DavidLC Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) To Lucid : Všichni tam jednou musíme....... Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak já už taky. Musel jsem ale počkat až pro mne budou na tahu.kto si pocka, ten sa docka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 To Lucid : Všichni tam jednou musíme....... Tak já jsem chtěl hlavně mít to srovnání se starými želvami a s Willardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak já jsem chtěl hlavně mít to srovnání se starými želvami a s Willardy A jak to dopadlo ?? (pocity, dojmy, vítěz?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak dneska naposledy - jdou odpoledne z baráku do světa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 A jak to dopadlo ?? (pocity, dojmy, vítěz?)Tak ty nové želvy - pěkné hodinky, vonící novotou, dokonce i jdou, nicméně ta nostalgie, která v těch starších je, ta se asi nahradit nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Dneska jako "pure man" na nové kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Tak ty nové želvy - pěkné hodinky, vonící novotou, dokonce i jdou, nicméně ta nostalgie, která v těch starších je, ta se asi nahradit nedá...Chápu,mám tohle s autama a díky Chronomagu a pár lidem zde (včetně tebe) i s hodinkama (původně jsem chtěl napsat jen se Seikama,ale zapřel jsem se a zobecnil to) a děkuji za to :-). Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Dnes Monster orandzady.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ja taky pomerance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Nové pětky, atlas. Dlouho jsem je chtěl, ale dokopal jsem se k k nim až teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 V rachotě, jsou modré, ale v tom osvětlení vypadají jako černé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Jeste v kolbence. Spirity mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Ruiz.aw: diky za vyzkouseni, musim rict, ze velice povedene a at dlouho a dobre slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Dnes digitální čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 s pětkama na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Příprava na vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 dnes dorazili. Kto ich spozna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 SRP163/165 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se