B.F.G. Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Odesláno 23. července 2007 tahle verze je snad ještě hezčí: http://cgi.ebay.de/RELOJ-PILOTO-MILITAR-AS...VQQcmdZViewItem
Milan N. Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 jsem za ty prachy neodolal, a byt se nejspis jedna o made in china, tak nakonec primky lezi v supliku a nenosim nic jinyho, za tech par korun naprosta spolehlivost, aspon se o ne nemusim bat. Jednou mesicne je rovnam o 25s dopredu...vede odolné 5ATM, stopky, rychle rovnáni data
Viktor Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Esprit, Esprit, kde já jen tu značku viděl? . . . . . . . . . . . Už vím!
Pepino65 Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Viktor napsal: Esprit, Esprit, kde já jen tu značku viděl? . . . . . . . . . . . Už vím! Jé, tak ty se je taky kupuješ? No bodejť, mechanický navlíkání, kalibr 36, typ Bombardier, prostě Military Watch jak vyšitý.
A@A Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 TO: Milan N. hmmmmmm dobre citam? skorigujes presny cas za mesiac o 25sekund? uffffffff tak to by som povedal,ze je dost na quartzky aj ked tolerancia je +-20s. Moje Casia robia odchylku 4s/mesiac.
vor Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Nechci číst celý vlákno, ale mám dotaz: Ty hodinky jsou zdarma k těm kalhotkám?
Návštěvník YPO Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Moje první, rádiem řízené :lol: http://forum.chronomag.cz/index.php?automo...p;blogid=7&
Baker Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 YPO napsal: Moje první, rádiem řízené :lol: http://forum.chronomag.cz/index.php?automo...p;blogid=7& Ty vypadaj dobre, jak je citelny ten displej ?
Návštěvník YPO Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Baker napsal: Ty vypadaj dobre, jak je citelny ten displej ? když stojí na stole a koukáš na ně z vrchu tak super .... jinak to stojí za H**** - po namáčknutí mají podsvícení a to je v pohodě ...... kupoval jsem je hlavně kvůli přesnému času .... He He
Mike. Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Taky mame radiove rizene, ale ty se ukazuji na stene.
garfield Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Že já tohle fórum vůbec kdy objevil Hodinky jsou děsná droga! Lidi neberte drogy, nikdy nikomu neberte drogy! Tyhle jsem pořídil pro přítulnici na ebay.de za 78 EUR is dopravou: Pěkně pomalu jí začnu zjískávat na svoji stranu na konec povolí a budu si moct koupit další a další...
babaq Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 garfield napsal: Že já tohle fórum vůbec kdy objevil Hodinky jsou děsná droga! Lidi neberte drogy, nikdy nikomu neberte drogy! Tyhle jsem pořídil pro přítulnici na ebay.de za 78 EUR is dopravou: Ty jsou vážně pěkné!
X-Bob Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 zajímavé hodinky. Tělo hodinekje ocel?
garfield Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 X-Bob napsal: zajímavé hodinky. Tělo hodinekje ocel? Jo, je to lešťěná ocel, váha 24 gramů. Je to model EP5581-16X. Zajímavé je dělá také vypuklé sklíčko, které při pohledu z úhlu funguje jako lupa
Gorr GrimWolf Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Takže i já se pochlubím Festina Nine (F16190) Mám už je více jak půl roku, takže napíšu pár věcí co se mi líbí a co naopak ne. Negativa 1) Váha - Většina lidí, které je vždy půjčím na ukázku je šokovaná jejich váhou. Nevím, přesně kolik mají gramů, ale málo to nebude. Možná kolem 200gramů +-. Mě osobně to nevadí, po chvíli jsem je přestal cítit. Navíc jsem spíš rád, není to jako dětská hračka. 2) Ocel ve spodní časti tahu. Není obráběná na hrubo jako některé části, je vyleštěná do zrcadlového lesku. Vypadá to sice krásně, ale po chvili používaní se to opravdu hodně poškrábe. Ale je to jenom malá část, takže nic vážného. 3) Jak jsem již psal výše, tak jsou hodinky celé z ocele a to bud z perfetkně lesklé, nebo obráběné. Vypá to opravdu nádherně, ale vlastně pokud chcete aby to vydrželo tak je jediná možnost je čistit každý den. Jinak jsou celé umatlané a nevypadá to vubec dobře. Co se mi osvědčilo, je použít trochu tekutého mýdla a ve vaně je máváním sem tam opláchnout A potom utřít něčím typu kapesník. Jinak většina dalších věcí dělá různé stopy. 4) Hranaté pouzdro. Vlastně to není nevýhoda, jenom velký nezvyk Pokud je ručička na kolem čísel 12, 3, 6 a 9 je všechno v pořádku, jenom, když se přiblíží do rohů, je to horší protože pak se hůřeurčuje přesný čas. Takže nevíte jestli je přesně 9.52 nebo 9.54 vypadá to dost podobně. Ale nejedná se o nic hrozného. Po chvíli si zvyknete a potom spíš zvláštně vypadají s kulatým. Pozitiva 1) Vzhled. Působý opravdu bytelný dojmem a na ruce vypadají mnohem lépe než normálně a už normálně jsou podle mě krásné. Jenom to částění, ale to jim snadno odpustíte 2) Hranaté pouzdro. Je to originální. Takže si je nikdo s ničím nesplete. 3) Barevná kombinace. 6lutá a černá působí elegantně a navíc i sportovně. Nicméně pro sport tyhle hodinky opravdu nejsou. Hlavně díky té váze. 3) Přesnost. Zatím jsem to neměřil přesně ale odchylka je minimální, spíš skoro žádná. Ale to je tím, že jsou to quartzovi. No, může to vypadat, že je mnohem více negativ než pozitiv, ale není to tak. Rozhodně jsem rád, že jsem si tyhle hodinky koupil, spíš tedy dostal darem a neměnil bych. Jedině za nějaké další a mechaniky. Samozřejmě s hranatým pouzdrem Fotka
Návštěvník slava Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Gorr GrimWolf napsal: nevíte jestli je přesně 9.52 nebo 9.54 vypadá to dost podobně. Ale nejedná se o nic hrozného. Po chvíli si zvyknete viz muj prizpevek: tez nefim je-li presne za9minut6nebo za7minut6. a vubec me to nestve. rikam tomu: rentierske hodinky a zvykalo se mi na to dobre..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se