Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 8:39, USER47 napsal:

Skála ublíží každejm, když na to přijde. Asi bych zvolil hodinky, u kterejch by mi to až tak nevadilo...

F-91W-1YEF.jpg

To napadlo i mě. Když do skal, tak s hodinkami, jejichž zničení nebolí. Ale někdy má zkrátka člověk i v horách při sobě rád hodinky, na které se může spolehnout. 

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

Tak na kopec bych si vzal něco od Seika.Japonci v důchodu s tím dělají túry na Everest

post-22534-0-77023300-1418114597_thumb.jpg

post-22534-0-37512100-1418114614_thumb.jpg

post-22534-0-06093900-1418114631_thumb.jpg

post-22534-0-51922400-1418114665_thumb.jpg

Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 8:45, Pavel001 napsal:

To napadlo i mě. Když do skal, tak s hodinkami, jejichž zničení nebolí. Ale někdy má zkrátka člověk i v horách při sobě rád hodinky, na které se může spolehnout. 

To jakože na tyhle se nemůžeš spolehnout? V nich se ti žádné kolečko nepoláme, ručička neupadne, mazivo nevyschne... Jedině že bys byl 7 let v Tibetu a došla ti baterka, to je asi jedniné, co se jim může stát :-)

Já osobně jsem si bral na ferraty Casio W-59, což je skoro to samý. Kde nic není, tam se nemá co posrat a škrábanec o skálu nezamrzí.

Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 8:46, tonytrubka napsal:

Nechápu, jak narve takový hodinky pod bundu a do toho ještě rukavice. Já myslím, že s nima jen dělá parádu v základním táboře a na mítingách s novináři.

Odesláno

Souhlasím, nemyslel jsem, že by se na ně člověk nemohl spolehnout. Spíš, že by chtěl mít u sebe něco krásného a hodnotného. Což ovšem kontrastuje se snadnou možností jejich poškození. Je to zkrátka dilema. 

Odesláno (upraveno)
  V 9. 12. 2014 v 8:50, 5etter napsal:

To jakože na tyhle se nemůžeš spolehnout? V nich se ti žádné kolečko nepoláme, ručička neupadne, mazivo nevyschne... Jedině že bys byl 7 let v Tibetu a došla ti baterka, to je asi jedniné, co se jim může stát :-)

Já osobně jsem si bral na ferraty Casio W-59, což je skoro to samý. Kde nic není, tam se nemá co posrat a škrábanec o skálu nezamrzí.

Pokud si dobře pamatuji, tak když jsem dostal kdysi F-91W bylo na tom blistru, ve kterém byly, napsáno: "7 let záruka na baterii". Takže teoreticky i 7 let v Tibetu :-) , prakticky mi v nich vydržela 1. baterka skoro 9 let. To jen pro zajímavost, když už se tu objevily. Jinak když s nima flákneš o kamen, nevím nevím. Jinak hodinky jsou to na plast překvapivě odolné.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Já si myslím, že takové hodinky by neměly mít žádné zbytečné především mechanické serepatičky (např. i lunetu), které by mohly přijít k úhoně a neměly by překážet - nic vysokého a mohutného, měly by mít asi odolný řemen upevněný alá nato a ne tah. No a sklíčko? - na skále a v horách obecně asi časem přijde k úhoně každé. Ale kdo chce ztratit Rolexy na tahu pádem do rokle, tak prosím.

Návštěvník tonytrubka
Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 8:52, 5etter napsal:

Nechápu, jak narve takový hodinky pod bundu a do toho ještě rukavice. Já myslím, že s nima jen dělá parádu v základním táboře a na mítingách s novináři.

No tak jistě.

Reinholodovi v tom svetříku se šátkem na krku na té frantikově fotce se taky určitě drolí polystyren pod rukama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...