kuncák7 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 kuncák7: Tys mě tady překvapil ... děkuji. Eeeee, trezor, povídání, fotky a nošení 2-4x do měsíce ... Lezu sem, protože sbírám inspiraci pro své "pracovní hodinky" - na zahradu, lezení a pod.. Tvůj úlovek to nesplňuje ( na to jsou moc pěkný ), protože je nemíním šetřit a to bych u tvých nemohl( tam bych si dával bacha na každé smítko ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 ondra.palas: Děkuji. Jak jsem psal s velikostí se asi nesmířím, takže půjdou na své cestě dále. Přednostní právo má původní majitel, kterému jsem to slíbil, ale určitě si je nenechám, chci se posunout na pro mne přijatelný rozměr . kuncák7: TVL Martine, tak teď jsi mě dostal . Tohle fakt není ni pro Tebe i když máš hodinky, jako spotřebku . Dneska si nechám prodloužit tah na požadovanou velikost a už se těším a je pohodlně zapnu na ruku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 ano moze byt,coltiky su fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Po zhruba roce jsem si znovu poridil stejne hodinky Tissot V8, presne "otloukanky" na baterku jake jsem hledal....za par korun...ted stridam obden s automaty....jen ten tah na techto hodinkach je doslova "odflaknuty plechac" neda se nosit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 ondra.palas: Děkuji. Jak jsem psal s velikostí se asi nesmířím, takže půjdou na své cestě dále. Přednostní právo má původní majitel, kterému jsem to slíbil, ale určitě si je nenechám, chci se posunout na pro mne přijatelný rozměr . kuncák7: TVL Martine, tak teď jsi mě dostal . Tohle fakt není ni pro Tebe i když máš hodinky, jako spotřebku . Dneska si nechám prodloužit tah na požadovanou velikost a už se těším a je pohodlně zapnu na ruku .Davide, nenech se zviklat. Při tvé ruce nepřipadá vůbec v úvahu, aby ses zabýval takovými nicotnými rozměry, jako 41-42 mm IMHO... 45 a víc, tam je nutno se rozhlížet a který výrobce není schopen toto nabídnout, padá ze hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Honzo, to já vím, ale psal jsem i nahoře, že tohle je experiment, respektive chtěl jsem zjistit, jestli opravdu fungují tak parádně, jak se všude píše a nechtěl jsem si při té příležitosti kupovat rovnou Avengery. Nicméně tady se mi velmi líbí to zpracování a kombinace - černý dial/ stříbrná chrona. Paráda, fakt paráda. K dnešnímu dne po 5-ti dnech ani vteřina, jedou fakt naprosto přesně, takže jsem se usadil u výchozího stojku. Asi jsem magor, ostatně trochu si mi to naznačoval, že je blbost kupovat Quartz za 70.000,-Kč a výše, ale mě zbývají tyto dvě možnosti. 1) Avenger Seawolf Chrono 2) Nové Emergency II B-50 - konečně bez té hrozné vysíllačky, ale ... ehmm ... ani nevím jestli to chceš slyšet ... bylo mi řečeno, kolipade ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Davide, za sebe ty Emergency, ale asi jen a jen ze zvědavosti na tu vysílačku. Jinak doufám, že vezmeš na sraz to, co ti zbyde z quartzu, docela bych chtěl vidět naživo, co vychvaluješ :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Po předchozí špatné zkušenosti, je brát nechci, ale možná se nějak dohodneme. Rozhodně tyhle leštěnky nenechám kolovat - rukavice podmínkou , jsou to prakticky nové hodinky. A hlavně, otázka je ... jestli je budu ještě mít . První hodinky, který mi dělají vyloženě radost tím, že přijdu do sejfu a žijou :D . Nemusím to pořád štelovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Po předchozí špatné zkušenosti, je brát nechci, ale možná se nějak dohodneme. Rozhodně tyhle leštěnky nenechám kolovat - rukavice podmínkou , jsou to prakticky nové hodinky. A hlavně, otázka je ... jestli je budu ještě mít . První hodinky, který mi dělají vyloženě radost tím, že přijdu do sejfu a žijou :D . Nemusím to pořád štelovat.Proto píšu, co ti zbyde z kolekce Quartz- znám tě . A rukavičky už hledám, doufám, že ty z tanečních někde ještě mám, je to už teda nějakej pátek, ale schoval jsem si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 kuncák7: OK. Hele, já mám momentálně kvarcky jenom jedny ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 kuncák7: OK. Hele, já mám momentálně kvarcky jenom jedny ... .Já vím, ale do 29.4. je daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Pánové dnes poprvé od vstupu na fórum jsem si obul baterky (kromě Casio na běhání). Jsem zatím trochu nervózní z hopsající vteřinovky, ale jinak velmi pohodlné. Zkusím chvíli ponosti a uvidíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 (upraveno) Jirko gratulace! BTW - každej s kým zabruslím na téma hodinek mi říká ... "já bych neměl odvahu jít do baterek za ty peníze". Já nechápu proč ... ? Ale to je jedno, já jsem zjistil, že jsou ty hodinky oproti automatům fakt extra přesné. Nevím, jak Omega (ale nepochybuji), nicméně SQ je fakt špica. Centrální ručičku ani nespouštím, takže mě to poskakování ručičky oproti tempu automatu vůůůbec netankuje . Upraveno 18. dubna 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Sphinxx měl jsem stejný názor a hledal jsem pouze v automatech, ale nějak jsem se zapřemýšlel. Digi mám na sport a hrubou práci, automaty "na parádu" a potřebuji hodinky na běžné nošení. Košile, triko, voda, vítr, žádné vrtění a seřizování. Všechno mi nyní kvarcky poskytují a Bonda taky můžu:-). Mám je chvilku, ale zatím nadšení a už ani ta vteřinovka tolik neskáče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Jirko, popravdě já taky a jen tak mě to nepouští, což je u mě co říct. Takže užívej a snad Ti nadšení vydrží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Tak jsem si udelal radost Festiny 2009 mega paradni tah ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 a už je viděl Frantík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 nevim ale nepucim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Za to co stál tenhle cirkus by byly pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Za to co stál tenhle cirkus by byly pěkné hodinky njn vec vkusu kámo proto musis mit hodinek vic, aby jsi je kupoval pro radost a ne pro imaaage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se