miki01 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Ahojte mam hodiny z napisom FERRARI su švajciarskej výroby su tam osadene rubíny v strojceku, su to automaty ,vodotesne , telo je z ocele a a zadný kryt je zo skla. Už som presiel vela hodinarstiev a nikde nevedia odhadnut cenu. Ste mojou poslednou nadejou . Dakujem.
financ Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Tfuj to je hnus.Cena je nulová. Breitling na fteřinovce a Feráári na ciferníku, to je dablfejk
miki01 Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 No tak v tom sa nevyznam a bol to dar od jedneho co sa papre rad v hodinkach atd. Takže fejk??
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Tfuj to je hnus.Cena je nulová. Breitling na fteřinovce a Feráári na ciferníku, to je dablfejkTriplefejk, hodinovka z Rolexu ...
gougy Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 V číně zbylo x kousků loga s koníkem na ciferník, nějaké ručky z fejk Rolex Submariner a zbytek pokus napodobit Breitling Colt. To celé zabalíme s průhledným dýnkem na strojek z plechu na konzervy (tento terminus technikus jsem nevymyslel, ale líbí se mi) a výsledek je na fotce.
Cyril Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 jasnej fejk. cena asi 2 emerický dolary. Kámoš sa evidentně rád papre....
bandicoot Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Breitling featuring Rolex for Ferrari. Tam chybí už jen ucho na korunce a je to komplet.
Tector Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 jasnej fejk. cena asi 2 emerický dolary. Kámoš sa evidentně rád papre....Nedovedu si představit že bych za to ty 2 dolary dal..natož teď
odjinud Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Mám je taky z jednoho konvolutu. Quartz. Za 200,- přenechám...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 To by mne zajímali ty hodinářství - to tam nepoznají fejk? A čínský můstek setrvačky?
Frostie Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Hodinky maji pouze teoretickou cenu jako strelecky terc balistickych zkousek. Je zde na to par odborniku, urcite ti ucini nabidku na prevzeti...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Já bych to zde s dovolením zamknul. Myslím, že vše podstatné už bylo řečeno.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.