Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EpsteinBarr: jo to máš pravdu, taky mi přijde nefér, že ještě nemám žádné GS. A někteří pacholci mají i víc než jedny. Kde je spravedlnost? :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

EpsteinBarr: ale je to fer, jsem takovy skritek s mini sbirkou, oproti mistnim obrum :D . Ale jsem tezke spokojenej.

Odkaz ke komentáři

Pekny, pekny, ale je to teda slusnej macek.

Jo, nejsou to zrovna malé "kladívka". Na ruce je cítit, že nosíš kus oceli v pouzdru. Ale díky absenci dýnka se nosí pohodlně ikdyž mají na výšku cca 14mm. Velikost pouzdra 46x50mm bez korunky. Lug 24mm.

Upraveno uživatelem Piplík
Odkaz ke komentáři

Tak mi to nedalo a zkusil jsem se s tím úkolem, co tu kolega probíral, pravděpodobně v jiném vláknu, porvat. Myslím, že to chtěl z plastu, to bohužel nemohu sloužit, ale zkusil jsem to po svém.

Výsledek?

Docela dobrý. Znak seiko myslím, až na malé drobnosti povedený. Grand seiko chce ještě dopilovat to písmeno G. Nějak se tam upálila nožička. Pravděpodobně špatná technologie nápalu. Ale to ještě doladím, až bude čas. Potom bude stačit přematovat a bude to koukatelné.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...