Gres Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Padi Hezka zelva v prirode, kaslu na foceni, budu se tady jenom kochat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak dnes jsem měl takový Seiko den, jako první přišlo na řadu přezbrojení Recraftů SNK01 na kůži Campagnolo Avera která jim dle mého, jak Seikám tak i mojí ruce a představám, sedne jako prdel na hrnec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Pak sem přezul a chvilku ponosil moje "staré holky" na které jsem už nějak dávno pozapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 No a aby to nebylo "želvám" líto tak jsem udělal menší změnu i u nich, ponosil a opět zjistil, že jsem se trefil do černého!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Prostě takový fajn Seiko den ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxxi Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Prostě takový fajn Seiko den ... Hodně pěkná sestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanDX Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Seiko Kinetic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 A vitezem je zelene nato :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 ve voděve stínuve tmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Zelené Alpinisty bohužel nikdy neklaply, ale myslím, že tohle bude obstojná náhrada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 však to je taky zelený, vem je na světlo a gratuluju, jsou moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Já pořád staré quartzky, dostaly modrý cifr namísto zeleného a jsou SUPER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Pebe, to vypada hodne dobre. Ale i ten zeleny mel neco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 když já zelenou nemám rád, bych to ani neměl k čemu nosit Někdy je předvedu naživo, včera se mi to nehodilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 však to je taky zelený, vem je na světlo a gratuluju, jsou moc pěknéNení, to nejsou 059, ale černý 061. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) aa, pardon, nečetl jsem důkladně ten nadpis inzerátu a zmátla mě ta světlá luneta v něm Upraveno 1. září 2017 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Po tydnu s R konecne zas na ruce S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) chvilku odpočívaly, ale určitě neomrzely Upraveno 1. září 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Sinus, cosinus, deskriptiva.....Kalkulacka alebo log pravitko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se