Návštěvník km.kmk Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Steve Fossett - lovec větruWillam Queen - Dva roky s mongolyPatrick Chauvel - Válečný reportérPatrick Chauvel - Apač který chtěl být orlrm všechno super ale ta poslední mě dostala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 "Treblinka, slovo jak z dětské říkanky" ... kurefsky hustý čtení. I proto, že jsem tam loni byl, takže se mi děj okamžitě spojuje s obrázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Jo, to jsem taky četl. Hodně drsný. Já si teď před spaním čtu v knížce Romana Vaňka - S vařečkou kolem světa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Vážení kolegové, rád bych vás upozornil, že dnes v nakladatelství Dokořán vyšel dotisk pozoruhodné knihy: Václav Cílek, Vojen Ložek a kol.Obraz krajiny - Pohled ze středních Čech. http://www.dokoran.cz/index.php?&p=book.php&id=589 Už je na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Jsem porad u tech severskejch detektivek, je to mor Millenium je samozrejme bomba a ted ctu Jo Nesbo a jsem nadsenej, vsechny knihy super............a nejlepsi ta posledni - Lovci hlav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Frantiku a viděls ten film (Lovce hlav, myslim), pro porovnání? Já na něm tuhle byl a paráda, teď začínám knížku, tak jsem zvědavej, jak moc si je to podobný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 a ted ctu Jo Nesbo a jsem nadsenej, vsechny knihy super............a nejlepsi ta posledni - Lovci hlav Tak se pak podívej na film (pořád ho sem tam dávají v art kinech). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Jo, film jsem videl a vynikající Narozdil od zfilmovaného Millenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Sergej Lukjanenko- Noční hlídkaKto má rád sci-fi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Sergej Lukjanenko- Noční hlídka Kto má rád sci-fi. přečti si i další díly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Ctu ted komiksy. Sandmana, ale to uz dlouho. Pak hitmana, koupil jsem si vsech sedum dilu. Hellblazera, ale protoze toho nak nechteji vydavat, koupil jsem Zabinace od Alana Moora (V jako Vendeta, Strazci), kde se hellblazer poprve objevil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 A já si teď, v přestávkách, užívám Garfielda . BOMBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Sergej Lukjanenko- Noční hlídka Kto má rád sci-fi. Zrovna dočítám Denní hlídku. Nevím už ani po kolikátý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Jak si tak čtu o těch rozšířeným problémech se zády, tak si říkám, jestli toho na nich, hoši, nemáte moc naloženýho. Já s tím teda taky občas bojuju (masážema, cvičením apod.). Proto doporučuju přečíst knihu Jana Hnízdila "Mým marodům (Jak vyrobit pacienta)" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Jiří Kulhánek - Vyhlídka na věčnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Zrovna dočítám Denní hlídku. Nevím už ani po kolikátý. Denní hlídka, noční hlídka, to je jeden autor, alebo je to sranda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Není to sranda. Jeden autor....pak je ještě Šerá hlídka, Temná hlídka a Poslední hlídka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Jiří Kulhánek - Vyhlídka na věčnost. Mně ten Kulhánek přijde jako čím dál větší sra.... Vládce strachu a Cestu krve považuji za skvělý a čtivý knížky. Divocí a zlí ještě jakž takž a zbytek už je totální slátanina. Osobně se teď vracím ke klasice Sci-Fi. Čtu P.K.Dicka naprosto parádní Ubik pak Bladerunner (Sní androidi o elektronických ovečkách?) a teď čtu Temný obraz. Taky můžu doporučit S. Lema - Solaris. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Mně ten Kulhánek přijde jako čím dál větší sra.... Vládce strachu a Cestu krve považuji za skvělý a čtivý knížky. Divocí a zlí ještě jakž takž a zbytek už je totální slátanina. Mám úplně stejnej názor. Ale nutno dodat, že Vyhlídka na věčnost je lepší, než Stroncium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se