Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

neměli byste něco v mobi v english na čtení..půjčil jsem bráchovi noťas a nějak nemám co číst, abych si to převedl do mobi do kindla a z Ipada to nejde..nejlépe nějaké dílo současného dění, ve stylu Douglase Prestona nebo Lincolna Childa, případně Michaela Crichtona..nicméně od nich jsem vše přečetl..:-(

dík

Historické a scifi mě nějak nebere. díky za doporučení.

Odesláno (upraveno)

Tak už to píšu potřetí - vždycky se mi to nějak vys.alo...

Hlavní Ludlum je x knih o Bourneovi, čtivé jsou všechny, otázka je jestli to po filmech bude ještě zajímavý. Mě se líbila Cesta do Gandolfa - o únosu papeže, Dědictví Scarlatiů, Hádův faktor je takový ála Crichton, Strážci Apokalypsy jsou o fašounech co křísí 4. říši, Pandořina skříňka je trochu ála Brown nebo Vandenberg, Arktická mise je dobrá... To mi připomíná Mathewa Reillyho, to je trochu víc akčňárna ale třeba Polární stanice se mi svého času líbila hodně, Základna 7 taky jde...

Kdybys chtěl, tak těch Ludlumů mám plno

Edit: Ještě jsem si vzpoměl od Ludluma na Projekt Kassandra - smrtící virus v raketoplánu atd. :-)

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno (upraveno)

tak pokud mohu požádat, poslal bys mi to na mail v mobi? ať to můžu přehodit rovnou do kindla? Toho Bourna ne, ale zbytek jo..mail v SZ a díky moc

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Dik za zaslani toho ludluma a ted jeste pokud mate nekdo v english toho Ludluma nebo neco dalsiho zajimavyho v mobi, doc ci pdb? Dik

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jaký je ten Hodinář? Už ho ve čtečce tahám půl roku a nějak se nemůžu odhodlat.

Jinak jsem se pustil do asi 15 knížek Svena Hassela Porta's Kitchen. Zajímavé čtení o 2. sv. válce z pohledu německých vojáků. Ony ty hrůzy byly na obou stranách stejné. A nedá se od toho odejít.

http://www.knihi.cz/autor.php?autor_id=1090-sven-hassel

Tak už jsem jich pár od Svena přelouskal a musím říct,že jsou bomba.Zatím nejlepší je Komisař :lol2:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pokud chcete slušnou odreagovávačku, tak doporučuji spisovatele Lee Childa <br /><br />Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4<br /><br />

Odesláno (upraveno)

Jo jo Lee Child je dobrej, přečetla jsem od něj skoro vše. Později to ale začne být docela na jedno brdo, v každé knize podobná dějová linie (asi jak Lincoln Rhyme) ale jeho první kniha - Jatka je super. Mám v mobi. Příp. SZ :)

Upraveno uživatelem seven.of
Odesláno

přes léto :

F.Moravec - Špion, kterému nevěřili (autobiografie) - skvělé

Kim Hjong Hi - Slzy mé duše (autobiografie) - doporučuju, je to mazec! Co umí soudruzi v Severní Koreji, o tom se nám tady ani nezdá.

Historie českých zemí - jen pro osvěžení paměti:-)

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Právě teď čtu českou klasiku Manon Lescaut od V. Nezvala. Všem co milují český jazyk mohu jen doporučit. 

• po měsíci...
Odesláno

Právě jsem dočetl Game - vítejte ve hře od Anderse de la Motte. Super oddechovka. Je to takový ten typ knihy, co prostě nejde odložit, dokud jí nedočtete.

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Včera dočteno Agatha Christie - Vražda v Orient-Expresu. Super detektivka. Hlavně závěr neměl chybu. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...