AndyAaron Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 No ja na ne koukal a furt se presvedcuju, ze je nechci. A ty sem zacnes hazet takove fotky...
instant Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 ako sa hovori, som priatelskej povahy a v kolektive oblubeny mal by si si ich zakupit, dobre ti radim.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 ako sa hovori, som priatelskej povahy a v kolektive oblubeny mal by si si ich zakupit, dobre ti radim.. Myslis ze uz dozral na GS jo?
instant Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 ked ich kupi tak dozrel. boa ja som bol minuly tyzden v budhistickom klastore a uz je to tu..
dr.sphinx Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Asi jo, už pár měsíců o nich blouzní, kudy chodí, tam je léčba jenom jedna. Já si vždycky povzdechnu, titan a 029 cifr, to by bylo. Já se díky GS diverům stal čítankovým romantickým hrdinou, celý život budu prahnout po nedosažitelném. Prý to není příjemné.
instant Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 jako ze do titanovych nejde nandat cifernik z 029.. ? no tak to brzdi doktore.
dr.sphinx Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Tak určitě by tam nandat šel, stačí jen mít titanovky, náhradní ciferník a někoho, kdo to spáchá. Asi lepší než celoživotní utrpení.
AndyAaron Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Neni nad to mit dobre kamarady
dr.sphinx Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 To víš, nějak si ty suroviny na svoje frankenwatche musím opatřit.
instant Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Na nas sa mozes spolahnut, bratm..
blackhead Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Jinak ty zeleny mrchy jak hodil chumpus na instac me nejak podrazdily, sbgn007 ...
McStinger Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Blbnu a z nejakeho duvodu se mi ty zlate tunaky na tom natu fakt libi Nie sú najhoršie. Celkom by ku nim išli do komba GS divery. Strážil by som si predajné vlákno.
Chumpus Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Jinak ty zeleny mrchy jak hodil chumpus na instac me nejak podrazdily, sbgn007 ...Jsou super. Líbí se mi mnohem víc než černožluté.
xbraj19 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Kluci, nechte ho. Vzdyť ty Divery bude mít tak kolem kotníku
AndyAaron Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 No, ja byl ve ctvrtek v Koscomu a zkousel je tam. Teda kovace, ne titanky. Ale sedely i ty. Kdyz si vezmu, ze titanky budou lehci, tak nemam uplne klidnej spanek...
madmaxx Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Za ty groše by to mělo něco vážit ;-)
instant Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 U hodiniek a kurev odporucam urobit vynimku.
AndyAaron Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Jo, s tou vyjimkou to zni rozumne.Ja mel pujcena ta putovni Seika a videl jsem, ze i pul, kdyz je z titanu, se da dobre nosit. To me vic nahlodava...
ABCDE Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 U hodiniek a kurev odporucam urobit vynimku.Zkušený norník :-D
madmaxx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 U hodiniek a kurev odporucam urobit vynimku.;-) No něco na tom bude..za obojí se dá utratit jmění. Za mě teda radši ty hodinky, ikdyž budou lehký :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se