financ Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 jestli je sháníš, tak mrkni na http://www.antik-prim.cz/obchod/hodinky-prim-2/quartz-analogove-18/ No, to mrkám na drát- nějak jsem se domníval, že jisté krabičky a reprinty byly pouze k jistým limitkám..? Mimochodem... ale nic..Hmm, to teda čumím. Takže já si objednám u Eltonu 26 krabiček a ony se v úplně stejný specifikaci prodávají volně a ještě levnejc než jsem je koupil přímo z fabriky.
straspol Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Hmm, to teda čumím. Takže já si objednám u Eltonu 26 krabiček a ony se v úplně stejný specifikaci prodávají volně a ještě levnejc než jsem je koupil přímo z fabriky.No, a to jsem od nich za ty hříšný prachy koupil DVĚ KUA KDE JE ZASE TEN BLICÍ SMAJLÍK !!!
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 No, a to jsem od nich za ty hříšný prachy koupil DVĚ KUA KDE JE ZASE TEN BLICÍ SMAJLÍK !!! Tady - jeden za tebe a jeden za mne. Taky mám dvě.
eloga Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Nechi prudit, ale ta knížka čísla stránek nemá...hele ty už seš z toho drancování bazarů úplně hotovej , jak potom prohlížíš ty bazary, to tam ty orlíky necháváš??No nic, stane se **
straspol Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Tady - jeden za tebe a jeden za mne. Taky mám dvě. 078.gif078.gifPo jednom je K U R W A málo !!!!!
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Po jednom je K U R W A málo !!!!! Tak si ho stáhni jako obrázek do počítače a můžeš si jich tam dát kolik je ctěná libost.
odjinud Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 to mě se sere asi jako jako že jsem nešel zabít do důchoďku Vaše... neserte mě, hoši!
odjinud Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Myslel jsem Judr. Vaše.... a to vážně.... za těch pár let by to možná stálo....Nechápu, že to nenapadlo osobně dotčené..
odjinud Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ehm... včera jsem lehce ožral do němoty a pak zde ze sebe blil různé nesmysly. Tímto se velmi a pokorně omlouvám. ad Vaš - současně jsem koukal na nějakej dokument a komentář měl patřit tam(tam zas asi přibyl nějaký příspěvek o hodinkách...:-) )
docent_tecka Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 dotaz - strana 321 - jsou tam dvoje bile sporty automaty s 69... je mezi nimi rozdil? kde je seda verze? cerny bauhaus jsem taky nenasel
Jarett Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Myslím, že se brzy můžeme těšit na "druhé revidované vydání", nebo alespoň dotisk dodatků píšu se první do seznamu: Jarett
accutron Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) dotaz - strana 321 - jsou tam dvoje bile sporty automaty s 69... je mezi nimi rozdil? kde je seda verze? cerny bauhaus jsem taky nenasel šedá verze má číslo 69 619 1.1 - při úpravách obrázků bohužel došlo k vybělení až do bíla. Pokud bude druhé vydání, tak už to bude v pořádku.Na ty černé automaty "Bauhas" se také podívám a v druhém vydání to bude napraveno. Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem accutron
bohus76 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Rozumím tomu správně,že druhé vydání bude něco jako dotisk a opraveny chyby?
Anela Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 a ještě to trochu působí dojmem, že vyjde v dohledné době
accutron Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Rozumím tomu správně,že druhé vydání bude něco jako dotisk a opraveny chyby?Pokud bude druhé vydání, tak plánuji nalezené nedostatky opravit. Velkou pomoc v odhalování nedostatků mi právě poskytuje toto vlákno. Kdy a zda vůbec k druhému vydání dojde v této chvíli nevím.
malda Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Tak pokud má toto vlákno sloužit mimo jiné k odstraňování chyb v knize, tak rád přispěju. Upozorňuji na stranu 233 a hodinky vlevo nahoře model 66 267 3. Je tam místo roku vzniku 1974 uvedené 1947. Přišel jsem na to náhodou díky tomu, že tento typ mám doma.A opakuji dík autorovi za krásnou knihu!
accutron Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Tak pokud má toto vlákno sloužit mimo jiné k odstraňování chyb v knize, tak rád přispěju. Upozorňuji na stranu 233 a hodinky vlevo nahoře model 66 267 3. Je tam místo roku vzniku 1974 uvedené 1947. Přišel jsem na to náhodou díky tomu, že tento typ mám doma.A opakuji dík autorovi za krásnou knihu!
accutron Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Tak pokud má toto vlákno sloužit mimo jiné k odstraňování chyb v knize, tak rád přispěju. Upozorňuji na stranu 233 a hodinky vlevo nahoře model 66 267 3. Je tam místo roku vzniku 1974 uvedené 1947. Přišel jsem na to náhodou díky tomu, že tento typ mám doma.A opakuji dík autorovi za krásnou knihu!Díky za upozornění.
Luk Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Na straně 215, zlaté a podle knihy označené jako typ 55 062 0, ale mají datum a to by mělo být podle logiky značení 57 062 0 A jedna zajímavost na straně 205, hodinky s označením 50 162 1 mají na ciferníku 17 Jewels. Předpokládám, že to bude jeden z typů, který se už nedostal do výroby. Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Luk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se