Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

tyhle hodinky mám teď na ruce skoro pořád

(foceno před čtyřmi dny)

najkrajsie spolocenske hodinky :-) ten cifernik je bozsky

• Odpovědi 30,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Parádne sú. Správna veľkosť aj na malé packy, dobre sedia na ruke, SD s chronografom... Už si na nich našiel nejaký problém?

Odesláno

... Už si na nich našiel nejaký problém?

Jasně, už jsem o tom i někde psal - plně nabitá rezerva (jako na fotce) stupnici trochu přestřeluje - no a zcela vybitá pak není na úplné nule. Nedávno jsem ji ale skoro na nule načapal, tak si to třeba nějak sedá.

Ještě je tu možnost, že je to (beze srandy) vlastnost, viz mírně pootočené stupnice rezervy u zrůdiček:

post-38718-0-90139500-1568100695.png

Jo a jasně, SBGC005

Odesláno

Jáj toto... Už sme to rozoberali, nie? Že rezerva ukazuje ešte kúsok, pritom hodinky stoja, je IMHO vlastnosť SD. Stáva sa to raz za čas, inak v drvivej väčšine ukazuje správne. Aspoň u mňa, skúsenosť s troma SD, z toho jedny dlhodobo. Prvým sa to stalo raz, druhým nikdy, tretím (tým dlhodobým) raz alebo dvakrát.

Ale nepátral som po tom. Čo ostatní s SD, stalo sa vám to niekedy? Hynku, Viléme, Instante?

Odesláno (upraveno)

Ta strojovna se neomrzí, zejména, když je na ni vidět.

Jo, sú skvelé. Mal som ich na ruke v Koscome (s pôvodným SEIKO logom), keď som tam niesol na opravu Summitery, a mal som veľmi veľmi namále, aby som s nimi neodišiel. Poprdeli nositeľné, naživo pôsobili úplne inak ako na fotkách. Keby som prišiel na spôsob, ako na ne bezbolestne dostať ručičky s lumi, mám ich (ako sa vyrovnať s tlačidlami si mi už citlivo vysvetlil :D). Tým pádom by som mal všetky hodinky, ktoré som kedy chcel, a nastal by šťastný koniec môjho chronobundusu :D

Priehľad, titan, SD, GMT a chrono v správnej veľkosti, čo viac chcieť.

Edit: Ak by to nebolo z vyššieuvedeného jasné - závidím ti ich.

Upraveno uživatelem wawrik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...