Tondaa73 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Ty jsi rebel, úplně jsem se roztřásl strachem. Předpokládám, že ti to tady všechno patří, komiku.Á, místní oslík.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 A já začínám bejt napruženej z všelijakejch vidláků, co v Praze začali žít, pracovat či podnikat, a mají problém s Pražskou mluvou....Když se vám to nelíbí, a máte s tím fakt nedozírnej problém.....tak vodskákejte zase domů, tam vás bude za uši tahat tak maximálně frajer z pracáku. Ufff, mi málem praskla žilka...Já si myslím, že se necháš zbytečně snadno rozčílit, víď ? Já mám totiž pocit, že většina pražáků mluví v pohodě. jen jednou za čas se najde exot, kdy mi to jde absolutně na nervy a třeba v televizi, nebo rádiu se má mluvit spisovně, aspoń tedy v těch státních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Při tom po škole jsem měl vcelku vypsanou ruku.To mi připomnělo:...a tohle už je můj rukopis. Dodnes krásně čitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Máš recht Vojto, s tím rozčílením....Já před nějakou dobou pracoval v Beskydech, a ani si nedokážu představit, co by nastalo, kdybych jim dal najevo, že mluví podle mne nějakou hatmatilkou. Upraveno 9. září 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Máš recht Vojto, s tím rozčílením....Já před nějakou dobou pracoval v Beskydech, a ani si nedokážu představit, co by nastalo, kdybych jim dal najevo, že mluví podle mne nějakou hatmatilkou.radsej v klude si daj so mnou doutnicek na zraze - uz mi to slubujes a stale nic!a mozes tam blabolit ako chces, aj tatarsky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Máš recht Vojto, s tím rozčílením....Já před nějakou dobou pracoval v Beskydech, a ani si nedokážu představit, co by nastalo, kdybych jim dal najevo, že mluví podle mne nějakou hatmatilkou.Tož asi by ti dali na tlamu, co jinačího taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 radsej v klude si daj so mnou doutnicek na zraze - uz mi to slubujes a stale nic!a mozes tam blabolit ako chces, aj tatarsky! Se stydím, Gabo. Já kouřím jen takové sociální značky, a s těmi byste mne hnali svinským krokem až do Bulharska.... Tož asi by ti dali na tlamu, co jinačího taky?Ano, souhlas....právě proto jsem tam držel kušnu na dva západy... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 to nie, my sme tam vsetci vo velkej pohode....takze dnes sa vidime!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Dnešní iDnes: Není tady někdo z Chrudimy? Nebo jste všeci z Ostravi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Teď jsem si - bůhví proč - vybavil ten billboard s reklamou na nanuk Míša, do níž zapojili reálné konzumenty, a na kterém je v rámci jednoho z vítězných sloganů, jehož přesné znění teď nedám dohromady, napsáno "Míšovi mušketýři". Vždycky, když kolem něj jedu, tak mne napadne, jestli tam tu hrubku nechali schválně kvůli autenticitě, nebo jestli to zkrátka a dobře přišlo v pořádku i těm, kdo onu reklamu vyráběli. Za oči mne to nicméně zatahá vždy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Si teď asi nabíhám, ale já tam nic nevidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Protože tam žádná hrubka není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Protože tam žádná hrubka není.Ale naserie to človeka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Kde všude běhá Míšova genetická informaceMíšovo tajemstvíMíšovi mušketýřiA teď někdo kdo opravdu umí česky, řekněte jak to teda má být. Jak to Míši vlastně je.edit:No už mi to došlo.A naserie to člověka Upraveno 10. září 2015 uživatelem ohrenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Všechna tři spojení mi přijdou cajk. Ale teda nevím, jestli česky umím doopravdy, nebo jen tak uživatelsky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Míšovo mušketýři je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Vždyť právě, pak mi to taky došlo, a i vím proč, to tak je, jenže mi chybí slovník pro vyjádření gramatických jevů. Vím, že Míšovo tajemství je jedno, ale Míšova tajemství jsou vícera. Na základce jsem to mrskal jako když bičem. Já se snad začnu znovu učit česky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Takže příběhy budou ne Míšovy, ale taky Míšovo? Pocitově mi to nesedí, ale ruku do ohně bych nedal, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 A do p....e, já kokot. Moje chyba, sypu si popel na hlavu. Už jsem si to našel. Neuvědomil jsem si, že u přivlastňovacích přídavných jmen se také rozlišuje životný a neživotný rod. Ale tak ono není špatné být občas za vola. Aspoň budu zase nějaký ten čas o něco pokornější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 A ještě jsem našel tuhle stránku http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se