M-72 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Tak o tyhle jsi si napsal :-) slušný oddílJj :-) a ty hodinky jsou prostě krásný.Tuňáky jsem kvůli nim dal do prodeje, ale když se neprodaji, snad budu i rád. Finančně mě to teď už tak nějak netrápí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Jj :-) a ty hodinky jsou prostě krásný.Tuňáky jsem kvůli nim dal do prodeje, ale když se neprodaji, snad budu i rád. Finančně mě to teď už tak nějak netrápí ;-)Takže zlaťáci tě úplně nechytli? Jinak seiko dvojka by to byla parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Takže zlaťáci tě úplně nechytli? Jinak seiko dvojka by to byla parádní :-) Ale jo, tuňáci jsou prima Jen jsem si pak uvědomil, že jsem to s tím nakupováním trošku přehnal Nicméně, už jsem pustil Omega-SHOM, tak jsem trošku v klídku... V prodeji je mám jen tak symbolicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Nemyslel jsem si, že na ruce vydrží tak dlouho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Nová a velká radost na mé pravačce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 A ještě tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ta sekundovka tomu dává grády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tyhle hodinky se cely povedly. Nevim, jestli se to uz nekde psalo, asi urcite, ale ja to nikde nechytil. Luneta je ze stejnyho matrose, jako u MM300, nebo je to safir/keramika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 M-72 to je velká paráda, ať slouží a dělají stále radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ja MM300. Furt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Franto, zda se, ze ses nasel... a to je pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Franto, zda se, ze ses nasel... a to je pekny Od Festin TdF je tu určitě supr posun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak urciteeee :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ja MM300. Furt :-) Hele mně se líběj, ale to je možná tím, že jsem je měl a jsou o dost lepší než Festiny. Nic ve zlým kámo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 No jsou lepší :-) Vo fous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ta sekundovka tomu dává grády. Jj a radost je koukat jak pluje Tyhle hodinky se cely povedly. Nevim, jestli se to uz nekde psalo, asi urcite, ale ja to nikde nechytil. Luneta je ze stejnyho matrose, jako u MM300, nebo je to safir/keramika?Povedly se určitě Stále se nemohu nabažit pohledu na ten nádherný ciferník, ručičky, no prostě na celé hodinky Luneta - tak to bohužel nevím a nemají to nikde uvedeno. Zajímá mě to a budu pátrat Třeba to ví Chumpus a odpoví... M-72 to je velká paráda, ať slouží a dělají stále radost.Díkec! Ja MM300. Furt :-) Tak o nich nebo o SLA 017 jsem již dříve uvažoval, ale dopadlo to, jak to dopadlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 ..... Luneta je ze stejnyho matrose, jako u MM300, nebo je to safir/keramika? Je stejná jak mm300, naštěstí posazená níž ale už i tak ji mám dojebanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Diky. Nevim proc jsem si myslel, ze je to keramika. Tedka nerejpu, ale fakt. Ten tubus korunky uz tam je, nebo opet jeden kus jako na MM300? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se