Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Učím se vkládat obrázky, proto jsem vložil takový, když jsem se učil čistit hodinky. :smile_anim:

Edit: Obrázek se povedlo vložit, strojek se taky povedlo složit. :smile_anim:

post-288-1184186371.jpg

Upraveno uživatelem Pavel K
Odesláno
  vor napsal:
Ještě se nauč obrázky zmenšovat a potom to bude :guitar:

Né, naopak je to super, že je dobře vidět každá součástka. Mohl by to být nápad

pro jiné, kterí něco rozeberou takhle zgruntu ! Chtěl bych tak vidět nějaký chronograf.

Odesláno
  Jura L napsal:
Né, naopak je to super, že je dobře vidět každá součástka. Mohl by to být nápad

pro jiné, kterí něco rozeberou takhle zgruntu ! Chtěl bych tak vidět nějaký chronograf.

To mně stačí vidět chronomag..... :wacko:

Odesláno
  risa7 napsal:
To me se podarilo rozebrat nefunkcni fotak. Po slozeni me zbylo nekolik soucastek. Zajimave na tom je to, ze uz pak fungoval naprosto bez problemu.

To je jasný, pokud po opravě nezbyde na stole alespoň pár součástek, je jisté že opravář je jen pouhý amatér. Vždyť do výrobků se dávají takové spousty nepotřebných věcí..

Vrchol mistrovství demontáže a montáže je však ten, když z jednoho demontovaného výrobku Mistr složí hned dva plně funkční výrobky jiné. Ale - přiznejme si to, takových Mistrů je už dnes na světě málo. :thumbsup_anim:

Odesláno
  rmx napsal:
Jde to do 10 minut :D

Pokud není nějaká zásadní komplikace (zarezlý šroubek atd.), tak do deseti minut to mám i já včetně demontáže a montáže celých hodinek. Někdo, kdo se tím živí, by to měl být schopen udělat ještě podstatně rychleji.

Odesláno

Kurvitka (soucastky, ktere jsou ve vyrobku navic) jsou dnes hojne rozsirena. Hlavne se vyskytuji u automobilek vehlasnych znacek. Nejvetsi mnozstvi je jich v elektronice. Kurvitko je nastavene tak, ze vetsinou den po vyprseni zarucni doby prestane fungovat nejaka kontrolka. Auto se pak musi odvest do servisu, kde je odborne stare kurvitko vymenene za nove. Vymena kurvitka vetsinou stoji peknych par tisic.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...