Marfael Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Abych tě trošku uklidnil, že nešlo o nějaké bestie, tak to byli s největší pravděpodobností toulaví psi, kterých je tam spousta. Takže příště můžeš v klidu otevřít a mít i spolunocležníky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tak to jsi me uklidnil, ale jen trosku. Toulavej pes taky neni zadna vyhra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Naopak, toulaví psi jsou většinou ti nejlepší a nejvíc bezproblémoví psi, a navíc hladem tam prý netrpí, takže fakt bych se toho nebál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Reka Colorado se tam toci a vytvari utvar ve tvaru podkovy. Andy, někdo by v tom tvaru mohl i vidět téměř logo Omega" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Mě to pro změnu připomnělo můj výlet z minulého týdne...akorát v o dost slabším podání, holt v ČR Grand Canyon nemáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 To je kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Vyhlídka Máj u vesnice Teletín, kousek od Slap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) To je jak fotky před (vyhlídka u Teletína) a po (Horseshoe)... Oboje ale má svý... Upraveno 8. července 2017 uživatelem Sharkoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) Andy, a nebyl to spis nejakej raccoon? Jsou jich plne kempy skoro vsude a v noci kdyz je clovek ve stanu, tak si rika kdo vi co za vobludu mu leze kolem stanu A tesim se na fotky ze Zionu - dej vedet jestli jsi vylezl na Angels Landing Ja nejdrive prisahal ze me tam nikdo nedostane (nemiluju zrovna vysky), ale nakonec jsem to dal a do dneska na to rad vzpominam. Kam az mas v ramci road tripu namireno? Upraveno 8. července 2017 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 super fotky Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Vezmu to postupne:@Marfael a @kloubik co to bylo fakt nevim, protoze jak jsem pak na ne cihal, tak uz neprisli. Ale podle zvuku spis ty divoci psi. Raccoony jsem videl nekolikrat a ti takhle nefuneli. Ale ted uz je to fuk.@Badys To logo Omega me nenapadlo, ale mas recht!@Bells Kurnik to je podoba. Fakt to vypada jak pred apokalypsou a po ni @Kid_A Dik, Jirko. Tak a ted zpet k druhemu Jirkovi, Kloubikovi. Angels Landing prave probehlo dnes Ja se vysek nebojim, takze pro me to byla absolutne uchvatna podivana. Vcetne toho challenge se tam dostat. Je to celkem narocne, ale stalo to za to. Mozna zacnu trosku jinak. Kdyz jdu treba v Krkonosich na turu, tak nejhorsi je vyskrabat se na hreben a pak si to clovek spaciruje krasne po hrebenu a za den da v klidu 25-30km (zdatni borci urcite vic, mluvim o nas kancelarskych krysach). S cim mam problem tady, tak jsou ta prevyseni a hlavne fakt horke podnebi. Bylo to tak i u Grand Canyonu a dnes opet u Angels Landing. Cela trasa ma dokola necelych 10km. Odhad dle pruvodce jsou cca 4h a ja jsem to zvladl skoro presne za ty 4h. Ale priznam se, ze jsem se vratil dost vystaveny. Neustale slunce, horky vzduch a prevyseni proste udela svoje. Vypil jsem asi 4 litry vody a stejne jsem si porad pripadal dehydrovany. Na to si tady clovek musi dat zvlast pozor. Uz jsem to psal u GC, ale je potreba opravdu pravidelne pit, pit a pit.No ale konec prednasky, pojdte se taky trosku pokochat obrazky.Zacina to nevinne a prvnich par stovek metru se jde kolem ricky. Pak uz ale zacnou stoupat serpentiny: Pak se projde kanonem, kde dopoledne byl jeste prijemny stin, ale pri sestupu odpoledne uz tam peklo. Nasleduji dalsi serpentiny: Pak se dojde na misto, kde se cesty rozdeluji. Ja jsem tedy pokracoval dal na Angels Landing. Tam uz to zacina byt ten spravny adrenalin Obcas se jde opravdu po okrajich... Vrchol vypada takto: Ale nahore ten vyhled je jak sladka odmena... Kdyz jsem se zase sesplhal dolu, tak jsem byl tak vyflustlej, se jsem odhodil batoh a jak jsem byl, tak jsem sebou placl do reky. To vam byla lahoda. Voda osvezujici