AndyAaron Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Kolegyne pekna, asi nejhezci beloska v tymu. Pak uz je to spis Asie [emoji6]Jen to jsou vsechno strasny decka. Skonci univerzitu ve 22-23 letech a nastupuji do prace. Si v jednatriceti pripadam starej oproti nim [emoji2]
Bells Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Ideální věk, pěkně mladé maso Já jsem oproti tobě o něco mladší, takže i pro mě by to byl ideál
AndyAaron Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Diky panove za uklidneni. Ja si sobe nepripadam starej, ale evidentne jsem uz nekde jinde, nez ta devcatka [emoji2] Do sve psychologicke studie se tu poustet nebudu [emoji6]
ave1112 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Ondro pekna holcina;-) ani hodinky som nejako nezaregistroval:-))) len si to uzi ved zijeme len raz no nie????:-)
AndyAaron Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Panove, ja se v otazce zen povazuji za gentlemana. Navic zacinat si s kolegynema je jako si rovnou koledovat o prusvih [emoji2]Taky tajne doufam, ze mam navic nez na podnapila devcatka [emoji6] P.S. Gentleman = trpelivy suknickar [emoji6]
Locky Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Sekce "Pochlubte se novými přírůstky", vlákno "Pár kousků ve sbírce", fotka šťabajzny a Andy je jen trpělivý sukničkář... to mi nějak nejde dohromady. Jinak klasicky parádní fotoreporty a nenápadně upozorňuji, že už dlouho nebyl nějaký hodinkový přírůstek!
AndyAaron Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 [emoji2][emoji2][emoji2]Pravdu mas, ze zadny prirustek dlouho nebyl. Naposledy Precista (tusim nekdy v dubnu nebo kvetnu). Vcera mi unikly jedny v aukci na ebayi, ale byla to spis takova sranda.Priznam se, ze jsem trosku v hodinkove depresi. Levne kousky na urovni treba SKX me uz nejak nebavi a do drahych se mi nechteji davat penize. Tak porad krouzim kolem a vyhlizim nejakou obet, ale kde nic, tu nic. Jednu chvilku jsem byl v pokuseni vsechno prodat a jet od zacatku jeste neprobadanou cestou. Kdyz jsem se podival do hodinkovnice, tak jsem zjistil, ze na prodani vlastne nic nemam [emoji2] No past vedle pasti [emoji16]
BeeK86 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 prej decka, jakmile to bylo na brigade, je to dobry...
Sharkoon Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2016 Procet jsem se vlaknem az na konec, krasne mi zprijemnilo dlouhe chvilky nudy v praci (okurkova sezona). Fotky, komentare, pribehy a samo i "tikaci kamaradi" - vsechno suprovka
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 (upraveno) Diky za ohlasy. Pridam sem nejake fotky z tydne. Trosku jsem si zase hral s filtrama. Puvodni obrazek zde: Trosku mazla "stylovka": BaW: A posledni varianta: Poprve jsem nahodil na Precisty puvodni modre nato z timefactors. Aby modra vynikla, clovek potrebuje spravne svetlo. Zde pred knihovnou: A jeste takto: V patek mi konecne po trech tydnech dosla zasilka remenu. Poridil jsem prvni kozene nato. Ochutnavku prikladam: Prvni dojem je ten, ze ta kuze je krasne mekka, jemna az mazliva. Mozna az zbytecne moc, protoze hodinky jsou pomerne tezke a i kdyz ji utahnu, tak trosku "plandaji". Jinak je to ale pohodlne. Az bude vic casu a nebude mi tak zle, tak udelam vic fotek. Upraveno 7. srpna 2016 uživatelem AndyAaron
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Pridam neco trosku z vikendu. V nedeli se mi konecne udelalo lepe. Doufal jsem v to, protoze jsem usporadal akci v Bohemian Hall and Beer Garden, takze jsem nechtel byt za slabocha a neprijit tam. To se nastesti nestalo a mohl jsem si uzit prijemne odpoledne s pivkem, prateli a necekane i s trochou blues... Cerny BrouCzech z Nove Paky: A taky Plznicka
tano Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 (upraveno) Pekne Andy, jsem rad, ze jsi uz v poradku. Co jste tam meli k jidlu? Upraveno 8. srpna 2016 uživatelem tano
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Tano, priznam se, ze nic. A dost me to stvalo. Nechtel jsem to riskovat a doma si pak dal suchou bagetu. Neni to uz tak zle, ale do zpevu mi jeste neni. Tak radsi chci jeste vydrzet. Vcera uz jsem myslel, ze je vse fuc, ale rano to tak nevypadalo. Tak uvidime.
Lukyn77 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 To kožené nato jim sekne chlape ... popřemýšlím ;-)
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Popremyslej. Je to fajne [emoji6]
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Troska snahy o par fotek. Male hodinky, clovek o nich na ruce ani nevi. Korunka jde ztezka vytahnout, pak zas jde naopak az prilis lehce. Zpozduji se asi o minutu za den a pod sklickem je chlup. Proste stara dama potrebuje lazne. Ale to vsechno jsou duvody, proc je miluju [emoji4]
Vit Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Troska snahy o par fotek. Male hodinky, clovek o nich na ruce ani nevi. Korunka jde ztezka vytahnout, pak zas jde naopak az prilis lehce. Zpozduji se asi o minutu za den a pod sklickem je chlup. Proste stara dama potrebuje lazne. Ale to vsechno jsou duvody, proc je miluju [emoji4] Pěkné Ondro, když vidím tu druhou fotku, tak se nedivím, že máš chlup i pod sklem.
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Diky Vite! Nazivo bych rekl, ze to neni tak vyrazne, ale na fotkach to vynikne [emoji2] Kazdopadne s tim chloupkem uz prisly a ja se v nich radsi vrtat nechci, abych je vycistil. Necham to odbornikovi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se