B.F.G. Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 (upraveno) Moc si to bereš . Tyhle Seika se nedají až tak srovnávat s Omegou za 7x vyšší cenu (snad krom přesnosti). Je to jako s autem. Honda Accord není lepší auto než Audi A6, i když žere míň a je míň poruchová a nakonec i líp vypadá. Prostě nemá tu prestiž a je menší, jenže je i za daleko menší peníz . Jsi úplně mimo. Honda Accord je rozhodně lepší, než A6. Jenom poznámka k Omeze, dneska je to v podstatě taky jen navoněný předražený shit. Upraveno 1. února 2008 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Jenom poznámka k Omeze, dneska je to v podstatě taky jen navoněný předražený shit. okrem tohto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Zvažuju jestli koupit Alpinisty nebo nové SARB021 Maju tieto hodinky luminiscencnu vrstvu na rucickach? D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Jsi úplně mimo. Honda Accord je rozhodně lepší, než A6. Jenom poznámka k Omeze, dneska je to v podstatě taky jen navoněný předražený shit. Kurňa co je tu automechaniků................... Já bych si Accord kupoval jen nerad. Já totiž dodržuji ono americké "buy american", ale po evropsku. Tj. je-li dostupný domácí rovnocenný či lepší ekvivalent, preferuji ho (např. tyčinku DELI před Bounty, pivo Pilsner před Heineken, Superb před Passatem atd.). Když ne, preferuji evropský výrobek před severoamerickým či asijským (VW před Hondou, Adidas před Nike, Omegy před Seiko apod.). Samozřejmě ne z pohledu sídla značky, nýbrž z pohledu kde dávají kolika lidem práci! P.S.: Pracuji pro sice zahraniční firmu, která v ČR zaměstnává skoro 20 tis. lidí. A to je už k...a zaměstnavatel! Po Škodě Auto 2. největší mimo státní sféru! A denně bojuji s americkou či asijskou konkurencí, která tu má akorát sales office s 3-10 zaměstnanci. A přesto ji český zákazník často preferuje...(Kvalita produktů je minimálně srovnatelná). T.nevidí si do huby... Ještě podotýkám, že asiaty obdivuju pokud jde o skromnost, pracovitost, slušnost....a amíky taky. Demokracie, jediná schopná armáda atd. Ale jak jsem psal ráno, ke srovnání s Omegou no comment.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Kurňa co je tu automechaniků................... Já bych si Accord kupoval jen nerad. Já totiž dodržuji ono americké "buy american", ale po evropsku. Tj. je-li dostupný domácí rovnocenný či lepší ekvivalent, preferuji ho (např. tyčinku DELI před Bounty, pivo Pilsner před Heineken, Superb před Passatem atd.). Když ne, preferuji evropský výrobek před severoamerickým či asijským (VW před Hondou, Adidas před Nike, Omegy před Seiko apod.). Samozřejmě ne z pohledu sídla značky, nýbrž z pohledu kde dávají kolika lidem práci! P.S.: Pracuji pro sice zahraniční firmu, která v ČR zaměstnává skoro 20 tis. lidí. A to je už k...a zaměstnavatel! Po Škodě Auto 2. největší mimo státní sféru! A denně bojuji s americkou či asijskou konkurencí, která tu má akorát sales office s 3-10 zaměstnanci. A přesto ji český zákazník často preferuje...(Kvalita produktů je minimálně srovnatelná). T.nevidí si do huby... Ještě podotýkám, že asiaty obdivuju pokud jde o skromnost, pracovitost, slušnost....a amíky taky. Demokracie, jediná schopná armáda atd. Ale jak jsem psal ráno, ke srovnání s Omegou no comment.... proč by měl zákaznít preferovat zboží na základě původu mi opravdu není jasné... jedinými racionálními argumenty jsou cena a kvalita jinak accord je úžasné auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 proč by měl zákaznít preferovat zboží na základě původu mi opravdu není jasné... jedinými racionálními argumenty jsou cena a kvalita jinak accord je úžasné auto... Logický pohled na věc, ale...krátkozraký (Nenakupuješ u Vietnamců?) Až si