instant Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Byly na této gumě, pouzdro nepobralo absolutně nic, žádný šrám. Na skle je škrábaneček na 52 minutě. Musel tam být nějaký posraný kamínek protože je dost utopené jinak všechno chytla luneta. Přes to jak strašně vypadá si myslím že jsem s nima jen trochu škrtl o asfalt, jinak by byly na hadry vzhledem k tomu jak sem vypadal já. Byly první co sem řešil když sem se probral. Jinak bezvědomí,hlava rozbitá naštíplá, ksicht, kolena,ramena sedřené ,ramena vykloubené, ruka přeražená, triko a kraťasy byly rozedrané.Už je vše ok až na ruku protože není tak docela rovně sešroubovaná a nechce to srůst.Ale sou lidi co jsou na tom hůř, bude líp edit:Jinak sem hodinky fakt dlouho nenosil protože jsem měl před tím ruku 17.5 cm, po tom dlouhou dobu něco málo přes 20cmPrezil si to, hodinky tiez, tak je gut. V najhorsom budes plavat do kruhu, to nic neni. Aspon ta bude lahko spoznat. Okrem teba plavu do kruhu uz len yakuzaci a ti su celi pokerovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Do sněhu Óbovy lanďáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Prezil si to, hodinky tiez, tak je gut.... To kdyby žena věděla že moje úplně první myšlenka po restartu byla, hodinky. ... no, ona se už přiznala že její první byla - jak poletíme na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 To kdyby žena věděla že moje úplně první myšlenka po restartu byla, hodinky. ... no, ona se už přiznala že její první byla - jak poletíme na dovolenou Tak ked toto je oficialne priznana verzia, predstav si, co si asi pomyslela naozaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Suma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 jednoducho pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 AKUC: pepsi jsou super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 SNK809 na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Po dlouhé době poor man's GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 fotka asi z minulého roku:), ale sedí datum a na ruce jsou taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapo Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak vám také poprvé ukážu svoje první automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak vám také poprvé ukážu svoje první automaty.nic nevidím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak vám také poprvé ukážu svoje první automaty. Tak tohle tak úplně nevyšlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak vám také poprvé ukážu svoje první automaty.hodinky, jaké svět ještě neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapo Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak vám také poprvé ukážu svoje první automaty.Omluva, snad na podruhé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak vám také poprvé ukážu svoje první automaty.Omluva, snad na podruhé :-)tak to už je lepčí, druhý příspěvek na fóru a pěkný kukačky, gratuluji a ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapo Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 tak to už je lepčí, druhý příspěvek na fóru a pěkný kukačky, gratuluji a ať dělají radost!Děkuji, napoprvé se fotka někam vytratila a já si nevšiml. Hodinky jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Tak vám také poprvé ukážu svoje první automaty.Omluva, snad na podruhé :-)Hezké hodiny i foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Po dlouhé době poor man's GS kráááásný, jsem rád, že je stále máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 kráááásný, jsem rád, že je stále mášno jsou to jedny z top hodinek, co jsem mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se