stosi Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 100x lepší, než na tom koženém NATO ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 100x lepší, než na tom koženém NATO )..bylo mi jasny,ze mi to neprojde ..ale 100x ,je to o malinko lepsi,tak asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Je to jen můj subjektivní názor.. A víš jak to je s fotkama. Člověk to pak vidí na živo, a je to třeba zase 100x lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Pily a Démon na firemním večírku. Doufám, že to baterky přežijí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Mne sa to prave na tom nato pacilo. Ale aj takto su k svetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Mne sa to prave na tom nato pacilo. Ale aj takto su k svetu ..však máš taky pravdu,je to krásné a jsi šikovný chlapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Skx007 na kůži ZRC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 po prvním týdnu spolu dělají +2vteřiny, na skoro 40 let starý strojek to není špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tak to chodí líp jak ty moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 tos tu lunetu pěkně rozleštil, dobrá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Ta vintage je v muzeu rizikových momentů, jednou bude mít velkou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 A zbytek hodinek to přežil bez úhony jo? To by potom nová luneta byla ještě únosná cena za takovou srážku. Měli jsme na toto téma debatu s Villain83, tak se trochu rozepiš A sám jsi se už dozahojil? Hodinky už nosíš, tak asi dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) Byly na této gumě, pouzdro nepobralo absolutně nic, žádný šrám. Na skle je škrábaneček na 52 minutě. Musel tam být nějaký posraný kamínek protože je dost utopené jinak všechno chytla luneta. Přes to jak strašně vypadá si myslím že jsem s nima jen trochu škrtl o asfalt, jinak by byly na hadry vzhledem k tomu jak sem vypadal já. Byly první co sem řešil když sem se probral. Jinak bezvědomí,hlava rozbitá naštíplá, ksicht, kolena,ramena sedřené ,ramena vykloubené, ruka přeražená, triko a kraťasy byly rozedrané.Už je vše ok až na ruku protože není tak docela rovně sešroubovaná a nechce to srůst.Ale sou lidi co jsou na tom hůř, bude líp edit:Jinak sem hodinky fakt dlouho nenosil protože jsem měl před tím ruku 17.5 cm, po tom dlouhou dobu něco málo přes 20cm Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Ale sou lidi co jsou na tom hůř, bude líp edit:Jinak sem hodinky fakt dlouho nenosil protože jsem měl před tím ruku 17.5 cm, po tom dlouhou dobu něco málo přes 20cm To se dá naštěstí říct skoro pokaždé, tak ať ti ruka sroste rovně, přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Dnes SARB065 na nemocnicni vecirek ;-) Odesláno z Honor 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmurphy Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Včera dorazily Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Dalsi svetly cifr do rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Vzhledem k tomu, že jsou to moje jediné Seika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 V rachote pred devatou tyhle cerny krasky SCVS003 od pebe. Na to, ze je cachtal furt v mliku jsou stale cerny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Padi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se