rudusko Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Odesláno 8. září 2019 Ahoj všem,tyhle hodinky mám teď na ruce skoro pořád(foceno před čtyřmi dny)najkrajsie spolocenske hodinky :-) ten cifernik je bozsky
Nick06 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Odesláno 8. září 2019 Neděle Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
matous Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Odesláno 8. září 2019 (upraveno) Edit: double Upraveno 8. září 2019 uživatelem matous
Elwe Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Odesláno 9. září 2019 Nick06moc hezké hodinky!To jsou původní SARB065?
wawrik Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Odesláno 9. září 2019 Parádne sú. Správna veľkosť aj na malé packy, dobre sedia na ruke, SD s chronografom... Už si na nich našiel nejaký problém?
Nick06 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Odesláno 9. září 2019 Nick06moc hezké hodinky!To jsou původní SARB065? Ano,původní Koktejlky s 6R15
instant Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Parádne sú. Správna veľkosť aj na malé packy, dobre sedia na ruke, SD s chronografom... Už si na nich našiel nejaký problém?Doktor problemy nehlada. Problemy hladaju Doktora.
ProF3T Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Král všech GS, zejména na podzim. Sú parádne. SBGC005?
dr.sphinx Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 ... Už si na nich našiel nejaký problém?Jasně, už jsem o tom i někde psal - plně nabitá rezerva (jako na fotce) stupnici trochu přestřeluje - no a zcela vybitá pak není na úplné nule. Nedávno jsem ji ale skoro na nule načapal, tak si to třeba nějak sedá. Ještě je tu možnost, že je to (beze srandy) vlastnost, viz mírně pootočené stupnice rezervy u zrůdiček: Jo a jasně, SBGC005
wawrik Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Jáj toto... Už sme to rozoberali, nie? Že rezerva ukazuje ešte kúsok, pritom hodinky stoja, je IMHO vlastnosť SD. Stáva sa to raz za čas, inak v drvivej väčšine ukazuje správne. Aspoň u mňa, skúsenosť s troma SD, z toho jedny dlhodobo. Prvým sa to stalo raz, druhým nikdy, tretím (tým dlhodobým) raz alebo dvakrát. Ale nepátral som po tom. Čo ostatní s SD, stalo sa vám to niekedy? Hynku, Viléme, Instante?
dr.sphinx Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Rozebírali-ano Dělají to všechny-ne (zejména u snowflaku a dalších SD s vykrojenou rezervou by to byl ještě větší opruz). Ta strojovna se neomrzí, zejména, když je na ni vidět.
wawrik Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 (upraveno) Ta strojovna se neomrzí, zejména, když je na ni vidět.Jo, sú skvelé. Mal som ich na ruke v Koscome (s pôvodným SEIKO logom), keď som tam niesol na opravu Summitery, a mal som veľmi veľmi namále, aby som s nimi neodišiel. Poprdeli nositeľné, naživo pôsobili úplne inak ako na fotkách. Keby som prišiel na spôsob, ako na ne bezbolestne dostať ručičky s lumi, mám ich (ako sa vyrovnať s tlačidlami si mi už citlivo vysvetlil ). Tým pádom by som mal všetky hodinky, ktoré som kedy chcel, a nastal by šťastný koniec môjho chronobundusu Priehľad, titan, SD, GMT a chrono v správnej veľkosti, čo viac chcieť. Edit: Ak by to nebolo z vyššieuvedeného jasné - závidím ti ich. Upraveno 10. září 2019 uživatelem wawrik
dr.sphinx Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 To jsou ty samé, co jsi osahával (a spolu s tebou mnozí další, SEW, i v té kůče někde na Moravě si pobyly), Bright Ti to ale nevyvedlo z míry. S datem výroby 2D v podstatě NOS
ProF3T Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Ta strojovna se neomrzí, zejména, když je na ni vidět. Odporúčam jedno staršie video:
farkyostrava Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 kurde jsem rad ze jsem je sehnal :-)
Nick06 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Cestou z práce do domácí práce. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se