Horhe Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 díky, kouknu na to. Jestli ještě sháníš, tak mám.
Gilius Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 už ne, už mám Ale děkuji Ti za nabídku
KFL Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Mám teď období biografií a můžu vřele doporučit dvě knihy: Jan Králík - V soukolí okřídleného šípu Lee Iacocca - An autobiography (z roku '84) První knihu už jsem četl asi 20x a funguje pro mě jako nejlepší motivace k práci. Ing. Hrdlička, tvůrce Škody Favorit, v ní popisuje svůj život a především fungování naší automobilky za dob minulých, kdy se konstruoval Favorit, plus spousta dalších informací. Výbornou recenzi k tomu napsal D-FENS. Druhá kniha je o US managerovi, který byl prezidentem Fordu a když ho pak mladej Ford vyhodil (z obav o svůj post), odešel do potápějícího se Chrysleru, kterej znova postavil na nohy. Obě knihy jsou naprosto fascinující a kromě spousty informací o autech a fungování tohohle byznysu, předkládají řadu zajímavých informací - management, marketing v '60 letech (Iacocca) a další. Mnoho z uvedeného dodnes vidím v praxi a oba chlapíci se ukázali jako vizionáři. Bomba!
BrotHell Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Terry Goodkind .- Sword of Truth super fantasy =)
PepaSFI Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Mám teď období biografií a můžu vřele doporučit dvě knihy: Jan Králík - V soukolí okřídleného šípu Lee Iacocca - An autobiography (z roku '84) První knihu už jsem četl asi 20x a funguje pro mě jako nejlepší motivace k práci. Ing. Hrdlička, tvůrce Škody Favorit, v ní popisuje svůj život a především fungování naší automobilky za dob minulých, kdy se konstruoval Favorit, plus spousta dalších informací. Výbornou recenzi k tomu napsal D-FENS. Druhá kniha je o US managerovi, který byl prezidentem Fordu a když ho pak mladej Ford vyhodil (z obav o svůj post), odešel do potápějícího se Chrysleru, kterej znova postavil na nohy. Obě knihy jsou naprosto fascinující a kromě spousty informací o autech a fungování tohohle byznysu, předkládají řadu zajímavých informací - management, marketing v '60 letech (Iacocca) a další. Mnoho z uvedeného dodnes vidím v praxi a oba chlapíci se ukázali jako vizionáři. Bomba! V soukolí okřídleného šípu je skvělá kniha, člověk musí žasnout nad tím že v takových podmínkách vůbec dokázali auta dělat, ať už byla jakákoliv. Kniha je zajímavá i pro ty které zajímá technika. Jen se mi moc nelíbilo jak se pan Hrdlička negativně staví k Giugarovi protože odmítl pro škodovku dělat když se konečně vzchopila k vývoji Favoritu. Ani se Giugiarovi nedivím, před tím mu dva projekty potopili, kdo by se pouštěl do třetího? A taky se tam moc nepíše o tom že z Bertoneho projektu toho na Favoritu moc nezůstalo.
Gilius Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 dnes mi kamarád doporučil a donesl, zítra se začtu - Metro 2033
little_w Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Prave ctu "Rape of Nanking", autorka Iris Chang. Je to popis Nankingskeho masakru, pri kterem japonsti vojaci systematicky a brutalne zabili nejakych 360,000 obyvatel Nankingu, hlavne zen, deti a ostatnich, kteri nestacili utect. Kvuli povalecnemu vyvoji na mezinarodni politicke scene se o masakru prilis nemluvilo... vlastne nikdy. Na rozdil od Nemecka, ktere se k nacistickemu omylu postavilo celem, delali a delaji japonci mrtveho brouka. spousta ucastniku pokracovala v aktivnim politickem zivote nebo ve vojenske kariere. Na tu knihu jsem narazil nahodou pri nejakem vyprodeji, stala me, tusim, nejakych 40 penci. Ale je to brutalni popis nelidskosti i lidskosti. Nekdy se to oznacuje jako "zapomenuty holokaust", coz celkem sedi. Nejake zakladni info je i na wikipedii. Knihu doporucuji, i kdyz nevim, jestli to v cestine vyslo... tusim ale, ze ano.
Gilius Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Vyšlo tuším. + je tuna info a fotek po netu. Slabším povahám ale těžce nedoporučuji. Válka je vůl !!!!
little_w Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Vyšlo tuším. + je tuna info a fotek po netu. Slabším povahám ale těžce nedoporučuji. Válka je vůl !!!! tak nejak jsem tusil, ze se ozves a mas pravdu. diky za info.
Gilius Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 vyšlo to pod názvem Nankingský masakr. . Ale fakt nedoporučuji slabším povahám pídit se po informacích. Mně osobně z toho nebylo volno, stejně, jako když jsem četl info o Ustašovcích a další podobné verbeži. SS proti nim byli zlatíčka a beránci. Proto píšu, že válka je vůl. Ale je dobře, že takové knihy vycházejí ! Některé události a činy by neměly být zapomenuty!
Gilius Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Chlapi, už jste někdo četl TUTO knihu ???
224477 Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 dnes mi kamarád doporučil a donesl, zítra se začtu - Metro 2033 cau gile, par dni dozadu som ju docital, mne osobne sa pacila, ma to dobru atmosferu. tesim sa na metro2034, kt. ma coskoro vyjst u nas.
Gilius Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 To jsem rád. Je to dobrá knížka
Dr.Watson Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Chlapi, už jste někdo četl TUTO knihu ??? O tom jsem ani neslyšel ale vypadá to zajímavě, tak zas knihovničkám přidělám práci aby mi to sehnaly. Gilie, hoďte, sem zase, pls, info jaké to je. Mne by teda zajímalo, kam na Harleyi dávají složenou jurtu... Dneska zkusím to metro i když... Nasyslil jsem si skoro celý komplet Kateřiny Reichsové Temperanci Brennanovou, já ty detektivky zpoza patologického a trasírského stolu můžu od doby Angelíny a toho Afroameričana (aby se neurazil, když už ani nevím jak se jmenuje, Washington byl prezident, žejo? Nebo je to město? Herec je Belmondo, to vím...).
Gilius Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Proč mi vykáš???? Tykej mi Jo, knihu budu kupovat příští měsíc, teď už jsem ouplně dutej Nemocenská s úsporama pěkně zamávala
mondeo2 Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Dneska mi přišlo avízo http://www.arara.cz/t/product.php?id=301243&ref_id=11news07-28 Už se na to těším
Gilius Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 To jsem zvědavej, o kolik se to zase protáhne, jak je u Kulhánka zvykem......a jestli to bude stejná sračka, jako Stroncium, kašlu na něj. Humbuk jaxviňa a knížka ouplně o bobku
mondeo2 Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 No pravda Stroncium nic moc takový divně rozpatlaný na už nevím přesně asi 800stech stranách ale jinak ho můžu.
Dr.Watson Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Proč mi vykáš???? Tykej mi To je moje úchylka. Mám rád devatenácté století, resp. přelom dvacátého starou dobrou Anglii. Proto také Watson. Voni si všichni porád vykali. Si vykáme i s Holmesovou. Tedy až na výjimky No a na linux-forech to taky bývávalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se