AndyAaron Odesláno 1. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Je to super a uzivam si to. Neni to ale z me strany takova divocina, jak by se mohlo zdat. Uz mi taky neni dvacet let, a ani dvacet pet Je pomerne tezke dostat se mezi amiky. Nastesti mam zbytek sveta, hlavne brazilce a asiaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Pěkné Precisty Ondro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Diky Vite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Andy, pekný úlovok (precista) do tvojej zbierky, gratulujem, uži si ich a poteš nás s peknými fotkami ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Nejsem milovník extrémů, takže ani superměsta, ani samoty u lesa mě neberou, ale kdybych si musel vybrat, tak to město. Gratulace k novýmu kousku, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Diky panove, zase neco nafotim a pridam, nebojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Ondro ty sa nezdas, tiez sa pripajam ku gratulacii ;-) pomalicky sa ti to rozrasta no nieco tam stale chyba ;-) ty vies presne co to je snad sa ti to co najskor pribudne este nieco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Precista je super. Ja som tiež nad ňou uvažoval ale mám už Štajny a tie sú skoro rovnaké. Ale ak sa ich budeš chcieť zbaviť tak sa kľudne ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Diky kluci! Ondro ty sa nezdas, tiez sa pripajam ku gratulacii ;-) pomalicky sa ti to rozrasta no nieco tam stale chyba ;-) ty vies presne co to je snad sa ti to co najskor pribudne este nieco :-)No, rozrusta se to rychleji, nez bych chtel :-) Ted jsem spokojenej a zatim nic dalsiho neplanuju. Ale clovek nikdy nevi. Mam ted ale plan nejdriv nasetrit na cestovani tady. Preci jen uz se mi pobyt krati a nakonec tu chci podniknout nejakou vetsi cestu na zapad. Tak bych nerad skoncil s peti hodinkama na kazde ruce, ale bez penez na cestovani :-) Precista je super. Ja som tiež nad ňou uvažoval ale mám už Štajny a tie sú skoro rovnaké. Ale ak sa ich budeš chcieť zbaviť tak sa kľudne ozvi Zatim to vypada na velkou vasnivou lasku, takze o zadnem zbavovani nemuze byt rec :-) Ale kdyby nahodou, tak vedet dam. Nakonec ze bych se stal tvym dvornim prodejcem hodinek? :-) Koukal jsem jak radis s monstrama, super! Az jsem mel chut je poridit znova. Ale nakonec to dopadlo jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Jak tak koukám, není ti cizí žádný typ hodinek, tu rozmanitost ti chválím a samozřejmě gratuluju k velice pěknému novému přírůstku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Do tvýho vlákna (z těch "osobních") chodím nejčastěji a rád. Vždy parádní fotky A gratuluju k novým hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Diky panove, uzivam si novy kousek. Snazim se to mit rozmanite, at mam duvod hodinky stridat dle nalady a situace. Nejsem ten typ, co by mel doma troje skx a dvoje suma k tomu. Ted jsem hodne spokojenej a vyhlasuju stop stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Daj ešte zopár fotiek. Tie Precisty sa mi fakt páčia. Ešte by sa mi páčili nejaké wrist shots. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Presvedcil jsi me. V CR/SK jste sice o sest hodin napred, ale troufam si tvrdit, ze jsem dnes dosel z prace prvni (0:15 EST/6:15 CET) Kazdopadne abych se chvilku v kanclu odreagoval, tak jsem udelal par obrazku. Ty vintazni indexy me proste berou V patek jsme slavili narozeniny kolegyne. Vyzdoba jeste zustala... Po ceste na metro. Chrysler v destovem oparu Pri zaostreni na hodinky to vypadalo, jak kdyby horel Tos tak. Jdu si lehnout. Prijemne stredecni rano vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Pěkný, pěkný ... mě na nich ten bonďák sedí nejvíc. Tak z 75% času ho mám navléknutý taky (šedo-černý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 První wristshot je asi nejlepší, krásně tam vystupují indexy, fakt povedené hodinky.Btw: Alespoň něco máme společné s tebou za velkou louží, tady taky leje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Andy, musím říct, že jsou vážně zajímavý a dobře sis vybral. Hodinky s příběhem jsou vždycky nejlepší a velikostně Ti parádně sednou na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Paráda , ale trumfnul jsem Tě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Diky kluci, jsem z nich nadsenej. Az opadne prvni radost, tak je prestanu nosit do prace ke kosili, protoze preci jen to oblekovky nejsou Premyslel jsem, jestli ma cenu zkouset najit tah. Premyslel jsem bud neco v oyster stylu a nebo mesh. Ale nevim. Mne ty hadry nebo kuze celkem vyhovuje. Hodinky to odlehci. Co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Já jsem toho názoru, že neoriginální tah nikdy nebude vypadat úplně dokonale, takže jedině tak ten mesh a jinak bych to neřešil. Koupil bych případně nějakou světlou kůži v barvě indexů, aby to bylo pěkně kontrastní a jinak nato strapy. Nata jsem nikdy moc nemusel, ale dnes mi přišla zásilka z Timefactors, kde jsem objednal mimo jiné i ten jejich Deluxe nato a díky němu se mi názor na nata rapidně mení. Je neskutečný, krásně pohodlný, příjemný materiál, narozdíl od normálních vůbec neřeže do ruky, prostě bomba, jsem nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se