odjinud Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Kdo tady zmiňoval orlíky s barevným cifrem pro nějaký sportovn klub...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Co pořád všichni máte s těma zamykáníma a šmytcema? Proč? Aby náhodou nemělo těch pěkných hodinek o pár lidí víc? To je přece dětinský, ne?Proč dětinský? od čeho jsou L.e.? Místo osmi kvazi kopií udělat stejny počet novodobých orlíků jako poctu originálu mi přijde celkem fajn . to je ale out. Samozrejme, pokud Sedíš s kolegou u píva a vedete debatu: "Jaký orlíky teda máš? Já ty s 2824. A koukám, ty s mimostředkou.. Hmmm a kterou edici?" tak proti gustu žádnej disputát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Je to jen otázka zda prznit ikonicky model tisíci variantami.To je pak jak tisíc limitek stejného tematu.Chtěl bych vidět jinou firmu,která si nechá sáhnout na kultovní model.Spíš mě trápí představa, že mi brzy přijde nutkání tyhle všechny modely mít. Mám strach, abych je nezačal potřebovat do sbírky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Kdo tady zmiňoval orlíky s barevným cifrem pro nějaký sportovn klub...? Nevím, kdo je zmiňoval, ale existuje verze pro naše hokejisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 (upraveno) To straspol,Tak to ti pomůže jen Chocholoušek nebo Nešpor. Upraveno 21. prosince 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 To straspol,Tak to ti pomůže jen Chocholoušek nebo Nešpor. Hele hele, nech si toho, jóóó ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Nevím, kdo je zmiňoval, ale existuje verze pro naše hokejisty.Foto někdo má ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Nemám, já mám hodinky a jsem línej. Popros :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Všecko je dnes zaheslovane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Ja by som to nevidel tak spatne, vezmite si kolko je roznych verzii napr speedmasterov a zdaleka nie vsetky sa mi pacia. Ja myslim ze kazdy by si mal uzivat orliky ake si zaplatil a ake mu Elton vyrobil, vnucovat ostatnym jedine prave orliky trochu zavana chronofasizmom Verzi speedmasteru je tolik, protoze je o ne zajem u radu desitek, ci stovek tisic sberatelu- uzivatelelu. Na Orliky je to vzdy jen par desitek magoru, to je ten rozdil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Foto hokejové limitky zítra. Dnes se mi už fotit nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 To zas nebudu spát... :-( :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Foto hokejové limitky zítra. Dnes se mi už fotit nechce.Berte. Prosim Tě. Pěkně Tě prosím. VYFOŤ TO SAKRA !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 (upraveno) Tak když sem dá Bert svoje modráky, rozšíříme výčet i o moderní provedení Orlíků s pouzdrem 42mm. Do základních jsem dal jen jednoho zástupce Prim Orlík II - C (civilní) http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=12641&men=6 Prim Orlík II - V (vojenské) http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=12642&men=6 Prim Orlík 100 L.E. http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=12606&men=6 Upraveno 21. prosince 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Berte. Prosim Tě. Pěkně Tě prosím. VYFOŤ TO SAKRA !!!!Já je měl v ruce, hezký hodinky, ale spojitost s původními Orlíky jsem tam tak nějak neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Manťáku, máš naprostou pravdu. Totéž se IMHO dá řící o většině produkce z let devadesátých, potažmo o nejnovějších Orlících z řady II. No nic, to bych jenom rozdmychával téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Náhodou je to prča, když nejrozšířenější hodinky na fóru budou právě Orlíky (kolik, 80 kusů? to převezou jen Igeny a po těch neštěkne pes)Edit: a Elton už dávno měl dát nabídku postu šédesignéra Davidovi, ty jeho kousky mi připadají zdaleka nejpovedenější ze všech origo či soukromých řad Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 tak už? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Chlapci, donutili jste mne pracovat, to Vám nezapomenu :-) Tady jsou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se