tak akorat, proste pecka. V zapeti jsem zjistil, ze je tam i Zion Brewery, tak ve mne hned zasycely dve rezavy Dnes me ceka zase horka noc, tak jsem zvedavej, jestli aspon dnes trosku usnu, kdyz jsem posledni dve noci skoro nespal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Dobrá historka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 ANDY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Tohle sou brutalni masakry co nam sem davas:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 (upraveno) Tak pratele, kamaradi, dnes jsem si dal trosku oddech a vyrazil jsem na trek jmenem Narrows. Jde v podstate o to, ze cela cesta ma cca 15mil jednim smerem a jde se korytem reky, protoze se tam jinak neda. Obcas se da vystoupit na breh a kousek popojit, ale jinak se jde vodou. Od zastavky autobusu se jde nejdriv cca 2km pesinou podel reky: A potom sup do reky a pokracuje se dal proti proudu. Dole se teplota pohybovala kolem 35 stupnu. Ale cim vys clovek jde, tim se kanon vic zuzuje, reka ma prudsi proud a teplota klesa. Cim dal clovek jde, tim vic ubyvaji lidi, protoze samozrejme clovek se muze otocit kdykoliv a jit zpet. Vydrzel jsem jit proti proudu cca 2,5h. Nezda se to, ale je to dost namaha na kotniky. Porad nekde klouzete po kamenech. Teplota vzduchu nahore v bode, kdy jsem se otacel: Teplota vody v tom samem miste: Prochazka je to paradni, ale ma dve uskali. Jak je clovek ve vode, tak ho to nenuti pit. Chyba. A taky celkem vyhrozovali bleskovyma povodnema. Staci, aby nekde nahore byla lokalni bourka a z ricky se stane divoska se zabijecimi tendencemi.. Kocouri byli na batohu (aspon teplota tela nezkresluje mereni teploty vzduchu). Na ruce samozrejme i.g.e.n. Abych jeste uvedl na pravou miru vzdalenosti. Nesel jsem celych 15 mil tam a 15 mil zpet. Aplikace mi ukazala 17km, z toho 4 byly mimo vodu. Realne to vidim tak na 12 - 14 km celkem, protoze v tom kanonu gpska obcas blbla. No a po poradnem vykonu jedna orosena odmena ze zionskeho pivovaru v podobe brown ale: A zitra me ceka presun zase dal. Nechte se prekvapit Upraveno 10. července 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Tak to je nadhera. Ty Narrows bych si rad dal, klidne jen kousek, v tom horku to musi byt prijemne. My tam jeli na otocku z Vegas asi 3 roky zpatky na jeden den kdyz byl Thanksgiving, takze nekdy v listopadu a stihli jsme jen ten Angels Landing. Ale s temi flash floods mas pravdu. Loni tam byli kamaradi v lete a meli co delat aby utekli, myslim ze se tam dokonce nekdo utopil bohuzel.Nechci ti sem davat svoje fotky naprimo at tu nespammuju, ale at maji ostatni predstavu na jakou (aspon z meho pohledu) brutalitku ses vydal, tak dam odkaz na dve svoje fotky (snad to nevadi). Link: Angles Landing Tesime se na dalsi fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 (upraveno) To jsi sem mohl klidne hodit, krasa! Poslal jsem ti vcera i SZ, nevim jestli dosla. Tapatalk mi obcas blbne...Jinak presne jak rikas, bylo to nadherne osvezujici. Po vic jak tydnu ve vyprahle krajine bylo super takhle se vycvachtat Upraveno 10. července 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 ...Tak jsem si zapalil doutnik (zdravim do Anglie) a cumim na mesic... Jsem evidentne pozadu se ctenim tveho vlakna. Doufam, ze chutnal. Ale jinak jsem myslel, ze uz jsi v Praze... a zatim to je jeden vylet za druhym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Andy podle vlákna co mě dnes potěšilo, bys měl přestat dělat drahoty a dát tady fotky z Girl Collection z Vegas. Mayweather na instagram dává zatím samé prdelaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Vojto, tak premyslim, jestli je vetsi ztrata penez utratit je v kasinu nebo tady se slecnama. V kazdem pripade si clovek pak prijde tak nejak oyebanej @little_w Dobrej byl, v pribehu. Ale priznam se, ze mi neudelal uplne dobre. Nejsem na to holt zvyklej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se