všichni koupíme jen věci např. z Asie (vynikající poměr kvalita/cena - zejména cena!), tak tu nebude co vyrábět...Tj. nezaměstnanost. A tudíž potom ani za co nakupovat! Zkuste si kdokoli, tím myslím opravdu kohokoli, prosadit se s např. evropským zbožím na asijských trzích! To už musí býrt, aby Asiat upřednostnil import! A že by Accord byl tak úžasný, o tom fakt nejsem přesvědčen. Zejména vs. A6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Logický pohled na věc, ale...krátkozraký (Nenakupuješ u Vietnamců?) Až si všichni koupíme jen věci např. z Asie (vynikající poměr kvalita/cena - zejména cena!), tak tu nebude co vyrábět...Tj. nezaměstnanost. A tudíž potom ani za co nakupovat! Zkuste si kdokoli, tím myslím opravdu kohokoli, prosadit se s např. evropským zbožím na asijských trzích! To už musí býrt, aby Asiat upřednostnil import! A že by Accord byl tak úžasný, o tom fakt nejsem přesvědčen. Zejména vs. A6. Pokud vím, tak Škoda začíná vyrábět auta v Rusku a Číně. Naše lidi zaměstnávají taky Korejci Hyundai a trojčata z Kolína (Jap. a Fr.) taky nemají se Škodou moc společného. Dáváš přednost VW před Hondou a proč? Honda vyrábí 80% produkce v GB a VW zase na Slovensku a Maďarsku. Když si koupím Japonce, tak vím, že jde o Japonce. Když koupím škodovku, tak to není český produkt, ale německé zboží s českou etiketou. Proč bych měl upřednostňovat Němce a Švýcary před Japonci, pokud mi nenabídnou aspoň stejnou kvalitu produktu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Pokud vím, tak Škoda začíná vyrábět auta v Rusku a Číně. ANO, PRÁVĚ PROTO, ABY NA TĚCHTO TRZÍCH PRORAZILA. ZATÍM NE PROTO, ABY TO V ČR ZAVŘELA! Naše lidi zaměstnávají taky Korejci Hyundai a trojčata z Kolína (Jap. a Fr.) taky nemají se Škodou moc společného. ANO! TO JE TO VÝŠE NAOPAK. TJ. PENETROVAT EVROPU. BUĎTE UJIŠTĚNI, ŽE NÁKLADY DOMA MAJÍ NIŽŠÍ! Dáváš přednost VW před Hondou a proč? Honda vyrábí 80% produkce v GB a VW zase na Slovensku a Maďarsku. Když si koupím Japonce, tak vím, že jde o Japonce. JAK TO VÍŠ/MUŽEŠ TVRDIT, KDYŽ 80% VYRÁBÍ V GB? Když koupím škodovku, tak to není český produkt, ale německé zboží s českou etiketou. Proč bych měl upřednostňovat Němce a Švýcary před Japonci, pokud mi nenabídnou aspoň stejnou kvalitu produktu?? ONI TU (MINIMÁLNĚ) SROVNATELNOU KVALITU NABÍZÍ! Nadále trvám na tom, že preferovat mimoevropské zboží v případech, kdy mohu mít srovnatelné z Evropy je krátkozraké a dlouhodobě vedoucí k záhubě... P.S.: U hodinek je mi to celkem vzato u prdele, ta Seika a Citizen evropské výrobce nepoloží. Vyšší třída (zatím) na renomované značky (a tím i image) má. Tedy zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 (upraveno) Logický pohled na věc, ale...krátkozraký (Nenakupuješ u Vietnamců?) Až si všichni koupíme jen věci např. z Asie (vynikající poměr kvalita/cena - zejména cena!), tak tu nebude co vyrábět...Tj. nezaměstnanost. A tudíž potom ani za co nakupovat! Zkuste si kdokoli, tím myslím opravdu kohokoli, prosadit se s např. evropským zbožím na asijských trzích! To už musí býrt, aby Asiat upřednostnil import! A že by Accord byl tak úžasný, o tom fakt nejsem přesvědčen. Zejména vs. A6. jak už tady při podobných "perlách" bylo několikrát doporučováno, i já doporučuji doplnit si vzdělání četbou např. "Ekonomie v jedné lekci" Henry Hazlitt; jinak nic ve zlém, ale opravdu si myslím, že nemáš pravdu, proč se dočteš v uvedené publikaci Upraveno 1. února 2008 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Nadále trvám na tom, že preferovat mimoevropské zboží v případech, kdy mohu mít srovnatelné z Evropy je krátkozraké a dlouhodobě vedoucí k záhubě... P.S.: U hodinek je mi to celkem vzato u prdele, ta Seika a Citizen evropské výrobce nepoloží. Vyšší