marosb Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 ja som hned po precitani zhanal nejake mechaniky, lebo dovtedy som mal iba quartz Já snad jen dočtu tu první a přestanu, mám z toho takovej divnej pocit, v přestávkách běhám po bytě, počítám potraviny a přemýšlím jak opevnit dům... Že by na mě doléhal duch survivalismu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Právě čtu Kmotr Mrázek, dostal jsem k ježíšku tu Limitovanou edici. Zatím jsem z toho unešenej, je to pěkně napsaný. Žene to člověka k tomu , aby se od toho nemohl odtrhnout. A pak ty praktiky, kdo sní v tom jel. To je taky pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Asi po pátý si pročítám: Aldous Huxley - Konec civilizace For Tada: nezapomínej na dostatek nábojů, kvalitní pevný nůž a trvanlivé potraviny. A zapomeň na demokracii a multikulti. O nábojích a zbraních psát prý nesmím, tak jsem je vynechal. A o mé smýšlení o multikulti dokonale vyjadřuje citát z té knihy: "Co se u vás stalo s turky?" "S jakými turky?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Tma má ještě předchůdce, povídku Potíže s elektřinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Na doporučení Zločin a trest, samo Dostojevskij...jsem na to hodně zvědavý. Jsem u druhé části a celkem se to dá na to, že je to klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Já jsem k Vánocům dostal Neuromancera od Williama Gibsona, základ cyberpunku. Pokud vím tak nějaký čas nebyl k dostání a pak jsem na něj zapomněl. Ale teď jsem si ho s chutí přečetl a je to výborná kniha, pro fanoušky scifi řekl bych základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Klasika od Forsytha - Žádné stopy. Vynikající povídky na večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Já snad jen dočtu tu první a přestanu, mám z toho takovej divnej pocit, v přestávkách běhám po bytě, počítám potraviny a přemýšlím jak opevnit dům... Že by na mě doléhal duch survivalismu...? Tadeáši,klídek...je to jen knížka. A jestli to přijde........tak Ti to stejně nepomůže 4 Trňák....Neuromancera mám první vydání,které u nás vyšlo. Pevná vazba,na obálce krásně namalovanej šaken(vrhací hvězdice Ninjů - v knize zmíněná) od Martina Zhoufa . Knížky od Gibsona jsou bomba,povětšinou jim ale ublížil překladatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Tadeáši,klídek...je to jen knížka. A jestli to přijde........tak Ti to stejně nepomůže Já jsem v klidu, utěšujě mě myšlenka, že kdyby tahle knížka vyšla v USA, tak to by tam musela propuknout pořádná panika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Momentálně jsem se pustil do Velkého Gatsbyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 4 Trňák....Neuromancera mám první vydání,které u nás vyšlo. Pevná vazba,na obálce krásně namalovanej šaken(vrhací hvězdice Ninjů - v knize zmíněná) od Martina Zhoufa . Knížky od Gibsona jsou bomba,povětšinou jim ale ublížil překladatel Závist . Můj první Gibson, načetl jsem toho hodně, ale k Neuromancerovi jsem se dostal až teď, ten co mám je paperback od Laser books, tuším. S těmi překlady asi budeš mít pravdu, protože co jsem si přečetl v originále a následně v překladu se často nedalo srovnat, naštěstí můj oblíbenec Nela Asher má v česku výborného překladatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Momentalne citam knihu od Frantiska Novotneho "Za kormidlem nejen na Jadranu" a musim pochvalit, ak ma niekto podobny konicek tak velmi odporucam. Putavo napisane, prepletene vlastnymi zazitkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Závist . Můj první Gibson, načetl jsem toho hodně, ale k Neuromancerovi jsem se dostal až teď, ten co mám je paperback od Laser books, tuším. S těmi překlady asi budeš mít pravdu, protože co jsem si přečetl v originále a následně v překladu se často nedalo srovnat, naštěstí můj oblíbenec Nela Asher má v česku výborného překladatele. Gibson je very good!!! Pokračuj knihama Hrabě Nula,Zběsilá Jízda a Virtuální Světlo. Vyšlo to znova a překládal to,konečně,někdo jinej. Já mám ode všeho první vydání(překlad fakt na bobek),ale četl jsem to opakovaně i znovu vydané a tam je již překlad OK. A ,samozřejmě, nezapomeň na povídku Johny Mnemonic(tam se poprvé objeví Molly ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Tož já právě dočetl trilogii Milénium od Stiega Larssona - Muži, kteří nenávidí ženy, Dívka, která si hrála s ohněm a Dívka, která kopla do vosího hnízda. Dost dobrý, čte se to samo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Gibson je very good!!! Pokračuj knihama Hrabě Nula,Zběsilá Jízda a Virtuální Světlo. Vyšlo to znova a překládal to,konečně,někdo jinej. Já mám ode všeho první vydání(překlad fakt na bobek),ale četl jsem to opakovaně i znovu vydané a tam je již překlad OK. A ,samozřejmě, nezapomeň na povídku Johny Mnemonic(tam se poprvé objeví Molly ). Beru na vědomí, říkal jsem si,že už jsem něco podobného jako Neuromancer viděl resp. Molly a ejhle on to Johny Mnemonic s Keanu Reevesem . Asi zajdu do mé oblíbené speciálky a nakoupím si zásobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Dočetl jsem a doporučiji : NAVZDORY (Hanz Ulrich Rudel ) Hans Ulrich Rudel více jak 2500 bojových vzletů proti nepříteli přes 500 zničených ruských tanků , potopena jedna bitevní loď a jeden křižník.Zničeny desítky dělostřeleckých baterií a nákladních aut - to je výsledek činnosti jednoho jediného pilota, bitevního letce Hanse Ulricha Rudela. Muže pro kterého musel Hitler vymyslet zvláštní vyznamenání. Je autorem výroku: ?Ztraceni jsou jen ti, kteří se odevzdali osudu.? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Momentálně jsem se pustil do Velkého Gatsbyho. Dost dobra knizka, mam Fidgeralda rad. Doporucuju jeste knihu Alabama song (autor Leroy Gilles). Je to polofiktivni pribeh psany jakoby Fidgeraldovou manzelkou o tom, jak on kradl jeji veci a motivy a vydaval je jako svoje, jak se jejich manzelstvi postupne rozklizovalo (alkohol, Fidgeraldovy homosexualni vztahy atd.). Je to skvele napsana zalezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Naposledy jsem četl Johna Steinbecka - Pláň Tortilla a můžu jen doporučit, vtipné oddechové čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 od Kmenty Svědek na zabití, krásný čtení jak to u nás funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Zápisky z cest od Klause... vůbec to není špatný... a mezi tím listuju novými katalogy rolexu, breitlingu, iwc a casopis watch magazine.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se