Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Steve Fossett - lovec větru

Willam Queen - Dva roky s mongoly

Patrick Chauvel - Válečný reportér

Patrick Chauvel - Apač který chtěl být orlrm

všechno super ale ta poslední mě dostala...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem porad u tech severskejch detektivek, je to mor Posted Image Millenium je samozrejme bomba a ted ctu Jo Nesbo a jsem nadsenej, vsechny knihy super............a nejlepsi ta posledni - Lovci hlav Posted Image

Odesláno

Frantiku a viděls ten film (Lovce hlav, myslim), pro porovnání? Já na něm tuhle byl a paráda, teď začínám knížku, tak jsem zvědavej, jak moc si je to podobný..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ctu ted komiksy.

Sandmana, ale to uz dlouho.

Pak hitmana, koupil jsem si vsech sedum dilu.

Hellblazera, ale protoze toho nak nechteji vydavat, koupil jsem Zabinace od Alana Moora (V jako Vendeta, Strazci), kde se hellblazer poprve objevil.

Odesláno

Jak si tak čtu o těch rozšířeným problémech se zády, tak si říkám, jestli toho na nich, hoši, nemáte moc naloženýho. Já s tím teda taky občas bojuju (masážema, cvičením apod.).

Proto doporučuju přečíst knihu Jana Hnízdila "Mým marodům (Jak vyrobit pacienta)"

Posted Image

Odesláno

Zrovna dočítám Denní hlídku. Nevím už ani po kolikátý.

Denní hlídka, noční hlídka, to je jeden autor, alebo je to sranda ?

Odesláno

Jiří Kulhánek - Vyhlídka na věčnost.

Mně ten Kulhánek přijde jako čím dál větší sra.... Vládce strachu a Cestu krve považuji za skvělý a čtivý knížky. Divocí a zlí ještě jakž takž a zbytek už je totální slátanina.

Osobně se teď vracím ke klasice Sci-Fi. Čtu P.K.Dicka naprosto parádní Ubik pak Bladerunner (Sní androidi o elektronických ovečkách?) a teď čtu Temný obraz. Taky můžu doporučit S. Lema - Solaris.

Odesláno

Mně ten Kulhánek přijde jako čím dál větší sra.... Vládce strachu a Cestu krve považuji za skvělý a čtivý knížky. Divocí a zlí ještě jakž takž a zbytek už je totální slátanina.

Mám úplně stejnej názor. Ale nutno dodat, že Vyhlídka na věčnost je lepší, než Stroncium.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...