousek pohybujícího železa.

Uvidím, já je nekupoval, jako definitivky, je to jen přestupní stanice a tohle jsem ještě neměl. Ale uvidím, třebas mě to na náramku chytne :) .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...