chronik Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Andy perfektne, fakt skoda ze uz odtial odchadzas, tie posledne NYC foto vyvolavaju pocit ako ked docitavas velmi dobru knizku a je ti len luto ze to uz konci......kazdopadne dakujem za skvele citanie + foto a dufam ze v tom budes pokracovat (mozno niekde inde) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ciwe Andy, mi je sladkobolno na duši za tebe z toho návratu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Diky kluci. To jsem mel opileckou nostalgii, uz jsem strizlivej Tesim se taky na vas, ze konecne spojim nicky s xichtama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 NY se dnes tvaril zlovestne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Ach jo,taky mně budou ty tvé reporty z jůůůesej docela chybět ,sakryš.Díky,bylo to zajímavé počteníčko i pokoukáníčko .Šťastnou cestu domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 NYC se tvari zlovestne, protoze se zlobi, ze odchazis. Ale ne, to si delam legraci Neves hlavu, v Praze se ti bude libit. Trosku se zaklimatizujes a budes sem sazet fotky takovych zakouti, ze Prazaci nebudou chapat ze ktereho ze to mesta ty fotky budes mit. A ty vzdalenosti..Preci jenom v Evrope to mas vsechno "nahnacane" vedle sebe. Kazdy vikend v jine metropoli, letadlem anebo autem, pro tebe brnkacka.We wish you a pleasant flight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Jo, takhle pošmourná umí bejt Praha taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Takhle posmourna dokaze byt i Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 ANDY tak asi už doma že ? VITAJ ! a mimochodom tie Omegy na posledných fotkách sú supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Takhle posmourna dokaze byt i Olomouc Já vím. Párkrát za rok se tam dostanu Tak už doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 ANDY tak asi už doma že ? VITAJ ! a mimochodom tie Omegy na posledných fotkách sú supr Diky! Jste tedy cekam na dalsi vlak trosku dal, ale to uz je pidi kousek oproti tomu, co mam dnes za sebou. Respektive za dva dny, protoze v letadle pres noc jsem nespal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Já vím. Párkrát za rok se tam dostanu Tak už doma?Jeste kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Mels dat echo, bych ti zpestril cekani a mohl prijit na veselejsi myslenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 To už dojdeš, Andy... A vítej doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 @nividic Byla to asi jen pulhodinka. Jeste jsem checkoval bus, ale zadnej nejel... @colommbo Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Jsem zvědavej, jaký fotoreporty vykouzlíš tady...tak vítej zpět a snad se někdy potkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Tak Te vitam v Cr pardale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Diky panove. Chystam se ted v srpnu na ten prazsky sraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Tak už ti to skončilo, inu vítej zpět v ČR a snad se ti tady ještě bude líbit po tom čase stráveném v USA, ale jak se to říká, ono každé místo má své pro, i proti, dokonalé není asi nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Prvni dny si bude rikat "Kde jsou vsichni?" a "To uz jsem tady?" A potom si pomalu zvykne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se