Janko_Hrajko Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Po týdnu nervů šťastný konec IMG_20180323_145236.jpg Nádherné hodinky! Gratuluju! Já právě teď řeším koupi želv (možná tedy ještě zvažuju samuraje). Mohl bych se zeptat na tvůj obvod zápěstí? Já jsem na 17 cm a bojím se, jak by na mě želvy vypadaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dnes jsem toho měl na ruce víc.... Díky borcovi za pokec. Zase jsem si trochu utřídil názory. Třeba že SD divery nepotřebuju a tak.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Nádherné hodinky! Gratuluju! Já právě teď řeším koupi želv (možná tedy ještě zvažuju samuraje). Mohl bych se zeptat na tvůj obvod zápěstí? Já jsem na 17 cm a bojím se, jak by na mě želvy vypadaly... Dík Mám kolem 16 a jsou mi trochu větší, ale se 17 nebudeš mít problém... A pokud mluvíš v případě Želv i Samurajů o současné, produkci, tak za mě jednoznačně Želvy. Největší univerzály jsou černé, ale klidně bych být Tebou šel do nějaké limitky, ty Želví patří podle mě v rámci Seika pořád k těm povedenějším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko_Hrajko Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dík Mám kolem 16 a jsou mi trochu větší, ale se 17 nebudeš mít problém... A pokud mluvíš v případě Želv i Samurajů o současné, produkci, tak za mě jednoznačně Želvy. Největší univerzály jsou černé, ale klidně bych být Tebou šel do nějaké limitky, ty Želví patří podle mě v rámci Seika pořád k těm povedenějším.Super, to rád slyším . Vybírám si právě mezi želvami a samuraji. S utříděním myšlenek mi pomáhají chlapi v nákupní poradně. Často zabrousím i sem a kdy jsem viděl Tvůj příspěvek, musel jsem napsat Zatím to vypadá na černé želvy s mod potenciálem, který nastavil shewcza, je to prostě nádhera. Máš pravdu, želví limitky jsou hodně povedené. Jsou ještě vůbec tyhle PVD želvičky k dostání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dnes jsem toho měl na ruce víc.... Díky borcovi za pokec. Zase jsem si trochu utřídil názory. Třeba že SD divery nepotřebuju a tak.. Sent from my iPhone using Tapatalk jak je na tom Rolex vs Grand Seiko? Asi se to už někde na fóru psalo, ale když to tu je tak hezky vedle sebe... Já měl nějakej ten pátek zpátky 14270 a přišly mi lepší snad i Alpinisty, ale asi jsem na to šel moc racionálně A přece jen Expy 2 vypadají propracovanějc a že by se to srovnat i dalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Super, to rád slyším . Vybírám si právě mezi želvami a samuraji. S utříděním myšlenek mi pomáhají chlapi v nákupní poradně. Často zabrousím i sem a kdy jsem viděl Tvůj příspěvek, musel jsem napsat Zatím to vypadá na černé želvy s mod potenciálem, který nastavil shewcza, je to prostě nádhera. Máš pravdu, želví limitky jsou hodně povedené. Jsou ještě vůbec tyhle PVD želvičky k dostání? Oficiálně jsou už nějaký ten pátek vyprodané po celém světě, ale občas se poštěstí. Já je třeba minulý týden koupil ve Španělsku normálně v eshopu, ale byla to spíš šťastná náhoda, když jsem se jich ptal, jestli jsou fakt skladem, tak psali, že jo, že ten den dostali 2 kousky a prodali je do 5 minut od vystavení... Takže se možná ještě někde na světě objeví, chce to hledat (SRPC49K1). Upraveno 23. března 2018 uživatelem VojtaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Jo ty expy 2 jsou asi jediny Rolexy co by me lakaly... Je to jina filozofie a pristup ale kvalitativne urcite srovnatelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko_Hrajko Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Oficiálně jsou už nějaký ten pátek vyprodané po celém světě, ale občas se poštěstí. Já je třeba minulý týden koupil ve Španělsku normálně v eshopu, ale byla to spíš šťastná náhoda, když jsem se jich ptal, jestli jsou fakt skladem, tak psali, že jo, že ten den dostali 2 kousky a prodali je do 5 minut od vystavení... Takže se možná ještě někde na světě objeví, chce to hledat (SRPC49K1).Ok, díky za info a ať Ti dobře slouží! Vypadají, že i perfektně pasují indexy, to se moc nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 @Dantechno Pozdravuj doktora Kazda schuzka s nim mi vyvrta dalsiho cervicka do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 @Dantechno Pozdravuj doktora Kazda schuzka s nim mi vyvrta dalsiho cervicka do hlavy Jo,dali jsme si 5minutové kafe a za 3,5 hodiny jsme šli po svých. :-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 To se mi nak nezda - moc rychly a moc malo alkoholicky, byl to vubec von? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Tak bylo to dopoledne ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Zase jsem si trochu utřídil názory. Třeba že SD divery nepotřebuju a tak..Vždyť je už máš utříděný - proto sis koupil ty GS quartz divery, ze kterých se budeš těšit nafurt .... oops. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Vždyť je už máš utříděný - proto sis koupil ty GS quartz divery, ze kterých se budeš těšit nafurt .... oops. No jo vlastně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Landacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Pohodovou sobotu všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Presage Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Sumo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se