Daemonultimate Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 ty je vážně chceš? Dane, byl jsem neskutečně rád, že jsem se jich zbavil, jako u prvních hodinek za 25 let. Tolik jsem se nestyděl ani za Festiny. Neustále se rozcházel vršek se spodkem, občas se i přes novou baterku zastavily...44 doláčů,co bys chtěl,v nejhorším místo golfovýho míčku budou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 44 doláčů,co bys chtěl,v nejhorším místo golfovýho míčku budou dobrý.nejsme přece tak bohatí, abychom si mohli kupovat takové podřadné golfové míčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 nejsme přece tak bohatí, abychom si mohli kupovat takové podřadné golfové míčky... No jo,jenže Tobě není nic vhod,měl jsi GMT s double time presentation a ještě je pomlouváš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Už je nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Správně - AMW-320R nebrat. Mám stejnou zkušenost jako Frostie. Ještě je mám v šuplíku - myslím, že kdybych je hodil do popelnice, ulevilo by se mi. Takhle je mi hloupý někomu je prodat a sám jim nevěřím ani pozdrav, takže jsou mi naprosto k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 CITIZEN CB 0020-50EZakoupené zde na fóru. Holkám to dohromady šlape jak olympijským akvabelám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 CITIZEN CB 0020-50EZakoupené zde na fóru. Holkám to dohromady šlape jak olympijským akvabelám.nádherné kouzlo rádiové synchronizace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravic Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Casio EF-547DAhoj, jak jsi s nima spokojený? Vypadají moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Tož moje nové quartzky-Movada Museum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Damske? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Pánské.Velikost 40mm.Přesný model-Movado Museum Black Dial Mens Watch 0606502 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Znáte někdo přibližný rok výroby? Přišel jsem k nějakým digitálkám první jsouCasio A-V2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 a druhéCasio A0-47 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 doporučuji oslovit vážené členy T2 a Casiotron a budeš to mít vč. měsíce výroby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Tak začnu těma AQ47 ty se začaly prodávat v roce 1994, ale ty V2 ( taky jedny mám, ale černé ) tam mám v archivu trochu díru. Našel jsem je v katalogu na rok 2000 s tím, že rok 1999 nemám kompletní takže si nejsem úplně jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Díky T2ce za data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Dnes na ruke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Dnes na ruke. Jou parádní. Superoceany tě nenadchly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) Neboli sice zle,ale neviem nieco mi na nich chybalo,mal som predtym stare colty tak som sa k nim len v novom vydani vratil,stara laska nehrdzavie,trochu ich ponosim a pomaly sa prepracujem k dream watch. Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem rastike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Neboli sice zle,ale neviem nieco mi na nich chybalo,mal som predtym stare colty tak som sa k nim len v novom vydani vratil,stara laska nehrdzavie,trochu ich ponosim a pomaly sa prepracujem k dream watch. Já se v Béčkách moc nevyznám, ale o Coltech jsem uvažoval. Je tohle ten nový model Colt 44? Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se