Přejít na obsah

Jiri Kulhánek

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...

Nevíte zda Mistr nechystá nějakou novinku? Doufám že nepověsil psaní na hřebík.

V lednu by mel od JK vyjit nova knizka ....

Asfalt: vubec se mi nelibil, vubec jsem nepochopil porad nejake odkazy na nejake filmy a to mam kinematografii rad. Vlastne ani nevim jak to skoncilo, byl to jen zmatek nad zmatek. Narozdil od Zabijeni, to bylo skvele, mozna proto jsem pak byl z Asfaltu tak zklaman ...

A pred Moudrym musim varovat uplne, je to jen uboha kopie kulhanka, krecovite radoby vtipna a obcas rasisticka ...

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po letech...

Právě jsem dočetl (už asi po páté) Vyhlídku na věčnost. Mistr Kulhánek je opravdu neskutečně geniální autor, který mimo jiné přispěl i k tomu, že se začala rozrůstat česká literární scéna (co si budeme naldávat, většina těch Moudrých, Žambochů, Kopřivů a Kotletů, žačala tvořit právě z obdivu k Mistru Kulhánkovi).

Jen je škoda (s ohledem na chronomagororské forum), že asi žádný z Kulhánkových hrdinů neměl potřebu nosit nějakou klasickou (a zde velmi oblíbenou) časomíru (např. jako správný člen Klanu pilotů mohl mít hlavní hrdina na ruce nejaké B-uhr.).

Odkaz ke komentáři

Tak ja cumim, ze ma Kulhanek vlakno i tady. Husty. Jeho knizky jsou temer nesehnatelne. Na podzim se mi podarila ulovit vyhlidka na vecnost, tak se do ni pustim. Zbytek jsem cetl elektronicky na stare nokii s dvoupalcovym displejem Stroncium jeste nemam, sezenu si.

Odkaz ke komentáři

Díky za oživení tohoto vlákna. Jsem ani nevěděl, že existuje nový díl Nočního klubu ... a dokonce se dá i koupit v krámě za normální peníze :D ... Do dneška mě štve, že jsem si ty starý díly nekoupil a četl je jenom půjčené o kámoše :( (a potom asi třikrát elektronicky :D )

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že jde spíš o volné pokračování. Ale na databazeknih.cz mají "Vyhlídku na věčnost" normálně zařazenou do série Nočního klubu. Ať je to jak chce, tak se na to těším jak malej kluk :)

Odkaz ke komentáři

Není to až tak volné pokračování. Pouze se tam objevují některé (skoro všechny) postavy jak v Nočním klubu, ale dějová linie se vyne jiným směrem :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...