tenge Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 neměli byste něco v mobi v english na čtení..půjčil jsem bráchovi noťas a nějak nemám co číst, abych si to převedl do mobi do kindla a z Ipada to nejde..nejlépe nějaké dílo současného dění, ve stylu Douglase Prestona nebo Lincolna Childa, případně Michaela Crichtona..nicméně od nich jsem vše přečetl..:-(díkHistorické a scifi mě nějak nebere. díky za doporučení.
tenge Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Nu proč ne..zkusit se má vše..máš nějaké doporučení?
Klotzman Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Tak už to píšu potřetí - vždycky se mi to nějak vys.alo...Hlavní Ludlum je x knih o Bourneovi, čtivé jsou všechny, otázka je jestli to po filmech bude ještě zajímavý. Mě se líbila Cesta do Gandolfa - o únosu papeže, Dědictví Scarlatiů, Hádův faktor je takový ála Crichton, Strážci Apokalypsy jsou o fašounech co křísí 4. říši, Pandořina skříňka je trochu ála Brown nebo Vandenberg, Arktická mise je dobrá... To mi připomíná Mathewa Reillyho, to je trochu víc akčňárna ale třeba Polární stanice se mi svého času líbila hodně, Základna 7 taky jde...Kdybys chtěl, tak těch Ludlumů mám plnoEdit: Ještě jsem si vzpoměl od Ludluma na Projekt Kassandra - smrtící virus v raketoplánu atd. :-) Upraveno 30. července 2013 uživatelem Klotzman
tenge Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 (upraveno) tak pokud mohu požádat, poslal bys mi to na mail v mobi? ať to můžu přehodit rovnou do kindla? Toho Bourna ne, ale zbytek jo..mail v SZ a díky moc Upraveno 30. července 2013 uživatelem tenge
tenge Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Dik za zaslani toho ludluma a ted jeste pokud mate nekdo v english toho Ludluma nebo neco dalsiho zajimavyho v mobi, doc ci pdb? Dik
Juraj11 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Jaký je ten Hodinář? Už ho ve čtečce tahám půl roku a nějak se nemůžu odhodlat.Jinak jsem se pustil do asi 15 knížek Svena Hassela Porta's Kitchen. Zajímavé čtení o 2. sv. válce z pohledu německých vojáků. Ony ty hrůzy byly na obou stranách stejné. A nedá se od toho odejít.http://www.knihi.cz/autor.php?autor_id=1090-sven-hasselTak už jsem jich pár od Svena přelouskal a musím říct,že jsou bomba.Zatím nejlepší je Komisař
kaliw124 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 PašeráciAgenti chodci na popravisti trochu o tom samem a presto o necem jinem. ideove, v jine dobe, jednou z vesela a jednou smutne...
zhrado Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Stíhač v Buchenwaldu. Príbeh o zostrelenom amíkovi.
gandalf Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Právě čtu Zavři oči od Johna Verdona - zatím dobrý.
MAD68 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Pokud chcete slušnou odreagovávačku, tak doporučuji spisovatele Lee Childa <br /><br />Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4<br /><br />
seven.of Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 (upraveno) Jo jo Lee Child je dobrej, přečetla jsem od něj skoro vše. Později to ale začne být docela na jedno brdo, v každé knize podobná dějová linie (asi jak Lincoln Rhyme) ale jeho první kniha - Jatka je super. Mám v mobi. Příp. SZ Upraveno 9. září 2013 uživatelem seven.of
varjag Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 přes léto : F.Moravec - Špion, kterému nevěřili (autobiografie) - skvěléKim Hjong Hi - Slzy mé duše (autobiografie) - doporučuju, je to mazec! Co umí soudruzi v Severní Koreji, o tom se nám tady ani nezdá.Historie českých zemí - jen pro osvěžení paměti:-)
Freddy14 Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Tak mám momentálně rozečtený Tunely pro Messerschmitty a Diana továrna na smrt. O víkendu jsem se byl dívat na zbytky továrny.
kuko Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Dnes som dočítal René Egli - Princip LOL2A
Návštěvník Matiniela Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Právě teď čtu českou klasiku Manon Lescaut od V. Nezvala. Všem co milují český jazyk mohu jen doporučit.
VS Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Zrovna jsem dočetl Mikro od Crichtona, docela napínavé. Takový Jurský park naruby. Obludy měří pár mm, ale o to jsou horší.
sashator Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Tak jsem dočetl dalšího Irvinga (Čtvrtá ruka) a je to opravdu fajn čtení, sice ne až tak dobrý jako Garp a Owen Meany ale i tak jsem se zase moc bavil
FraK Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Právě jsem dočetl Game - vítejte ve hře od Anderse de la Motte. Super oddechovka. Je to takový ten typ knihy, co prostě nejde odložit, dokud jí nedočtete.
Návštěvník Matiniela Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Včera dočteno Agatha Christie - Vražda v Orient-Expresu. Super detektivka. Hlavně závěr neměl chybu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se