atyesz Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 super citanie a hodinky naj ..krasa
FraK Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Máš je parádní!Já sice zůstanu u RLX, ale kdybych se rozhodl změnit gang, tak tyhle PAMy by mi asi hodně vrtaly v hlavě.
MaxT Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Nové řemeny jsou fakt skvělé, velice kvalitně zpracované, Martú Chile mohu jen doporučit.Zároveň se mi ale zdá, že zrovna na tyto PAMy se bohužel pořád hodí nejvíce ten origo černý krokouš.Ještě příjdou další 2, taky PAM guma s překlápěčkou a také(skalní mne teď ukamenují) shark mesh. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem MaxT
michalval Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Vypadají bezvadně, nejvíc se mi líbí ten na prvních dvou fotkách. Kdybys náhodou zjistil, že ho neunosíš, tak dej prosím vědět.
MaxT Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Vypadají bezvadně, nejvíc se mi líbí ten na prvních dvou fotkách. Kdybys náhodou zjistil, že ho neunosíš, tak dej prosím vědět. Obávám se, že by ti k ničemu nebyl. Jsou to 22mm.
MaxT Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Ještě dodatek. V prvním příspěvku jsem si stěžoval na jedinou věc a to jiný, tehdy jsem se domníval že nesnadný způsob výměny řemenů než je u PAM zvykem.Od včerejška jsem měnil 2x a ač naprosté kopyto, trvalo to asi 20 sec. Možná jsem ale měl jen štěstí, že jsem na poprvé trefil způsob.Ven párátkem, nazpět trsátkem.
blackhead Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Tyhle pamy jsou totiz takove jemnejsi, takze se na ne nejlepe hodi ten aligator, ty dalsi remeny jsou pekne, ale uz dost hrube podle mne.
michalval Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) MaxT:Aha, tak diky, to jsem netusil. Jeste ze jsi tak pozornej :-) Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem michalval
Honza 82 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Tohle jsou vazne moc hezke hodinky, gratuluji.
Vit Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Díky za hezké počtení, moc gratuluju a těším se na ty další dva řemeny.Ten hnědý "šupináč" je nějaká ryba?
fred8888 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Co k tomu dodat snad se mi jednou taky poštěstí tady jednou napsat že jsem vlastníkem supr čtení gratuluji
Vladimír P. Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Pěkně napsané, moc krásné hodinky, pro Radiomiry jsem měl vždy slabost a tenhle typ pouzdra s klasickýma nožkama je snad ještě hezčí, než ten drát co drží řemen. Velká gratulace.
Street Glide Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 ....až teď jsem objevil toto exkluzivní vlákno s libovými hodinkami. Petře nikdo by to tady nenapsal lépe,přečetl jsem to celé a důkladně. Jinak bukové "párátko" a plastové "trsátko" jso přesně ty nástroje na klasické stěžejky......2 x palec nahoru :-)
Exiztence Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Asi nejhezčí "komplet" PAM, strojek, velikost, pouzdro cifr, celé to dává smysl a je dechberoucí.
OndraPod Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Souhlas, ja PAMy obecne moc nemusim a u vetsiny si nedokazu predstavit, ze bych je vzal na ruku Tyhle jsou ale moc povedeny a vubec bych se za ne nestydel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se