třída (zatím) na renomované značky (a tím i image) má. Tedy zatím... Protekcionismus ať už vládní nebo na úrovni jednotlivců vede zpravidla k menšímu ekonomickému růstu jak exportní, tak i importní země. Přínosy pro obě dvě země z mezinárodního obchodu jsou nezpochybnitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Maju tieto hodinky luminiscencnu vrstvu na rucickach? D. Hele nemají jsou to ryze společenské hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 jak už tady při podobných "perlách" bylo několikrát doporučováno, i já doporučuji doplnit si vzdělání četbou např. "Ekonomie v jedné lekci" Henry Hazlitt; jinak nic ve zlém, ale opravdu si myslím, že nemáš pravdu, proč se dočteš v uvedené publikaci Co je mimoevropské zboží? VW Passat z čínských plechů nebo Honda a Toyota vyráběný v GB?? Když jsi takový vlastenec, tak proč tu propaguješ Omegu a ne Prim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Hele nemají jsou to ryze společenské hodinky dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 jak už tady při podobných "perlách" bylo několikrát doporučováno, i já doporučuji doplnit si vzdělání četbou např. "Ekonomie v jedné lekci" Henry Hazlitt; jinak nic ve zlém, ale opravdu si myslím, že nemáš pravdu, proč se dočteš v uvedené publikaci Kurňa, doufám, že to nenapsal nějaký kámoš Švejnara (a Paroubka a Ratha a Sobotky...) Tohoto ekonoma (?) neznám... Moje pravda je založena na životní praxi - viz můj předchozí příspěvek. Mnoho mých zákazníků u předchozí firmy (skandinávské) mi řekla, že si raději objednají u českého výrobce, který tu zaměstnává lidi (že jich bylo 5 je jiná...), naše zastoupení jich mělo 30. Ale nyní, jsouce u firmy s 17 (?) tisíci zaměstnanci, z toho ca 10 000 ve výrobě, mi obdobná situace vadí. Být více "buy Czech´s products" mi přijde normální. Na to nemusím nic číst P.S.: Myslím, že všichni okolo jsou větší patrioti než my Evropani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 dik Ale jsou krásné a myslím, že mají z celé řady hodinek s kalibry 6r15 nejlépe propracovaný tah....ostatně ta varianta s kalibrem 6R20 za cca 700USD není vůbec špatná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 (upraveno) Co je mimoevropské zboží? VW Passat z čínských plechů nebo Honda a Toyota vyráběný v GB?? Když jsi takový vlastenec, tak proč tu propaguješ Omegu a ne Prim? Protože PRIM pro mne je lokální značka, nic víc a nic míň. A nikdy nebude! "Kór" za ty prachy! P.S.: Navíc, kvalita vs. užitná hodnota je jinde, sorry! Upraveno 1. února 2008 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Ale jsou krásné a myslím, že mají z celé řady hodinek s kalibry 6r15 nejlépe propracovaný tah....ostatně ta varianta s kalibrem 6R20 za cca 700USD není vůbec špatná.... S tím problém nemám, krásné jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Ale jsou krásné a myslím, že mají z celé řady hodinek s kalibry 6r15 nejlépe propracovaný tah....ostatně ta varianta s kalibrem 6R20 za cca 700USD není vůbec špatná.... Rozmyslal som, ze si ich kupim miesto Sumo (kvoli velkosti), ale sakra, asi by mi chybala luminiscencia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Rozmyslal som, ze si ich kupim miesto Sumo (kvoli velkosti), ale sakra, asi by mi chybala luminiscencia... V tom případě budou alpinisty tou střední cestou - jak sportovní s luminiscencí tak se i budou více hodit k obleku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 V tom případě budou alpinisty tou střední cestou - jak sportovní s luminiscencí tak se i budou více hodit k obleku ...skoda, ze sa mi prilis nepacia no nic...musim si zvyknut na vacsi priemer... hodinky su to vyborne, takze to az taka "obet" nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se