Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice mezi těma GS jsou moje pětky jako chudej příbuznej...ale co naplat, jsem z nich plně nadšen

Toto sú veľmi vydarené hodinky. Inak tu sa vôbec nerieši, či máš hodinky za 3.000 alebo 300.000 korún. Je nám to úplne jedno. Aspoň sa tak tvárime :)

Odesláno (upraveno)

Mě se většinou podařilo najít důvod proč jsem prodal,ale je fakt že někdy to jde těžko.

Nejčastěji to bylo proto že jsem je asi chtěl nemít,dál jsem se nedostal. 

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

nebezpecna kombinace :-) .. fajna

Diky. Mistr Spinach pripravuje vice tematickou pecku na prani ... uz jsem kousek videl a je neuveritelne co dovede ... na ceste je poradna spona ... a je planovana navsteva rytectvi ... ;-)

Odesláno

Bedjasson - fakt, jinak to jsou ale skvělé kousky, zvláště ten hluboký cifr, lumi,přesnost, výdrž, barva titanu... kurwa proč jsem je vlastně pouštěl ?

Odesláno

to najlepsie co som kedy mal, stale si neviem predstavit nic lepsie :-)

mimochodom, kazde hodinky co som kedy mal som prezuval na rozne tahy, gumy a koze aspon 300x, ale tieto este ani raz... ta guma je dokonala. Problem s nimi ale mam... neviem si obhajit tolko $$$ na ruke (je to mimo moju zonu) + rychlo chytaju skrabance - na shroude mam par vlasocnic, sotva je to vidiet, ale su tam, a neviem ani ako vznikli, kedze ich nosim velmi opatrne....

post-13937-0-56036100-1430034904_thumb.jpg

post-13937-0-84119800-1430034920_thumb.jpg

Odesláno

Tak to musím říct že jsem je teda ještě neoznačkoval,shroud je ve stavu jak jsem je dostal.

Ale třeba shroud na SBBN015 ten chytal vlásečnice snad i od hader.

Odesláno (upraveno)

tu mam tiez podozrenie ze tie vlasocnice su od hader, resp. od zipsu na bunde. Su len na jednom mieste a su to mikro nano vlasocnice, najmensie mozne :-) Ale nastve to...

btw je zaujimave, ze rezerva sa natiahne z jedneho dna na plne 3 dni za 15 minutovy beh s hodinkami na ruke.

Upraveno uživatelem vrcan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...