Moty Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 jak sem psal, vykašli se na sklad a dělej něco rukama, dívam se na to furt dokola, holt si šikovnej kluk, no:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 No za relativně snadné bych to asi neoznačil, protože to má kleštinové uchycení korunky, takže strojek jsem nevyndal a musel jsem to všechno čistit s tím.Takže žádné pouzdro do ultrazvuku, ale starý kartáček na zuby a pomalu. O skle ani nemluvím, ale budiž... Ručky jsem pomalinku škrábal očním skalpelem a lehce dočišťoval uchošťourem namočeným v lihu, který to částečně rozpouštěl. Stejně tak jsem postupoval i na ciferníku. Ve finále nastoupil uchošťour namočený v ředidle a ten to naštěstí dočistil.Potom jenom vyleštit ciferník, velmi jemně a opatrně pomocí pěnového čističe, který jsem musel opět nanášet uchošťourem, aby nenatekl do strojku. Vypotřeboval jsem na to celou krabičku, než to vypadalo, jak to vypadá, ale stálo to i za toho prcáka, co jsem za ty uchošťoury vyfasoval od manželky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Kdyby někdo, někde narazil na nějaké povídání o tomto modelu, budu moc rád za linky.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Zdravím tady všechny, taky jsem před časem získal pilotky Zenith Special, ale mají menší průměr cca 36 mm. To byly určeny pro ženy ? Neví to někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Já to nevím, ale rád se na ně podívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Něco fotek Zenithu special, průměr 36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Parádní renovace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Jsou opravdu nádherné! Co mě překvapilo, když jsem viděl ten zaprasený ciferník a ručky jak perftekně jsi to vyčistil. Kéž bych je někde taky sehnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Přál bych vám to, mám z nich obrovskou radost, pro mě asi nej letecké hodinky.Už mám tu diamantovou pastu, tak musím to sklo doleštit a budou 101% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Skvela fotka. Kalendarovka :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Zdravím,jakou mají tyto hodinky reálnou pořizovací cenu?Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tu, kterou za ně reálně zaplatíš, přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tikalmoc velká krása, jsem rád, že sem dáváš pořádné hodinky Zenith a skvělé fotky - gratulace *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Zdravím, nikdo se tedy nesetkal se Zenith special průměru 36 mm ? Asi budu mít nějaké extravzácné do ultralightu nebo jsou to lehké pro pilota do vzducholodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 anebo to vůbec nejsou pilotní hodinky... Dělaly se i malý Zenitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Když jsou to special, tak to musí být specialní. Firma by přece nedegradovala svoje označení hodinek na nějaký nicotný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Třeba to byly pilotky pro pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Zkusil jsem google, tyhle menší verze k vidění jsou, ale hodně málo.Kdybys o nich vypátral nějaké informace, tak se prosím poděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notam Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Zdravím všechny, v nejbližší době budu kupovat Zenith special a prosím o radu kdo by mě pomohl s renovací, nechci se do toho pouštět sám radši dám někomu vydělat.Poraďte kdo se tu na fóru zabývá Zenithy a jejich renovací. Moc gratuluji k renovaci Moderators fakt moc pěkná práce.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se