Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím že by som dal prednosť Renate. Vo Swiss Made hodinkách som mal od výrobcu použitú len Renatu a keď mi ju menili, hodinár konštatoval - super kvalitná baterka. Na druhej strane, baterkové hodinky som už niekoľko rokov nekupoval.

Odesláno

Z výše uvedeného bych pocitově vybral Renatu, ale já tohle moc neřeším jednak většina mých hodinek na baterky není a

ty který jsou krmím baterkama od číňana - stojí 5,- a nikdy nevydržela míń než rok což mi za tu cenu naprosto vyhovuje.

Odesláno

Díky za každý názor" Bohužel 395 Renátku v tom našem zapadákovku nikde nemají, koupil jsem na konec Vartu Chron. Neskutečných 30,- Kč :wacko: hi hi"

Po té v Hradci vodotěsnost za 100,-Kč. Myslím, že v porovnání s autorizovaným servisem Tag Heuer, kde mi řekli za výměnu "prý okolo těch 2000 až 3000,-Kč" trošičku rozdíl.

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Díky za každý názor" Bohužel 395 Renátku v tom našem zapadákovku nikde nemají, koupil jsem na konec Vartu Chron. Neskutečných 30,- Kč :wacko: hi hi"

Po té v Hradci vodotěsnost za 100,-Kč. Myslím, že v porovnání s autorizovaným servisem Tag Heuer, kde mi řekli za výměnu "prý okolo těch 2000 až 3000,-Kč" trošičku rozdíl.

hod sem foto hodiniek v ktorych si to menil

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Tyto krásky" Ale ještě neměnil, obřad přijde až večer.

Není baterie jako baterie. Některé hlavně levně se tvářící značky mají tu nevýhodu, že při vybíjení ze sebe

generují bílý prášek který je schopen zaprasit strojek. Do hodinek dávám výhradně značkové - dobré

zkušenosti VARTA, SEIKO.

Odesláno
  Blekota napsal:
preco mas zakazany prijem sukromnych sprav?

Zkusím to naposledy! Už jsem to 3x povolil a vždy po určité době mě tam automaticky skočí zákaz"

už by to mělo jít, snad"

• po 2 týdnech...
Odesláno

Renata patří do skupiny Swatch group, takže to je obvykle první baterka, kterou jsou ETA strojky vybaveny - výrobce si tak jejich kvalitu celkem hlídá.

Celkem mě zarazilo, že v přehledu není Energizer - tyhle dvě značky se "přetahují" o značková hodinářství. Na jinou značku tam prakticky nenarazíte.

O životnosti to vůbec není. Největší riziko je poškození strojku. Už jsem viděl vyteklé Varty, GP, Maxel. Hodinář mi říkal, že i Renatu. Energizer zatím ani jeden.

Takže do "hodinek z Lidlu" cokoliv, do drahých hodinek Renata nebo Energizer, upřednostnil bych Energizer.

Někdy není na výběr, ne všechny firmy dělají všechny rozměry (baterií).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...