neumann Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Nocni sichta Sent from my iPhone using Tapatalk
tano Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 neumann: koukam, ze taky makas v noci Dobra volba, krasne sviti!
Arthur N. Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Tak zelenace na novem remenu z varana skvrniteho od 09freds.Mam radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jatmz Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Já myslím, že recenze ani nošení asi nebudou https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/79612466/Seiko-Astron-GPS-Solar-Titan.php Výstřižek.JPG ale bude šmudlo...ostávajú doma
Pitris.k Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Maximálně pohodlné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Tak zelenace na novem remenu z varana skvrniteho od 09freds.Mam radost.Dost dobry kombo:-)
Arthur N. Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Dost dobry kombo:-)díky, díky:)
JamesLurk Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Když jen tak na pívo jdeš, s legendou. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Když jen tak na pívo jdeš, s legendou. :-)jaký je to pocit nasadit po luxusních AP obyč Seikáče:) To se mně asi nikdy nestane.
JamesLurk Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 (upraveno) jaký je to pocit nasadit po luxusních AP obyč Seikáče:) To se mně asi nikdy nestane.Hehe, úplně v pohodě, je to pracant bez servisu a pořád jede jak má. Jsem tady registrovanej dlouhý roky, ale jsem spíš pasivní user co víc čte než píše, takže jsem samozřejmě zdejším povědomím ovlivněnej. Na ty drahý kusy a top provedení si zvykneš, samozřejmě se mi pracovně dostane do ruky ledacos, ale naopak ocením kvalitní provedení na běžný nošení za menší peníze, který Seiko nabízí. Monstra mám snad 6 7 let a mají toho za sebou neskutečně. Sauny, bazény, sporty a vše to, kam by jiný hodinky prostě nemohly. Seika mám dvoje a nedám na ně dopustit. Zítra beru nový modrý Suma na kaučuku od Hirsche! :-) Upraveno 2. prosince 2017 uživatelem JamesLurk
pjr86 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Sněžka Sent from my iPhone using Tapatalk
busdriver Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 O kousek dal od Snezky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Tak dnes v tomto roce naposledy, jdou na zimni prazdniny do ozdravovny:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pjr86 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 O kousek dal od SnezkyLiga, kde? Sent from my iPhone using Tapatalk
korbos Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Na cestě do Ostravy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 (upraveno) Dnes opět baterkový Premiér.(teď koukám, že jsem neupravil datum) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. prosince 2017 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se