Rampa McKvak Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 O51Já si snad koupím všechny 3 verze :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ta kůže k nim vůbec nejde a ten hirsh bude stejná písnička, ale pokud se Ti to líbí... budeš je nosit Ty. Tano: díky moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Kůže se mi taky nelíbí. Tmavě modrý NATO by možná byl pěkný. Osobně bych volil nejraději nějaký mesh. Upraveno 7. března 2018 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Třeba u "podobných" Squale se mi kůže líbí ale asi máš pravdu :-) Mesh ještě nemám, asi je čas, máte tip? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2018 uživatelem Rampa McKvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tam je barev jak na Matejsky, k takovyhle divocine se bude tezko hledat vhodnej remen. Cerny, mozna navy blue Nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Hlasim sa Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Já bych nechal ten černý NATO nebo bych zkusil černy kožený NATO. V tomto článku ( https://www.helveti.cz/blog/hodinky-mesice-prosince/ ) je máš na hnědé kůži - nevypadá to špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Hlasim sa Ze zacatku se mi moc nezdaly, ale cim dyl na na koukam, tim vic se mi libej. Opravdu netuctovy hodinky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dnes pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 LukeD: zajimave, pekne je mas. Díky, tano. Jsou celkem dost zrasované a je to na nich vidět. Když jsem ještě pracoval s dravci, tak toho schytaly nepočítaně. Nejspíš by si zasloužily nějaký ten pobyt v lázních, nebo minimálně přeleštění sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 nooski: gratuluji, vypadají perfektně! Ať dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 sea urchin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army9 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Nemas ten gumovej remen opacne? Takhle zvrasnenej byvala spodni cast...Mám to tak schválne . Tie pružné lamely vystupujú od hladkej strany a tým pádom je rovina zdrsnenej strany narušená . Tlačili mi na ruku , tak som to otočil komplet a je to v pohode . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army9 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Včera došiel balík z Japonska . Coolidge asi už tuší o čo ide . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2018 uživatelem army9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Taky sdgm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Říkám, za mě lepší než originál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 kamilb: nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se