lac1 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Made in Thailand , ked ten kurz $$ bol tak nizko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 to by se hezky vyjímalo ve vlákně : kdo tu má G Shocky a jaké. Jinak ať dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 to by se hezky vyjímalo ve vlákně : kdo tu má G Shocky a jaké. Jinak ať dobře slouží. nejak neviem nájsť to vlákno , alebo žeby ešte také nebolo ?rád nafotím ten kus plastu z oblasti +0700 UTC (Thailand) btw neviete poradiť shop kde kúpiť nejaký iný kabát pre 6900-vku ? a tak isto na Made in Japan 5600 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Tak jsem si po delším čase udělal radost a objenal si tyto hodinky. Důvod je prostý, zařadil jsem se mezi tzv. slepejše. Až budou hodinky doma, tak udělám skutečný fotky. tak tieto som predvcerom obzeral v Kosiciach v Mirror, aj na ruke som ich mal, cena tusim nieco malo cez 400e, farebna kombinacia je super, len potom som si nechal ukazat aj Fortis Black Mars 500 co tam maju a hned ma to nadsenie preslo. Fortis je skratka super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Můj nový quatrz přírůstek mé oblíbené značky Victorinox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Moc pěkné Viktorinoxy. Nebyla by ještě nějaká fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Moc pěkné Viktorinoxy. Nebyla by ještě nějaká fotka? Ahoj, nějaké fotky zkusím zítra. Teď jsem zkusil stáhnout fotky z webu. Mouse here to zoom in Mouse here to zoom in Mouse here to zoom in Mouse here to zoom in Mouse here to zoom in Mouse here to zoom in Mouse here to zoom in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 vyzera ze budu aj dobre citatelne v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 vyzera ze budu aj dobre citatelne v noci To už mám vyzkoušené, i k ránu na nich dobře přečtu čas. Výborně svítí ručky i čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Taky jsem tu v říjnu prezentoval svoje nové Victorinoxy. Ať dobře slouží. Co je v nich za kalibr? Taky jsem si tuhle značku oblíbil. Hodinky jsou velmi dobře zpracované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 nový přírustek z aukra za 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Pepe:co je to zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Pepe:co je to zac? Danish Design, konkrétně model IQ12Q555, normálně na krámě bych si je asi nekoupil ale za ty prachy více fotek a detaily např zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosh2000 Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Pacili sa mi... tak co som mal robit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Nic ve zlým, ale hodinky jak pro pravýho burana. Ten tvar a logo casio, edifice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosh2000 Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Nic ve zlým, ale hodinky jak pro pravýho burana. Ten tvar a logo casio, edifice... Nie som zvedavy na tvoj nazor, ale ked si ho uz vyjadril aspon si prejavil svoju inteligenciu. Takze aspon na nieco bol tvoj prispevok dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Nie som zvedavy na tvoj nazor, ale ked si ho uz vyjadril aspon si prejavil svoju inteligenciu. Takze aspon na nieco bol tvoj prispevok dobry. to přece není o ničí inteligenci, bicolor se navíc momentálně nenosí, s quartzikem tu souhlasim. Hodinky "JAK PRO .." Nic víc. (btw když nejsi zvědavý na názory, nemusíš je číst..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Co má jako inteligence společnýho s osobním vkusem? Sorry, jestli jesm tě n....l... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 (upraveno) Zdarec, chtěl jsem se Vás zeptat, jestli před koupí hodinek i zkoumáte např. strojek.. Z čeho je vyroben, počet kamenů, přesnost, spolehlivost, firma atd. Nikde jsem tu nenašel vlákno, kde by se rozebíral srojek od strojku, případně srovnání, jak tomu bývá mnohdy v sekci mechanických hodinek. Není totiž swiss made jako swiss made, viz. plastové strojky v Tissotech se 4mi kameny atd. Měl by někdo srovnání jednotlivých firem? PS: sorry za špatnou volbu vlákna, ať to když tak moderátor přesune dle vlastního uvážení, děkuji Upraveno 17. dubna 2011 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 vůbec jsem je nepotřeboval,ale musel jsem je mít.......hned mi padly do oka a od čtvrtka jsou doma Sector Shark Master Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se