Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegyne pekna, asi nejhezci beloska v tymu. Pak uz je to spis Asie [emoji6]

Jen to jsou vsechno strasny decka. Skonci univerzitu ve 22-23 letech a nastupuji do prace. Si v jednatriceti pripadam starej oproti nim [emoji2]

Odesláno

Starej, Ty Andy? :) jsi gangster !!;)

Odesláno

Diky panove za uklidneni. Ja si sobe nepripadam starej, ale evidentne jsem uz nekde jinde, nez ta devcatka [emoji2] Do sve psychologicke studie se tu poustet nebudu [emoji6]

Odesláno

Panove, ja se v otazce zen povazuji za gentlemana. Navic zacinat si s kolegynema je jako si rovnou koledovat o prusvih [emoji2]

Taky tajne doufam, ze mam navic nez na podnapila devcatka [emoji6]

P.S. Gentleman = trpelivy suknickar [emoji6]

Odesláno

Sekce "Pochlubte se novými přírůstky", vlákno "Pár kousků ve sbírce", fotka šťabajzny a Andy je jen trpělivý sukničkář... to mi nějak nejde dohromady. :)

Jinak klasicky parádní fotoreporty a nenápadně upozorňuji, že už dlouho nebyl nějaký hodinkový přírůstek! :punk:

Odesláno

[emoji2][emoji2][emoji2]

Pravdu mas, ze zadny prirustek dlouho nebyl. Naposledy Precista (tusim nekdy v dubnu nebo kvetnu). Vcera mi unikly jedny v aukci na ebayi, ale byla to spis takova sranda.

Priznam se, ze jsem trosku v hodinkove depresi. Levne kousky na urovni treba SKX me uz nejak nebavi a do drahych se mi nechteji davat penize. Tak porad krouzim kolem a vyhlizim nejakou obet, ale kde nic, tu nic. Jednu chvilku jsem byl v pokuseni vsechno prodat a jet od zacatku jeste neprobadanou cestou. Kdyz jsem se podival do hodinkovnice, tak jsem zjistil, ze na prodani vlastne nic nemam [emoji2]

No past vedle pasti [emoji16]

Odesláno

Procet jsem se vlaknem az na konec, krasne mi zprijemnilo dlouhe chvilky nudy v praci (okurkova sezona). Fotky, komentare, pribehy a samo i "tikaci kamaradi" - vsechno suprovka ;)

Odesláno (upraveno)

Diky za ohlasy.

Pridam sem nejake fotky z tydne. Trosku jsem si zase hral s filtrama. Puvodni obrazek zde:

e2034b0412871bcf75b9daf8deafca25.jpg

Trosku mazla "stylovka":

85276dc36c50e355f4a36746badad9a6.jpg

BaW:

f3c1d1ae65a3a8cf274652cd4746011f.jpg

A posledni varianta:

8f9fe898df6779b13cc3a40cfa3d1eb0.jpg

Poprve jsem nahodil na Precisty puvodni modre nato z timefactors. Aby modra vynikla, clovek potrebuje spravne svetlo. Zde pred knihovnou:

4c14be2cec4006818e1f15f8a03a0679.jpg

A jeste takto:

f956e2a0c45d10fb5742eda573279bd8.jpg

V patek mi konecne po trech tydnech dosla zasilka remenu. Poridil jsem prvni kozene nato. Ochutnavku prikladam:

e8656ba6346ede13cb7fb3e2ab1879b6.jpg

Prvni dojem je ten, ze ta kuze je krasne mekka, jemna az mazliva. Mozna az zbytecne moc, protoze hodinky jsou pomerne tezke a i kdyz ji utahnu, tak trosku "plandaji". Jinak je to ale pohodlne.

Az bude vic casu a nebude mi tak zle, tak udelam vic fotek.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Pridam neco trosku z vikendu. V nedeli se mi konecne udelalo lepe. Doufal jsem v to, protoze jsem usporadal akci v Bohemian Hall and Beer Garden, takze jsem nechtel byt za slabocha a neprijit tam. To se nastesti nestalo a mohl jsem si uzit prijemne odpoledne s pivkem, prateli a necekane i s trochou blues...

ce0f45eaf08f7109518f44db19504e51.jpg

24ba53292da42886be884a80a0561a92.jpg

Cerny BrouCzech z Nove Paky:

730f52ebf0c1a40038310c2d96199177.jpg

A taky Plznicka

be99c35f984ccc955ea09ebec04014fa.jpg

Odesláno (upraveno)

Pekne Andy, jsem rad, ze jsi uz v poradku. Co jste tam meli k jidlu?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Tano, priznam se, ze nic. A dost me to stvalo. Nechtel jsem to riskovat a doma si pak dal suchou bagetu. Neni to uz tak zle, ale do zpevu mi jeste neni. Tak radsi chci jeste vydrzet. Vcera uz jsem myslel, ze je vse fuc, ale rano to tak nevypadalo. Tak uvidime.

Odesláno

Troska snahy o par fotek. Male hodinky, clovek o nich na ruce ani nevi. Korunka jde ztezka vytahnout, pak zas jde naopak az prilis lehce. Zpozduji se asi o minutu za den a pod sklickem je chlup. Proste stara dama potrebuje lazne. Ale to vsechno jsou duvody, proc je miluju [emoji4]

3c1ade37333d037180bf94c081c424fb.jpg

e4dcae039784e620af1a7f67589eccb5.jpg

973449785b119a11c62e8c905daeffc8.jpg

Odesláno

Troska snahy o par fotek. Male hodinky, clovek o nich na ruce ani nevi. Korunka jde ztezka vytahnout, pak zas jde naopak az prilis lehce. Zpozduji se asi o minutu za den a pod sklickem je chlup. Proste stara dama potrebuje lazne. Ale to vsechno jsou duvody, proc je miluju [emoji4]

Pěkné Ondro, když vidím tu druhou fotku, tak se nedivím, že máš chlup i pod sklem.

Odesláno

Diky Vite! Nazivo bych rekl, ze to neni tak vyrazne, ale na fotkach to vynikne [emoji2] Kazdopadne s tim chloupkem uz prisly a ja se v nich radsi vrtat nechci, abych je vycistil. Necham to odbornikovi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...