p3k Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Nevím, jakého jsi věku, ale u mě na vojně se to běžně užívalo při výcviku.Když na výběru čehosi armáda nijak netrvala, bylo to "na výběru každého soudruha".Vejšplechty z vojny rádi používáme dodnes...právě, že jsem se toho naposlouchal za mlada dost, proto se mi to přičí, a to i po tom vysvětlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) Me se prici jak to s tim soudruhem tak hlavne "hnus fialovej" pripadne jeste s velobnosti. Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 právě, že jsem se toho naposlouchal za mlada dost, proto se mi to přičí, a to i po tom vysvětleníJo, používá se to podle vkusu každého soudruha :-) (promiň). Já to dnes beru jako recesi...to špatné z vojny je zapomenuto Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Tak ja moc dekuju za to: Om egaKonecne jsem pochopil podstatu machr indexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Vytáhnu jedno starší vlákno a zeptám se. Každou chvíli tady čtu deset hodinek, několik hodinek,...A co třeba dvě? Neslyšíte, že je na tom něco špatně?Vám to nevadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Dvě hodinky, jeden hodinek. Co je na tom divného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 A není jedno, jak dlouho co trvá? Jestli dvě hodinky, nebo deset hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 A není jedno, jak dlouho co trvá? Jestli dvě hodinky, nebo deset hodinek? Si na to vzpomeň u zubaře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 ... a nebo "pěkná hodinka". To používám s oblibou já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 ... a nebo "pěkná hodinka". To používám s oblibou já A co teprve taková vyučovací hodinka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Ta umí být někdy i dost ošklivoučká. Upraveno 7. března 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Naproti tomu doučovací hodinka s pěknou učitelkou může být hezká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Může, ovšem za předpokladu, že ta hezká učitelka nebude současně megera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Spojení slov "velmi výborně". V podání spolukomentátora biatlonu standardní záležitost. Bohužel, poněvadž mi to trhá uši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jen se chci zeptat jaký máte názor na tendenci rozdělovat běžná složená slova? Vidím to všude kolem sebe, lidé se bojí napsat jedno slovo, tak z něj raději "pro jistotu" udělají dvě.Že tu máme Foto Galerii, to už jsem si zvyknul, ale že tu přibývají různé foto hrátky, foto pokusy a foto experimenty (patrně když vidí tu foto galerii), to si asi nezvyknu. Ale asi je to vývoj a nejspíš se s tím nedá nic dělat, protože internet je takových věcí plný a lidé v té záplavě všelijakých patvarů, zkomolenim a chyb přestávají vnímat. Asi tedy v blízké době můžu očekávat, že pojedu mezi národním auto busem, při poslechu auto rádia si vzpomenu na gramo desku a venku bude polo jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 No a teď si vezmi že ten auto bus je ještě dobrý, co takhle záludnost českého jazyka v podoběauto mobil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Karlos: pekný príspevok. Za taký by sa nehanbil žiadny auto r. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Za to může omezený slovník ve wordu . Ale pro jistotu je správně, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Já si zase v poslední době všímám opačného trendu, a to spojování předložek se slovy. Např.: Nevím, co stím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 No jestli jde o kata, tak bych chapal, ze nevi, co za pripad setne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se