ava Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Ty Emergency jsou zajímavé 51 a v černá jin sluší, pak se mě docela stále více zamlouvá ta nová X33 od Omegy. Nemá někdo přístup k cenám Emergency vs. X33?
rejan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Omegy stojí 4900 Schf a Emergency II neuvěřitelných 16000,- USD. Evo je za bratru 3500 USD Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem rejan
geometr Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Co se GS a quartzu týče, ještě jsou tu ty nový divery, který v tý bílý verzi vůbec nevypadaj tak blbě. Ty maj necelejch 43mm, jinak jsou všechny GS quartzy menší (většinou 37mm).http://forums.watchuseek.com/f9/grand-seiko-sbgx115-review-1144858.html Spring Drive je něco úplně jinýho, pokud mu nevyhovuje, že se mu automaty zastavujou, SD mu nijak nepomůže. Takže prostě quartz, nebo něco, co se nezastaví za tejden, ale nejdřív za půl roku :-)Jinak u těch GS quartz diverů stejně jako u Breitling colt quartz mi těch 43 / 44 mm přijde "nahoněnejch" tou masivní lunetou, což mi nepřjde tak elegantní, na to, že ava chce něco reprezentativního skoro definitivního.
CEGY Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Omegy stojí 4900 Schf a Emergency II neuvěřitelných 16000,- USD. Evo je za bratru 3500 USDna Emergency bych se vyprd, za ty love. Raději B50 cockpit za cca 6,5k usd.
gougy Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 pohledal jsem ty Chopard, mě se líbí mnohem víc než ana-digi od Breitlingu a na skvělém tahu i na řemenu vypadají fakt dobře.
rejan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Hm,tak ty vypadají dost dobře,co je to za model ty jsem ještě neviděl.
rejan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Chopard Time Attack MF Monaco Historique.Cenu jsem nezjistil,ale je v nich HEQ od Ety Jako v Béčkách.
rejan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 http://www.ablogtowatch.com/chopard-monaco-historique-time-attack-mf-watch-review/
ava Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Ty Chopard se mě líbi, ale jsou 42,5. To:CEGY Jestli jsem dobře pochopil, B50 jsou vlastně jako emergency, ale bez modulu. Máte někdo zkušenosti s X33 Omega? Asi začnu pátrat a vyzkouším ty B Emergency (i když ta cena je fakt brutus, ale zase je nebude mít každej), B50, Omega X33 (ty asi taky nebude mít každej, navíc mají 45,5)
Kid_A Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 oysterquartz bude moc malej, ne? 36mm?Jj na Oysterquartz si koukal? V megaprumerech ale nikdo než B Quartz snad nedělá.. JLC děla Reversa v Quartzu teda ale snad jen menší průměry, Squadry by snad vyhovily.
CEGY Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 To:CEGY Jestli jsem dobře pochopil, B50 jsou vlastně jako emergency, ale bez modulu. Dá se to tak říct.. Ještě mě napadaj Chronospacy
USER47 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 nadhernej kalibr....Jo, GP to má pěkný. I když on 9F od Seika taky není k zahození.
villain83 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 tak ty jsou hodně dobrý,až na ten mesh teda
Kid_A Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 fantazie:))Jo, GP to má pěkný. I když on 9F od Seika taky není k zahození .
Návštěvník Mitak Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 A co takhle si koupit pořádné mechanické hodinky a za pár šupů si k nim zaplatit nějakou brigádnici, která by je nosila, natahovala a na mrknutí oka hlásila přesný čas? :-) Myslím, že byto vzbudilo ještě víc uznalé pozornosti než sebekvslitnější hodinky :-))))
ava Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Na ty jsem také koukal, jen ta barva 3 a 9 je ve skutečnosti dost jiná a už to tak cool nevypadá. Asi zítra půjdu na průzkum, ale pochybuju, že budou mít tyhle (emergency a X33) skladem. Nevíte někdo, jak je to s přihlášením ELT u emergency? Na letadle to mám přihlášené přímo na imatrikulaci, jak je to u hodinek? Na stránkách Breitlingu jsem to nenašel.
ava Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 A co takhle si koupit pořádné mechanické hodinky a za pár šupů si k nim zaplatit nějakou brigádnici, která by je nosila, natahovala a na mrknutí oka hlásila přesný čas? :-) Myslím, že byto vzbudilo ještě víc uznalé pozornosti než sebekvslitnější hodinky :-))))Dobrá myšlenka, ale to by mě doma , na rozdíl od hodinek, neprošlo.
wizard-ov Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Co takhle Breitling Superocean Chrono M2000 ? Má průměr 46mm superquartz...a dostal by jsi se do kila.
gougy Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) X-33 skladem? A kterou generaci první, nebo druhou? Netušíš, jak budeš hledat a v obchodě to na 99% nebude.Co se velikosti týká, budou Chopard na ruce větší než X-33 (kde je daleko menší ciferník i přes teoreticky větší průměr, ale pokud nevadí tloušťka, lehkost titanu a v podstatě nulová vodotěsnost, tak X-33 projdou.Emergency za 350tisíc, to už je dost úlet na quartz.Edit: ty M2000 co postnul wizard-ov jsou masakrózní a velikost řeší taky Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem gougy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se