Jump to content

Recommended Posts

Posted

mám takový pocit, že tady před nedávnem, někdo nabízel lepší ceny na Victorinox nože, ale nedaří se mi tu diskuzi najít.. a nebo jsem to četl jinde? ;)

Posted
mám takový pocit, že tady před nedávnem, někdo nabízel lepší ceny na Victorinox nože, ale nedaří se mi tu diskuzi najít.. a nebo jsem to četl jinde? ;)

Ano, podle mě to byl Vlastimil7664.

Posted

Tak, tak, ani nevím, kam to zmizelo. Napiš mi e-mail o co máš zájem a já ti dám nabídku" Uvidíš,zda-li to bude pro tebe výhodný, pár zájemců už bylo, ale na cenu jako makro apod. jsme se nedostali ani po slevě. Tyto giganty nás hold jednou všechny převálcujou.

Posted

hm chtěl jsem to poslat zprávu, ale:

Toto zpráva nemůže být poslána, neboť příjemce má zakázaný příjem zpráv, nebo je ve skupině, která má příjem zpráv zakázaný

tak jsem poslal mail, snad dojde..

Posted

To Kubson: Posla jsem ti mejlík s nabídkou Classic SD. Pokud tě napadne nějáký jiný typ, písni:)

Posted

Včera jsem viděl u jednoho známého "hodinářský švýcarák".Nejsem si jist jestli byl od Victirinox nebo konkurenční Wenger...Byl zcela klasický,jen měl navíc nůž na otvírání dýnka.

Posted
Včera jsem viděl u jednoho známého "hodinářský švýcarák".Nejsem si jist jestli byl od Victirinox nebo konkurenční Wenger...Byl zcela klasický,jen měl navíc nůž na otvírání dýnka.

Victorinox koupil Wengera v roce 2005, vyrábí a dodává nože pod oběma značkami.

Posted

Tak jsem ho objevil u Wengera.Docela se vyšvihli,zřejmě jim prospěl ten nový majitel....Mají teď moc hezký sortiment,ale tohle je můj faforit(takových faforitů už mi prošlo od dětství asi 15):Watchmaker