Svatoslav Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 SEIKOtano, tuhle jsem Ti zapomněl pochválit, mám rád takové fotky, hezké. Co nemám psa na hlídání tak mi nemá kdo hledat taková místa.
Nick06 Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Tak Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
tano Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) Svatoslav: to musis napravit, to by byla velka skoda. A dekuji Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem tano
tano Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) Maxel: bozi fotka ale mel jsi pit neco hodne oranz Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem tano
Svatoslav Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Oranžády Dobrý nápad, hezká fotka. Ahoj kluci Já to říkám pořád, tano Ty se nezdáš hezké. Tyhle jsem u tebe ještě neviděl.
siwi Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Dnes digiNádhernej kousek! Ahoj kluci Hmmm... podzim na krku
tano Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Svatoslav: diky, ale Suma nosim v pravidelnem ciklu. Tano je skromny muz siwi: co podzim, zima se uz blizi a vanoce. Hlavne Vojto vypadnou z Naplavky ty komercaci
siwi Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 ...ale koncem měsíce tam budou nějaký auta, tak tam asi zavítám. Mám to z práce pár kroků. A Vánoce? To tu zas bude veselo
tano Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) siwi: ty auta beru, ale jinak i o vanocich, jen v necase. Je tam moc hezky, bez zastupu lidi. Vlaste ta Naplavka dostava jiny rozmer.Pada mlha, nikde nikdo, par holubu na V.O., pecka. Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem tano
Svatoslav Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Náplavky mám také rád, občas jsem tam chod?val, ale to už je dávno. Tano skromnost muže ctí.
Nick06 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Pohoda Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Svatoslav Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Jo, mám je rád.Moc hezký, doufám, že jsi jen fotil.
shewcza Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Tano: díky. Ano je to spáleniště, které jsem objevil čistě náhodou. Svatoslav: díky moc. Ano já jen fotil, ale smrdí to tam pořád strašidelně. Ještě lepší pro focení by bylo, kdyby to tam ještě doutnalo.
Svatoslav Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Tano: díky. Ano je to spáleniště, které jsem objevil čistě náhodou. Svatoslav: díky moc. Ano já jen fotil, ale smrdí to tam pořád strašidelně. Ještě lepší pro focení by bylo, kdyby to tam ještě doutnalo.No a co Ti v tom bránilo. (samozřejmě to nemyslím vážně)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se