kdojinej Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Moje nové hodinky. Inspirace je vcelku jasná, ale co. Přikládám pár neumětelských fotek, časem snad bude víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Parádní oblekovky, čistý design, ideální velikost. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny_1989 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 perfektní oblekovky s výborným zpracováním, jediné co mi u nich trochu vadí je absence průhledu na stroj, jinak výborná koupě. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Gratuluju.Podle mě výborná volba. Kdybych chtěl oblekovky s automatem, lovil bych ve stejných vodách. Inspiraci bych u oblekovek tohoto typu moc neřešil. Upřímně řečeno, ono se tam toho moc vymyslet nedá. FC se mi líbí pro jejich čistotu. A to plné dýnko tady naopak vidím spíš jako plus (prosil bych fotku). Jednak to ke klasickým oblekovkám patří a za druhé podívaná na rotor Sellity se celkem rychle omrzí. Těším se na další krásné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Parádní klasika, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Hezký to máš, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Díky za kladnou odezvu! Další fotky včetně dýnka budou, ale teď zrovna nemám čím fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Příjemné, jednoduché, elegantní. Přesně takové by oblekovky měly být! Jinak inspirací bych se netrápil. Pokud už náhodou potkáš někoho, kdo zná Calatravy, tak ti zcela jistě pochválí i FCčka a příjemně pokecáte o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak, tak pekne, elegantni. A ten pruhled vidim jako +. Gratuluji, at dlouho slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Čistě elegantní oblekovky značky, která zde není příliš frekventovaná. Jistě si zaslouží více obrázků ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kdysi jsem tady psal, že bych na fóru rád viděl víc hodinek FC a nesetkalo se to s moc nadsenou reakcí. Některé jejich kousky by si to ale zasloužily. Tyhle jsou krásné pro svojí jednoduchost a eleganci.Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Gratulace, moc hezké oblekovky! Jaký je průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Průměr je 40 mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Tak tady to je... pár nových fotek včetně dýnka... Dýnko mimochodem nic závratného a je leštěné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 hodinky jsou to parádní, ale bez datumovky by byly hezčí, škoda, že tu minutovou a vteřinovou ručku neprodloužili,takhle mi to přijde odfláklé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Gratulacia, vkusne pravokrvne oblekovky! Uzivaj si ich dlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Ta treti fotka je super! Krasne kukacky.Minutovka i vterinovka, zda se, lucujou s indexy...kdyby byly delsi, vypadalo by to blbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Ta treti fotka je super! Krasne kukacky.Minutovka i vterinovka, zda se, lucujou s indexy...kdyby byly delsi, vypadalo by to blbe.máš pravdu, opravdu to lícuje s indexytak se omlouvám:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Nestárnoucí klasika Sedí ti výborně! Mimochodem, jak dlouho si nasvěcoval cifr, aby to tak hezky ve tmě svítilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Díky:) Nenasvěcoval jsem nijak, fotil jsem v bytě u okna a když jsem chtěl udělat wristshot, musel jsem holt kvůli odleskům okno otevřít a pracku vystrčit ven asi na 20 vteřin, takže takhle jsou nasvícené.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se