beeman Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 jsem na pivu, az dojdu domu, tak je kvuli tobe otevru, alespon se mi nebudou klepat ruce :-) Ja jsem taky nenalezl, ale spokojím se plně s domněnkou, že Ronda tam není a všechno jiné je bonus. z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 jsem na pivu, az dojdu domu, tak je kvuli tobe otevru, alespon se mi nebudou klepat ruce :-)Budu se těšit, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Před časem mi doplachtily tyhle krasavice z roku 1984,Citizen 3530,přesněji -351207.Celokov kalibr, 12 kamenů, krásné detaily, superpohodlný tah... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Parádní kousek a ještě lepší kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 neni to jednoduchy z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 vzdavam to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Ok, nech to být, hodinky parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 ten Citizen 12j, to je docela fajnový. Pěkný kus, gratulace. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 ten Citizen 12j, to je docela fajnový. Pěkný kus, gratulace. *** Parádní kousek a ještě lepší kalibr.Děkuji Vám pánové, pěkně si mě ty hodinky vybraly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Bože ty si kůň.Ach jo.No ale mám tě rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 dalsi baterkovej prirustek, jsem prijemne prekvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Jo, ty se ti povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Nie, nejedná sa o nový quartz prírastok ? mám ich už dva roky ? ale popravde nenašiel som tu v quartz sekcií samostatné vlákno typu "Jaké quartz máte právě na ruce?" a toto je asi najbližšie a najaktívnejšie k tomu (alebo som zle hľadal...). Skrátka, tieto vzducholoďové, takmer steampunkové, "chronokvarcky", sú zodpovedné za to, že som sa sem na chronomag fórum vôbec dostal a vytvoril si tu profil a že som sa tak vďaka nim dostal k ďalším (lepším?) horologickým objavom (a skvostom v hodinkovnici).Mám k nim preto veľmi blízky vzťah a sú to v súčasnosti moje spoľahlivé "tool" alebo "beater watch" (funkcia budíka je veľké plus). Takže aspoň takéto predstavenie: Zeppelin "100 Jahre" (Ref. 7680M-2) pôvodne na meshi, ale vďaka univerzálnej oceľovej tematike sú to celkom chameleóny, takže teraz takéto letné NATO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Nejsou špatný. Copak je v tom za strojek? Eta s kameny? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Jj, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 taky diky moc, je to jeste lepsi, nez jsem cekal, 7 kamenu :-)a zachranils mi prst, urcite bych se do otevreni zase casem pustim ;-) Nejsou špatný. Copak je v tom za strojek? Eta s kameny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Tak jsem si pořídil další Tag :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Ty si taky pacient :-), ale gratuluju.Co ted budes preferovat- bilej ci cernej cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Martine , černý jsou pracovní ..no a bílé nosím mimo :-) .Jo a do tebe mám hoooodně daleko .Koukal jsem, že moje Hamíky už jsi zase střelil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Martine , černý jsou pracovní ..no a bílé nosím mimo :-) .Jo a do tebe mám hoooodně daleko .Koukal jsem, že moje Hamíky už jsi zase střelil :-)Jojo, bohuzel, jsou pryc. Ani se me neptej proc, nevim. Hlavne, ze jsem je tak chtel.Ale jinak to mas fakt hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se