DavidLC Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) To Dr.: Kupředu,zpátky na začátek :-)) Teď jsi doktor i sestřička v jednom :-)) Upraveno 23. října 2018 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Když už máme to jubileum Republiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak jsem si řekl, že je taky vyzkouším, ať mám něco do garáže-toolwatche. A od minulého pátku jsem je nesundal z ruky, jsou fajn a mají něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 dyť jsou to taky nejlepší hodinky od seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Alpinisty na neskutečně pohodlném řemenu od Beemana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Marna slava, uz jsem to tu nekde zminoval SKXa nejsou veci diskuse ale bontonu, kazdy na to musi prijit sam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 ráno jsem nasadil skx, ale..jak mám ty ALBA..naštěstí je beru pořád s sebou. ty hodinky jsem si neskutečně oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Mel jsem jich asi 5 a protoze uz nebudou tak jsem si koupil J verzi a uz si je necham :To je samozřejmě jiná - kdybych byl SKX srdcař, tak taky budu mít jéčka. To Dr.: Kupředu,zpátky na začátek :-)) Teď jsi doktor i sestřička v jednom :-))ještě mi tam v jedné osobě chybí ředitel nemocnice, ale takové mety se mi hodinkově ztékat už moc nechce Marna slava, uz jsem to tu nekde zminoval SKXa nejsou veci diskuse ale bontonu, kazdy na to musi prijit sam tak bych to asi neřek, ale je určitě dobrý jedny laciný Seika mít, a jestli to budou pětky, tohle nebo cokoli už je na každým. GS tmavodmodrá guma: asi jsou na ni trochu malý, ale fajn: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ja dnes opet mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 sdgm003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ja dnes Seiko Berlin i Elektronika Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Oficialni Seiko Time Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 tento tyzden: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jersey.se Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Od minulého pátku SKX007K1.Zatím měřím přesnost a vchází mi rovnou +5.0s/d. Skoro se mi nechce věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Stále sarx Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Kit Kat pred obedem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Jak jsem viděl tu vlnu SKX, tak jsem je musel taky provetrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Dnes takhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Na Orliku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 A ted jeste hodinky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se