Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

ty je vážně chceš? Dane, byl jsem neskutečně rád, že jsem se jich zbavil, jako u prvních hodinek za 25 let. Tolik jsem se nestyděl ani za Festiny. Neustále se rozcházel vršek se spodkem, občas se i přes novou baterku zastavily...

44 doláčů,co bys chtěl,v nejhorším místo golfovýho míčku budou dobrý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Správně - AMW-320R nebrat. Mám stejnou zkušenost jako Frostie. Ještě je mám v šuplíku - myslím, že kdybych je hodil do popelnice, ulevilo by se mi. Takhle je mi hloupý někomu je prodat a sám jim nevěřím ani pozdrav, takže jsou mi naprosto k ničemu.

Odkaz ke komentáři

CITIZEN CB 0020-50E

Zakoupené zde na fóru. Holkám to dohromady šlape jak olympijským akvabelám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tož moje nové quartzky-Movada Museum

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Znáte někdo přibližný rok výroby? Přišel jsem k nějakým digitálkám první jsou

Casio A-V2

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Neboli sice zle,ale neviem nieco mi na nich chybalo,mal som predtym stare colty tak som sa k nim len v novom vydani vratil,stara laska nehrdzavie,trochu ich ponosim  a pomaly sa prepracujem k dream watch.

Upraveno uživatelem rastike
Odkaz ke komentáři

Neboli sice zle,ale neviem nieco mi na nich chybalo,mal som predtym stare colty tak som sa k nim len v novom vydani vratil,stara laska nehrdzavie,trochu ich ponosim  a pomaly sa prepracujem k dream watch.

Já se v Béčkách moc nevyznám, ale o Coltech jsem uvažoval. Je tohle ten nový model Colt 44?

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...