Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Moje si je vybrala sama - malinko sem ji teda postrcil .. ze to musí mit nejaky indexy a ne cifrplacku, ze to musí mit safir minimalne! a nejakou tu voděodolnost az bude mit vlhkou ruku.. Jo a ze to museji bejt seikatak prej nic, je to prej moc stříbrný .... moje máma hodinky nenávidí ..... jednou mi KFL přivez z cest nějakou limitovanou edici swatch, kterou jsem měl asi dvakrát na ruce a pak sem je mámě podstrčil abych v ní probudil chtíč ..... aby mě neurazila, tak je asi štrnáct dní nosila .... pak nás někdo vyloupil a odnesl si i swatch ... takovou radost sem ještě neviděl jinak má hodinky ráda (moje) .... prej nějaký dostanu ke kulatinám ... jestli se dožiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Vystava houbicek v borovicovem raji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Vikend a Tour de Burcak pred nama Upraveno 23. září 2016 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 a dám to i sem, nejsou zase tak velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Vystava houbicek v borovicovem raji.Neměl jsem je prodávat, když se na ně tak dívám Máš to vyladěné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Neměl jsem je prodávat, když se na ně tak dívám Máš to vyladěné.doufam, ze mne ta blbost nenapadne:) ale chronobundus je nevyzpytatelny. Vice nez rok jsem jen na poradny SEIKO vlne a mit strelivo tak by to byla GRANDiozni SEIKO vlnka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 koupenu spis ze zvedavosti anobrz jsem byl zvedavej..co je nich tak echt ze stojej takovej ranec... a nejdou z ruky mmrchy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 @Instant: to hnědé ZULU jim sekne...@Farky - ale doprdele, ty to začínáš točit více než já - musím přidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 koupenu spis ze zvedavosti anobrz jsem byl zvedavej..co je nich tak echt ze stojej takovej ranec... a nejdou z ruky mmrchy ;-) IMG_20160923_205235.jpgfajne a pěkné jsou,příležitostně bych je rád zkouknul.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Vystajlovat se v duchu japonském.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Oldschool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Pořád jsem nad nimi přemýšlel jestli koupit nebo nekoupit... Nakonec jsem udělal dobře, ať je fotím jak je fotím vypadají prostě fešácky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 wizi hold jedes na neutral ;-) effe... no problemo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 wizi hold jedes na neutral ;-) effe... no problemobone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Narodeninovy darcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 veľmi pekné SARG009, tiež veľa krát uvažujem nad nimi namiesto pilotiek, gratulujem a pridaj ešte foto a dojmy z nich .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Digitálky FullSizeRender.jpgLuxusní!!! Sháním podobné, ale ve zlatém, tak pokud byste někdo o něčem věděl, pište (a ne, ty hipsterský Casia fakt nechci ). a dám to i sem, nejsou zase tak velké Jsou v dobrých rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Jsou v dobrých rukou mám je pouze půjčené, musím opatrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Tak tak opatrne, ten drahy porcelan praskne ani nevies ako... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Je pravda, že 360gramů na talířku leží, MM300 mají 198g a MM600 164g.Nějakou porovnávačku snad vyfotím a něco málo napíšu, ale nic světoborného, tahat dříví do lesa nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se