kubson Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 mám takový pocit, že tady před nedávnem, někdo nabízel lepší ceny na Victorinox nože, ale nedaří se mi tu diskuzi najít.. a nebo jsem to četl jinde?
lolohh Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 mám takový pocit, že tady před nedávnem, někdo nabízel lepší ceny na Victorinox nože, ale nedaří se mi tu diskuzi najít.. a nebo jsem to četl jinde? Ano, podle mě to byl Vlastimil7664.
African Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Tak, tak, ani nevím, kam to zmizelo. Napiš mi e-mail o co máš zájem a já ti dám nabídku" Uvidíš,zda-li to bude pro tebe výhodný, pár zájemců už bylo, ale na cenu jako makro apod. jsme se nedostali ani po slevě. Tyto giganty nás hold jednou všechny převálcujou.
kubson Posted July 10, 2007 Author Report Posted July 10, 2007 hm chtěl jsem to poslat zprávu, ale: Toto zpráva nemůže být poslána, neboť příjemce má zakázaný příjem zpráv, nebo je ve skupině, která má příjem zpráv zakázaný tak jsem poslal mail, snad dojde..
African Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 E-mail jsem obdržel, dnes odpo až půjdu za mladou, tak se ti ozvu"
African Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 To Kubson: Posla jsem ti mejlík s nabídkou Classic SD. Pokud tě napadne nějáký jiný typ, písni:)
martinbor Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Včera jsem viděl u jednoho známého "hodinářský švýcarák".Nejsem si jist jestli byl od Victirinox nebo konkurenční Wenger...Byl zcela klasický,jen měl navíc nůž na otvírání dýnka.
kubson Posted July 10, 2007 Author Report Posted July 10, 2007 nic mi nepřišlo zkus prosím na info@chronoshop.cz díky!
Kapo Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Včera jsem viděl u jednoho známého "hodinářský švýcarák".Nejsem si jist jestli byl od Victirinox nebo konkurenční Wenger...Byl zcela klasický,jen měl navíc nůž na otvírání dýnka. Victorinox koupil Wengera v roce 2005, vyrábí a dodává nože pod oběma značkami.
martinbor Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Tak jsem ho objevil u Wengera.Docela se vyšvihli,zřejmě jim prospěl ten nový majitel....Mají teď moc hezký sortiment,ale tohle je můj faforit(takových faforitů už mi prošlo od dětství asi 15):Watchmaker
African Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 nic mi nepřišlo zkus prosím na info@chronoshop.cz díky! Přeposláno"
Recommended Posts