Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Bohuzel ne kazdy si muze dovolit ten luxus hned od rana... To je fakt, ale když se někdy zadaří, je to příjemná změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Pridam zase neco malo z vikendu.V lete tu celkem dost frci venkovni trhy. To se tak na vikend zavrou dva kilometry nejake avenue, v tomto pripadne 1st Avenue, rozbali se stanky a uz to jede... Stanky jsou tu se vsim moznym, jidlem pocinaje a treba klobouky konce... Doslo i na poulicni umelce... V nedeli jsem pak sel do jednoho kina na Times Square, kde jako vzpominku na Rogera Moora promitali dva filmy: Spion, ktery me miloval a Prisne tajne (Jen pro tve oci, nevim jak se to spravne preklada). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Nebyl tam taky stánek se starýma primkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Nebyl Ledaze bych ho otevrel ja, ale tolik jich zase nemam. Kazdopadne hodinky jsem tam nevidel zadne. Jako na stanku. V davu jsem zahledl modre smp a bile daytony. Jinak nic zajimaveho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 A cos mel na ruce ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Oranzady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 AndyAaron: oranzady super chlape, fotky peckovni ale ty trhy to vypada, jak to co v Sape neprodali . Nic ve zlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Njn, tano. Co nadelam, ja to tam neprodaval a taky jsem vybral jen zajimavejsi kusy, stanek jak smazi kus kurete nebo prasete na grilu sem davat nebudu, to znate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Jasny Andy, jsem naopak za to rad. Myslim to vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 ANDY budú nám chýbať tvoje spravodajstvá z NY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Andy se vraci do Cr, neco mi uniklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Od 1.8. nastupuju v Praze. Do te doby jeste par zpravodajstvi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 To uz ides domov na stalo toho 1.8?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Coze, uz od srpna? Eeeh, tak reportuj pls! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Jj, uz od srpna. Ale na stalo, to nevim Praha bude pro me nova, nikdy jsem tam nebydlel, takze treba budou i nejake zajimave reporty ze stovezate maticky pohledem prosteho vesnicana z New Yorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Praha je krásná, já tam byl sice jen dva roky nějakou dobu jsem tam jezdil potom každý druhý týden. Nejkrásnější je, když rozkvetou stromy a nebo napadne první sníh. Určitě bude, teda myslím klidnější než NY. Srovnání, ale osobní nemám. To porovnáš ty. Už se těším na tvé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Praha je krasna, ale tech lidi (rozumej turistu) je tam taky pozehnane. Jinak ja tam taky jezdil casto za praci, za kamarady, ale nebydlel jsem tam dlouhodobe nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Jako rodilej pražák, kterej se v mládí rád městem toulal, sem před pár lety docela rád vypadl za hranice města. Na druhou stranu, taková letní ranní procházka centrem města, když teprve dodávky závaží zboží a turisti ještě chrněj, má stále své kouzlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Ja jsem byl jednou v Praze tesne pred vanocema, mrzlo az prastelo a zrovna napadl cerstvej snih. Vyvedli jsme klienta na Staromak nahoru na vez. Uz vecer za tmy. Diky mrazu nikde nikdo, klidek, ticho a krasnej rozhled. To byla taky parada. Ale v lete je v ulickach turistu jak maku...Trosku na jinou notu, mam pracovni vikend, ale chtel jsem se trosku provetrat a nasat trosku slunicka, ktere konecne dorazilo. Tak jsem aspon chvilku posedel na brehu reky. Po ceste domu tu zase parkovala tahle krasavice: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Já se těším na reportáže z Prahy, teda pokud budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se