Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 517
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nejsou, jedná se o kreaci, kterou kdysi vytvořil člen fóra používající nick ALOMOH.

Tu je dokaz mojho tvrdenia, ze sa jedna o 100% original, fotka z katalogu PRIM pre Klenoty

...ako prosim vlozim obrazok ako prilohu?

Upraveno uživatelem watchcollector
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

a jeste doplneni k tomuto kacerovi - podle barvy reminku se lisilo i katalogove cislo - omlouvam se za kvalitu scanu, ale jinak to bohuzel ted neumim

post-1383-0-28037100-1431605770_thumb.jpg

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odesláno (upraveno)

a jeste doplneni k tomuto kacerovi - podle barvy reminku se lisilo i katalogove cislo - omlouvam se za kvalitu scanu, ale jinak to bohuzel ted neumim

Všechny barevné varianty hodinek s plastovým integrálním náramkem je možno nalézt v tabulce č.59 na straně 362. Přišlo mi zbytečné dávat do obrázkové části katalogu všechny možné varianty pro daný typ číselníku, neboť by to bylo navíc několik desítek obrázků, které by se lišily jen barvou náramku.

Upraveno uživatelem accutron
Odesláno

Tak si v klidu popisuji svoje hodinky a narazil jsem na jednu věc, která mi v katalogu zásadně chybí - a to je černá varianta bauhausů.

Bauhausy jsou pod čísly 96 029 x - 96 032 x , varianty stříbrné, modré, zlaté a okrové. Černé nikde, přikládám společný snímek....

attachicon.gifbauhaus1.JPG

Jak jsem nyní na nemocenské, tak mám čas řešit tyto rébusy a zde je řešení. Černé "Bauhausy" v knížce skutečně chybí a včera se mi podařilo dohledat příčínu. Jedná se o variantu typu 96 029 1. Ten totiž existuje ve více provedeních a jedno z nich je to s černým číselníkem. Zde uvádím jejich přehled:

TYP                          BARVA ČÍSELNÍKU            TISK

96 029 1                   stříbřený                            černý

96 029 1 A                stříbřený                            černý

96 029 1 B                tmavě modrý                      bílý

96 029 1 C                černý                                 bílý

Neptejte se mne v čem se liší 96 029 1 od 96 029 1 A,  neboť to bych musel do Eltonské dokumentace a to se mi nyní nechce.

Odesláno

Jak jsem nyní na nemocenské, tak mám čas řešit tyto rébusy a zde je řešení. Černé "Bauhausy" v knížce skutečně chybí a včera se mi podařilo dohledat příčínu. Jedná se o variantu typu 96 029 1. Ten totiž existuje ve více provedeních a jedno z nich je to s černým číselníkem. Zde uvádím jejich přehled:

Neptejte se mne v čem se liší 96 029 1 od 96 029 1 A,  neboť to bych musel do Eltonské dokumentace a to se mi nyní nechce.

A v čem se to tedy liší?  :angel:

• po měsících...
Odesláno

Asi už se z toho zblázním.........dneší nálezový stav. Tento cifr jsem zaregistroval pouze jednou, na začátku vlákna Prim Sprort II. Jestli se nemýlím, tak tohle se nemělo nikdy vyrábět.

post-3628-0-51230900-1437900822_thumb.jpg

Odesláno

Taky by se první dvě položky nemusely lišit vůbec. Třeba je první typ 96 029 1 cosi jako představitel celé skupiny (katalogový, prototypový, nominotypický...) a zbylé tři podtypy A, B, C jsou konkrétní variace, přičemž první variace je totožná s prototypovou. Jen to uvádím jako možnost, kdyby Libor nenašel žádný rozdíl v archivu.

• po 2 týdnech...
Návštěvník
Odesláno

Asi už se z toho zblázním.........dneší nálezový stav. Tento cifr jsem zaregistroval pouze jednou, na začátku vlákna Prim Sprort II. Jestli se nemýlím, tak tohle se nemělo nikdy vyrábět.

Jsou to tzv. ztracené indexy echt rarität kategorie a původně tam byly normální oranžové, tak jak to má být. Byla vyrobena určitá várka humberto ciferníků tohoto typu tak nekvalitní barvou, že po čase indexy postupně vybledly až do úplného zmizení. Při bočním náklonu ciferníku bez sklíčka, by měl být vidět náznak bývalých indexů.

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Golden Ancre Orange boy.

post-21576-0-64830100-1438980486_thumb.jpg

post-21576-0-12677200-1438980606_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Nirmalita

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...