posmourny Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Tak to jo. Když jsem je objevil, byl jsem zrovna se psem. Než jsem zjistil o co jde, klekla mi baterka. A za hodinu už nebyly Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem posmourny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 No každopádně je to nádhernej kousek a byl za neskutečný peníze. Takže nezbývá než gratulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Andy sú super. Normálne som si musel dať na ruku aspoň Diplomaty aby som sa trocha priblížil. . A pridávaj fotky. Radi si ich ešte pozrieme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Ty Rada jsou naprosto skvělé! Úplně jsi mi rozšířil obzory, člověče A vyfotil jsi moc hezké fotky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Diky vsem za ohlasy, panove. Mrknu doma, jestli mam jeste nejake pouzitelne fotky z te vikendove serie a jeste treba prihodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 opravdu zajimavy hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Parádní bicolorky Ondro.Ty fotky jsou famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Diky kluci.Vite, od tebe pochvala za fotky zvlast potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Andy, posílej to tam i sem. prohlížím to rád, není problém. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 (upraveno) Tak, konecne se podarilo. Po konzultaci s velmistrem @Pebe muzu konecne pripojit animovany gif. Diky moc za pomoc a rady! Upraveno 7. prosince 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Super ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Jo, super a žádný velmistr, dělá se to samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Samo se to sice dela, ale kdyz se to nedari, tak je konzultace potreba. No a kdo umi, umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Opět super čtení: jak Vánoční New York (já tam byl na jaře, sice na sněhu, ale už bez té výzdoby) tak i Rado hodinky. Jsou parádní a osobité. Myslím, že 35 mm Ti padne jako ulita.Tohle Tvoje vlákno je momentálně asi nejopečovávanější (delší slovo už je jen nejneobhospodařovatelnými, že ) vlákno, které tady na fóru znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Dekuji za uznani, i kdyz uplne nevim, co myslis tim "nejopecovavanejsi" Kazdopadne at je to co je to, tak to je zavazujici. Takze si dovolim pridat dalsi malou reportaz.Nedavno jsem obdrzel z Watch Time Magazine pozvanku na predstaveni novych Grand Seiko se strojkem Spring Drive s rezervou chodu 8 dni. V pozvance se uvadelo, ze seslost bude mala, pocet mist je omezen a diky tomu neni mozne si s sebou privest hosty. No nebudu vam nic nalhavat, uplne dlouho jsem se nerozmyslel Jelikoz je Grand Seiko vyrobce ze zeme vychazejiciho slunce, konala se prezentace v luxusni japonske restauraci Sushi Nakazawa. Nejprve tedy k samotnemu mistu. Prvotni prezentace se konala v barove casti. Na vyber k piti bylo bud sampanske nebo sake. Byl bych blazen pit tady sampano Nezavazne se konverzovalo a zkousely se hodinky. Zde vasnivi chronomagori v akci: Kdyz se atmosfera rozvolnila a vsichni si hodinky prohledli, premistili jsme se do prostor restaurace. Nejprve mel proslov sefredaktor Watch Time Magazine pan Joe Thompson No a potom jsme si mohli uzit nekolika chodovou veceri sushi U naseho stolu jsme sedeli ctyri. Tri panove (vcetne me) a jedna dama. Prisedla si k nam Minda Larsen, ktera je redaktorkou Watch Time Magazine a je to velice zajimava dama. Bohuzel jsem nemel uplne prilezitost rozvest s ni debatu, protoze pritomni dva panove se neustale trumfovali co vsechno maji za hodinky, kde byli a co videli. No proste chvastavi Amici. Ale i tak jsem si to dost uzil. Jidlo bylo naprosto vynikajici. Ani radsi nechci vedet kolik by takova vecere stala. Bavili jsme se pak s provoznim restaurace a ten nam rekl, ze rezervace tam jsou na nekolik mesicu dopredu, takze pokud se tam v budoucnu nekdy chceme dostat, tak se mame ozvat primo jemu. No typicky New York... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 No a nyni k hodinkam samotnym. Zlatym hrebem vecera byly samozrejme osmidenky. Velikost pouzdra je 43mm a mohli se na ne sahat jen v rukavickach. Pan Seiko tvrdil, ze jsou platinove a cena je tusim 60 tisic dolaru. No, tak z prosincove vyplaty to asi nebude... Detail strojku Omlouvam se za fotky, ale svetlo bylo hrozne. Spis to byla tma... nu coz. Meli tam pak jeste nekolik zakladnich kousku. Zaujaly me treba tyto GMT, novinka v bordo barve: Vyzkousel jsem si snow flaky a jako chvilku bych je klidne potahal... Jeste dalsi GMT... V druhe hodinkovnici meli jedte sportovnejsi modely, ale priznam se, ze to me moc nechytlo Jeden z tech chvastajicich panu s sebou prinesl par kousku. Ovsem musi se mu nechat, ze byly celkem vystavni. Zacalo to nenapadne jednema UFO. Pry je ma 35 let a provozuje s nima vse... Druhy kousek, se kterym se vytasil, byly tyto hodiny vcetne originalnich papiru, z roku 1967! Ty teda byly vystavni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 No, nebudu vam nic nalhavat, vecer jsem si paradne uzil. O to vetsi bylo prekvapeni, kdyz mi pred odchodem vrazili do ruky darkovou tasku. Napjate jsem ocekaval, co v ni bude... Po vybaleni na me vykoukl pekny blok, katalog a propiska, vse signovane Grand Seiko: A to se vzdycky hodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Ty gmt na hnědé kůži s krémovým ciferníkem jsou úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Excelentni reportaz Andy diky. Za me snowflake!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Nejopecovavanejsi znamena, to co jsi udelal hned v dalsich prispevcich: proste to tady ladujes paradnimi fotkami, ctenim i zabavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se