Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, to mrkám na drát- nějak jsem se domníval, že jisté krabičky a reprinty byly pouze k jistým limitkám..? Mimochodem... ale nic..

Hmm, to teda čumím. Takže já si objednám u Eltonu 26 krabiček a ony se v úplně stejný specifikaci prodávají volně a ještě levnejc než jsem je koupil přímo z fabriky.

• Odpovědi 517
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hmm, to teda čumím. Takže já si objednám u Eltonu 26 krabiček a ony se v úplně stejný specifikaci prodávají volně a ještě levnejc než jsem je koupil přímo z fabriky.

No, a to jsem od nich za ty hříšný prachy koupil DVĚ  :sick01: :wallbash:  KUA KDE JE ZASE TEN BLICÍ SMAJLÍK !!!

Odesláno

Nechi prudit, ale ta knížka čísla stránek nemá...

hele ty už seš z toho drancování bazarů úplně hotovej :lol2:, jak potom prohlížíš ty bazary, to tam ty orlíky necháváš??

No nic, stane se  :cheers:

**

Odesláno

Myslel jsem Judr. Vaše.... a to vážně.... za těch pár let by to možná stálo....

Nechápu, že to nenapadlo osobně dotčené..

Odesláno

Ehm... včera jsem lehce ožral do němoty a pak zde ze sebe blil různé nesmysly. Tímto se velmi a pokorně omlouvám.

ad Vaš - současně jsem koukal na nějakej dokument a komentář měl patřit tam

(tam zas asi přibyl nějaký příspěvek o hodinkách...:-) )

Odesláno (upraveno)

dotaz - strana 321 - jsou tam dvoje bile sporty automaty s 69... je mezi nimi rozdil? kde je seda verze?

cerny bauhaus jsem taky nenasel :(

šedá verze má číslo 69 619 1.1 - při úpravách obrázků bohužel došlo k vybělení až do bíla. Pokud bude druhé vydání, tak už to bude v pořádku.

Na ty černé automaty "Bauhas" se také podívám a v druhém vydání to bude napraveno.

Upraveno uživatelem accutron
Odesláno

Rozumím tomu správně,že druhé vydání bude něco jako dotisk a opraveny chyby?

Pokud bude druhé vydání, tak plánuji nalezené nedostatky opravit. Velkou pomoc v odhalování nedostatků mi právě poskytuje toto vlákno. Kdy a zda vůbec k druhému vydání dojde v této chvíli nevím.

Odesláno

Tak pokud má toto vlákno sloužit mimo jiné k odstraňování chyb v knize, tak rád přispěju. Upozorňuji na stranu 233 a hodinky vlevo nahoře model 66 267 3. Je tam místo roku vzniku 1974 uvedené 1947. Přišel jsem na to náhodou díky tomu, že tento typ mám doma.

A opakuji dík autorovi za krásnou knihu!

Odesláno

Tak pokud má toto vlákno sloužit mimo jiné k odstraňování chyb v knize, tak rád přispěju. Upozorňuji na stranu 233 a hodinky vlevo nahoře model 66 267 3. Je tam místo roku vzniku 1974 uvedené 1947. Přišel jsem na to náhodou díky tomu, že tento typ mám doma.

Odesláno

Díky za upozornění.

Odesláno (upraveno)

Na straně 215, zlaté a podle knihy označené jako typ 55 062 0, ale mají datum a to by mělo být podle logiky značení 57 062 0

A jedna zajímavost na straně 205, hodinky s označením 50 162 1 mají na ciferníku 17 Jewels. Předpokládám, že to bude jeden z typů, který se už nedostal do výroby.

post-967-0-63691400-1420829329_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Luk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...