Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

funkcie toho digitalneho su az prekvapivo inteligentne riesene. Displej sa da aj vypnut uplne.

Prosím rozepiš se co je překvapivého na dig. části krom možnosti vypnutí. Jinak grarulace pěkný hodinky.

Odesláno

A tak zase nic tak zavratneho ale je tam vsetko co tam ma byt...

-v zaklade ukazuje den v tyzdni a mesiaci plus cas 12/24 s moznostou vypnut/zapnut DST

-world time ma hadam vsetky vyznamnejsie mesta (viac miest pre jedno pasmo takze napriklad Berlin Vieden Paris aj ked su vsetky GMT+1) + je tam moznost navolit si jedno mesto vlastne (vcetne pisania nazvu)

-5 alarmov a nejaky schedule alarm co neviem co je

-timer nastavis lubocolne aj hodiny

-chrono udrzi a zaznamena casy tusim 10 kusov s moznostou spatnej kontroly

-displej sa da vypnut tlacitkom a vie sa vypinat aj sam automaticky v case kedy si nastavis a zapinat automaticky v case kedy si nastavis

-analogovy a digi stroj idu uplne nezavisle (neviem jak je to s napajanim dva baterky asi nemaju) ale kazdopadne ak vytiahnes korunku stroj zastane ale digitalny stroj bezi dalej

-kedze analogovy stroj nema datum tak prakticky nie je dovod manipulovat s korunkou okrem dva krat do roka pri DST change

Odesláno

kurec mi orcy fakt tikaly...

To přece není tikání,tikají mechaniky,asi cvakání peletek o krokové kolo /odborníci promiňte/ Quartzky netikají je to zvuk krokového motorku každou sekundu. Preferuji Quartzky,mám je rád,ale netikají.Škoda.

Odesláno

Ono je přece fuk, jakej typ mechanismu ty zvuky vydává, tikání je to furt (moje Seiko quartzky taky každou sekundu tikaj, když si je člověk přiloží k uchu).

Odesláno

Dávno jsem se odklonil od quartzu a tak nějak nemusím ani chrono - ty subdialy mi na ciferníku ruší - mám rád čisté tvary. Prostě jsem konzerva. Tak teď mám na cestě chrono quartz totální úlet, uvidíme, jak mi sedne.

Odesláno

Dávno jsem se odklonil od quartzu a tak nějak nemusím ani chrono - ty subdialy mi na ciferníku ruší - mám rád čisté tvary. Prostě jsem konzerva. Tak teď mám na cestě chrono quartz totální úlet, uvidíme, jak mi sedne.

Tak to jsem vážně napjatej, co tě tak zaujalo, že sis to musel koupit  :D

Odesláno

Blame gratuluju. Ty hodinky se me moc libej,jen nemuzu mit vsechno,co chci.

Diky. Ja je chtel koupit uz tehda kdyz byly k sehnani. Nyni nebylo co resit. Jsou sice drobnejsi, ale aspon zapadnu do klubu malych hodinek. :-) :-D

Honzo jsem taky velka konzerva, ale tyto mi nevadi. Je skvele jak rucka chronographu jede krasne plynule pri spusteni. Za ty penize nebylo co resit. Na mechani mam jeste cas a nyni ji nevyuziji. :-)

Odesláno

Krasne udelane hodinky. Ode dneska u mne. Jsem velmi spokojeny.

pěkné, gratuluju.

bohužel taky nic pro mě. jednou jsem seiko-chrono-kvarc zkusil a zkrátka to nejde. buďto tříručkovou klasiku, nebo pokud kvarc, tak rovnou digi.

ale tyhle jednoduchý chrona se mi vždycky líbily.

Odesláno

pěkné, gratuluju.

bohužel taky nic pro mě. jednou jsem seiko-chrono-kvarc zkusil a zkrátka to nejde. buďto tříručkovou klasiku, nebo pokud kvarc, tak rovnou digi.

ale tyhle jednoduchý chrona se mi vždycky líbily.

Moc diky. Ja hledal neco zajimaveho na baterku. Jinak si brousim zuby na Suma. Uz me ta zase zacina chytat. :-D

Odesláno

Tak to jsem vážně napjatej, co tě tak zaujalo, že sis to musel koupit  :D

Totální úlet, ale asi mne baví.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ačkoli to tak na fotkách nevypadá, tak na ruce vypadají skoro až nevýrazně a decentně. A nádherně pohodlně seděl a navíc díky klenutí skla a antireflexu ve mně evokují pohled do akvárka - takový efekt hloubky. Zatím mně prostě bavěj. :D

Odesláno

Hezký, People.

Musí se vidět naživo, foťák to nezachytí, je to, jako bys měl na ruce malinké černé akvárium, s tím antireflexní tam vzniká pocit hloubky a vůbec nevypadají tak laciné jako na fotkách. Jinak by asi taky nebyla většina jejich modelů skoro hned vyprodaná.

Odesláno (upraveno)

Ako pravdupovediac hodinky su samo o sebe ok. Len to napojenie gumy mi pride zvlastne. Je tam moznost pouzit iny strap, alebo maju v baleni tah? Urob fotky z boku, pohlad na cudliky zo spodu, aby bolo vidiet ako je tvarovane puzdro nad korunkou. 

Upraveno uživatelem People

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...